MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 12 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 118: Η σχέση της Κατερίνας και του Παναγή δείχνει να έχει πάρει τον σωστό δρόμο μέχρι που τίθεται το ερώτημα πώς βλέπουν το μέλλον τους και αν ο ένας χωράει στα όνειρα του άλλου. Θα γίνει αυτό πάλι αιτία να απομακρυνθούν ή μήπως, αυτή τη φορά, θα έρθουν ακόμα πιο κοντά; Ο Ηλίας πιέζει τον Κανέλλο να βγάλει ένταλμα έρευνας για το σπίτι της Φιλιώς, ώστε να ξεσκεπάσει τον Μένιο για την εμπλοκή του με τα αρχαία. Ο Κανέλλος, φυσικά, θα αντισταθεί, αλλά ο Ηλίας έχει πάντα πιεστικούς άσους στο μανίκι του. Παράλληλα, ο παπάς προσπαθεί να βρει την Κική μόνη της, για να καταφέρει επιτέλους να της μιλήσει και να καταλάβει τι έχει μαζί του. Ο Χαραλάμπης, που ψήνεται στον πυρετό, είναι πολύ κοντά στο να αποκαλύψει στην Καλλιόπη πράγματα από το παρελθόν, για τον Ηλία και την Ελβετία!

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ήλιος : Επόμενα επεισόδια : 140 ,141 , 142 , 143 , 144

Επεισόδιο 140: Η Διώνη και ο Φίλιππος φιλοξενούν την Ορόρα, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την αδελφή της, ενώ ο Δημήτρης καλεί έναν συνάδελφό του, τον Μηνά, ειδικευμένο σε θέματα trafficking να τους βοηθήσει. Η Μπέτυ και ο Γιάννης σοκάρονται όταν πληροφορούνται πως ο πιλότος που υποπτεύονταν για την υπόθεση της δολιοφθοράς στην αερολέσχη, βρίσκεται δολοφονημένος. Ένα μήνυμα βάζει στο στόχαστρο της αστυνομίας τον Γιάννη, ως μοναδικό ύποπτο για τη δολοφονία του πιλότου. Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, αφού το άλλοθι του Γιάννη για εκείνη τη νύχτα είναι η Αθηνά. Γνωρίζοντας πως κινδυνεύει η θέση της, αν το επικαλεστεί, ο Γιάννης παρουσιάζει ψεύτικο άλλοθι, που ωστόσο καταρρίπτεται, κάνοντάς τον να δείχνει ένοχος. Η Αλίκη και ο Δημήτρης εξακολουθούν να είναι ψυχραμένοι μετά την αποκάλυψη που έκανε η Μπέτυ στην Αλίκη, ενώ ο Δημήτρης αμφισβητεί φανερά τα κίνητρα της Μπέτυς. Ο Νικήτας εκμυστηρεύεται στην Λήδα πως σχεδιάζει να διαφύγει στο εξωτερικό πολύ σύντομα, ενώ αναρωτιέται γιατί ο Κωστής δεν φάνηκε στο ραντεβού που είχαν για τη μοιρασιά των κλοπιμαίων.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 197: Η Ιφιγένεια ανακαλύπτει πως οι γονείς της τής έχουν πει ψέματα και της κρύβουν κάτι άλλο, αλλά εκείνοι καταφέρνουν και πάλι να τα μπαλώσουν. Το κανάλι του Αρώνη συνεχίζει τη λασπολογία κατά του Μιχαήλ κι ο Έκτορας αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Ο Αιμίλιος δεν καταφέρνει να αντισταθεί στην Ελισάβετ και τα ξαναβρίσκουν. Η Σύνθια ξεκαθαρίζει στον Οδυσσέα πως θέλει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, διαφορετικά δεν προχωράει με την έκθεση. Ο Άκης πληροφορείται από τον Μανούσο πως η Αποστολία βγαίνει με τον διευθυντή του σούπερ μάρκετ και θολώνει από τη ζήλεια του. Η Έρση παριστάνει πως δεν είχε ιδέα για την πρόταση της Σύνθιας και προσπαθεί να πείσει τον Οδυσσέα να την δεχτεί και να μην τινάξει την έκθεση στον αέρα.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA ΕΞΑΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 43-44-45 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 43: Ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα, αναστατώνει την Ίριδα και το Μηνά. Το ταξίδι του Γιάννου προς την νηφαλιότητα συνεχίζεται. Η Κλαίρη φοβάται, πως χάνει όποιον αγαπά. Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στην Αθήνα, για να της αποδείξει το αντίθετο. Ο Ορφέας προσπαθεί να επαληθεύσει τη θεωρία του, που θέλει το Μηνά μπλεγμένο στην υπόθεση της Βίκυς. Ο Κωστής εξομολογείται στη Μαρίνα τα πιο βαθιά του συναισθήματα. Ένα ξαφνικό συμβάν, κάνει την Εβίτα να φοβηθεί πολύ για την υγεία της.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 12

