MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Οι Απόγονοι (The Descendants)

Η ταινία «Οι Απόγονοι (The Descendants)» προβάλλεται το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στις 22:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία «Οι Απόγονοι (The Descendants)» προβάλλεται το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στις 22:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για αμερικανική δραματική κωμωδία παραγωγής 2011, σε σκηνοθεσία Αλεξάντερ Πέιν. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Κάουι Χαρτ Χέμινγκς και το σενάριο έγραψαν οι Νατ Φάξον, Τζιμ Ρας και Αλεξάντερ Πέιν. Πρωταγωνιστούν οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Σεΐλίν Γούντλεϊ, Τζούντι Γκριρ, Μάθιου Λίλαρντ και Μπο Μπρίτζες.

Απέσπασε θετικά σχόλια από τους κριτικούς και κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Ταινίας – Δράμα και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Κλούνεϊ και έλαβε πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ μεταξύ των οποίων για Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία και Α’ Ανδρικού Ρόλου,ενώ χάρισε στο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Αλεξάντερ Πέιν το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.

Υπόθεση

O Ματ Κινγκ, ένας μεσήλικας δικηγόρος από τη Χαβάη και υπεύθυνος μιας τεράστιας γης στο νησί Καουάι, που κληρονομήθηκε σε αυτόν και στα ξαδέρφια του. Ετοιμάζεται να πουλήσει αυτήν την περιοχή και να βγάλουν όλοι εκατομμύρια, όταν η σύζυγός του, Ελίζαμπεθ, τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι μετά από ένα ατύχημα σε σκάφος και πέφτει σε κώμα. Ενώ προσπαθεί να δει τι θα κάνει, μαθαίνει ότι η σύζυγός του τον απατούσε. Μαζί με τις δύο κόρες τους, και το φίλο της μεγαλύτερης κόρης του, ξεκινάνε να βρουν τον άντρα με τον οποίο η Ελίζαμπεθ διατηρούσε σχέση.

Info

Κατηγορία: Δραματική Κομεντί
Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν
Ηθοποιοί: Τζορτζ Κλούνεϊ, Σεϊλίν Γούντλι, Τζούντι Γκριρ
Διάρκεια: 130′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b