Επεισόδιο 124: Ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος, έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο τον Συνεταιρισμό. Όμως, το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά. Ο Γραμματικός συνδέει τον Μελέτη με τους Άβαντες, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθειά του είναι χρήσιμη για να φτάσει στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδελφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο εκεί, ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για τον γάμο.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 114 - Vidéo Dailymotion

Επεισόδιο 114: Ο θάνατος του Σταυριανού φέρνει τη Τζένη στα όρια της. Ο Παύλος προσπαθεί να την πείσει πως η καλύτερη λύση είναι να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία. Όταν τα πράγματά ηρεμούν και λένε μεταξύ τους τι άλλοθι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και έτσι η Τζένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την Αγγελική. Όχι μόνο ότι την συνάντησε αλλά και το ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Ο Παύλος παθαίνει σοκ αλλά δεν μπορεί να πει στη Τζένη για ποιο λόγο. Η Αθηνά προσπαθεί να πείσει το Δημήτρη για το θέμα της κλινικής στο εξωτερικό αλλά είναι ανένδοτος. Την ίδια στιγμή ο Νικόλας συνειδητοποιώντας ότι η Αγγελική και ο Μιχάλης γνώριζαν εδώ και καιρό ότι τα αδέρφια έχουν βιάσει τη Μαργαρίτα, αποφασίζει να επισκεφθεί το Μιχάλη στη φυλακή για να ακούσει και την δική του εκδοχή των γεγονότων.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Το Τελευταίο Οχυρό” στο OPEN BEYOND Το Τελευταίο Οχυρό (2001) ⋆ Filmy.gr

Περιπέτεια, αμερικάνοκης παραγωγής (2001). Σκηνοθεσία Ροντ Λιούρι. Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μαρκ Ράφαλο, Ντελρόι Λίντο
Υπόθεση: 
Το «Κάστρο» είναι η τελευταία στάση στην καριέρα του παρασημοφορημένου Στρατηγού Irwin. Έχοντας περάσει από στρατοδικείο και χάσει το αξίωμά του, ο Στρατηγός έχει καταδικαστεί σε ποινή κράτησης στην στρατιωτική φυλακή υψίστης ασφαλείας. Εκεί διοικεί εφαρμόζοντας στρατιωτική πειθαρχία ο Συνταγματάρχης Winter. Αρχικά γύρω από το πρόσωπο του νέου κρατούμενου επικρατεί σεβασμός, λόγω του λαμπρού του παρελθόντος. Όταν όμως αυτός θα αντιδράσει απέναντι στον διοικητή και τις μεθόδους του, τότε θα δημιουργηθούν εντάσεις και το κλίμα θα γίνει εχθρικό. Ο Συνταγματάρχης Winter βάζει στόχο να “σπάσει” τον Στρατηγό Irwin, με κάθε τρόπο. Εκείνος όμως με την αντίσταση που επιδεικνύει θα συσπειρώσει γύρω του, τους υπόλοιπους συγκρατούμενους και βάζει το δικό του στόχο: να αποκτήσει τον έλεγχο της φυλακής και να προκαλέσει την απομάκρυνση του Winter.

23:00 “Sherlock Holmes” στον ALPHA

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2009. Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι. Σενάριο: Μάικλ Ρόμπερτ Τζόνσον, Άντονι Πέκχαμ. Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαρκ Στρονγκ.
Υπόθεση: Ο θρυλικός και δαιμόνιος Σέρλοκ Χολμς, έχει μόλις καταφέρει να κατατροπώσει τον σκοτεινό «μάγο» και κατά συρροή δολοφόνο Λόρδο Μπλάκγουντ και να τον στείλει εκεί από όπου δεν υπάρχει επιστροφή. Δε θα προλάβει όμως να απολαύσει τη νίκη του αλλά ούτε και… τον φόβο που εμπνέει πια σε κάθε επίδοξο εγκληματία, αφού ο Λόρδος Μπλάκγουντ επιστρέφει μυστηριωδώς στη ζωή και οργανώνει άμεσα τη σπείρα του. Ο Σέρλοκ Χολμς αναγκάζεται να ανασκουμπωθεί και να ριχτεί στη μάχη για άλλη μια φορά. Στο πλευρό του πάντα ο πιστός του φίλος και βοηθός, Dr. Watson, που έχει κάθε λόγο να δει τον Λόρδο Μπλάκγουντ να καταστρέφεται. Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει, όμως, είναι ο μυστηριώδης ρόλος της απόλυτα σαγηνευτικής, αλλά και απρόβλεπτης Ιρίν Άντλερ…
Η ταινία σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στο διεθνές box office. Υπήρξε υποψήφια για δύο βραβεία Oscar®, ενώ o Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ βραβεύτηκε με «Χρυσή Σφαίρα» το 2010 για την ερμηνεία του ως Σέρλοκ Χολμς.

18:15 “Σταρ Τρεκ: Η Ταινία” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Star Trek.Ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο τεράστιων διαστάσεων και απίστευτης ισχύος πλησιάζει απειλητικά τη Γη. Μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας ενάντια στον μυστηριώδη εισβολέα, το Εντερπράιζ και ο κυβερνήτης Κερκ! Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

20:30 “Σταρ Τρεκ Νο 4: Επιστροφή στο Παρόν” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Star Trek. Μια μυστηριώδης εξωγήινη δύναμη απειλεί τη Γη. Σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την καταστροφή, το Εντερπράιζ ταξιδεύει στο παρελθόν, σε έναν κόσμο πιο ξένο απ’ ό,τι έχει συναντήσει ως τώρα. Η ταινία προτάθηκε για 4 Όσκαρ.

22:30 “Σταρ Τρεκ: Πρώτη Επαφή” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Star Trek. Οι εξελιγμένοι Μποργκ απειλούν τη Γη, μα το Εντερπράιζ είναι αποφασισμένο να τους σταματήσει. Σε αυτόν τον δίχως κανόνες πόλεμο, ο κυβερνήτης Ζαν-Λικ Πικάρ πρέπει να είναι πιο γρήγορος κι από το φως! Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ. 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Οι Θησαυροί της Αρχαίας Ελλάδας” στο COSMOTE HISTORY HD

Από τη βουκολική ομορφιά της μινωικής τέχνης μέχρι τον έντονο ερωτισμό των μυκηναϊκών δημιουργιών. O κριτικός τέχνης και δημοσιογράφος Άλαστερ Σουκ εξερευνά τους ‘θησαυρούς’ και τη μοναδική καλλιτεχνική κληρονομιά της Αρχαίας Ελλάδας.

23:00 “Από τη Δ’ Σταυροφορία στην Άλωση της Κων/πολης (1204-1453)” στο COSMOTE HISTORY HD

Με την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης το 1204 από τους σταυροφόρους της Δ’ Σταυροφορίας άρχισε η κατάρρευση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Το ντοκιμαντέρ ξεδιπλώνει τις ιστορικές εξελίξεις από τη Δ’ Σταυροφορία μέχρι την Άλωση της Πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ αγάπη μου: Οι πέντε καλύτερες οσκαρικές ταινίες ever12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b