MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 10-11 Απριλίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 10-11 Απριλίου.

Monopoli Team

Σάββατο 10/04, 20:00 «Ζακέτα να Πάρεις» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 5: Καλησπέρα και καλή βραδιά! Η Φούλη ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να κάνει το μεγάλο της comeback στις πίστες. Και ενώ μέχρι στιγμής καταφέρνει, με διάφορες δικαιολογίες, να ξεφεύγει από το σπίτι και να πηγαίνει στις πρόβες της στο μαγαζί του Κόλλια, μία μεγάλη παρεξήγηση που θα έρθει, ίσως, τελικά την αποκαλύψει! Διότι η Φούλη, αυτή την Κυριακή, που θα λείπουν ο Λουκάς και η Ευγενία, καλεί τον Κόλλια σπίτι για να συζητήσουν. Έλα, όμως, που τελικά ο γιος της και η νύφη της δεν πρόκειται να φύγουν, το κινητό του Κόλλια είναι κλειστό και άκουσε μόλις να χτυπάει και το κουδούνι!

Κυριακή 11/04, 20:00 «Ζακέτα να Πάρεις» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 6: Η Αριστέα δεν μπορεί να δεχτεί τον χωρισμό του Ευθύμη. Όσο δεν της λέει τι έχει γίνει, η φαντασία της οργιάζει και κάποια γεγονότα τα ερμηνεύει όπως θέλει. Σίγουρη πως ο Ευθύμης δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό και θέλει επανασύνδεση, καταστρώνει σχέδιο για να τον φέρει ξανά κοντά με τη Σωτηρία. Το ίδιο σχέδιο όμως έχουν κι ο Λουκάς με τον Μάνο και φυσικά δεν την ενημερώνουν. Όταν η πρώτη «τυχαία» συνάντηση που στήνει η Αριστέα για τον Ευθύμη και τη Σωτηρία δεν πετυχαίνει, τα αγόρια έχουν έτοιμη τη δική τους και της Αριστέας της κακοφαίνεται που μπαίνουν στα χωράφια της. Παρόλα αυτά, δέχεται γιατί πάντα ελπίζει στην επανασύνδεση του ζευγαριού. Ο χωρισμός όμως έχει ανοίξει άλλους δρόμους στο πρώην ζευγάρι και η Σωτηρία δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα.

Κυριακή 11/04, «Σιωπηλός Δρόμος» στο MEGA Σιωπηλός Δρόμος : Η ελληνική απάντηση στο Netflix - Τι θα δούμε στο 2ο επεισόδιο | in.gr

Επεισόδιο 2: Η Θαλεια αναγκαζεται να επιστρεψει στο Βαθυ και να μεταφερει το αιτημα των απαγωγεων στον επικεφαλης των ερευνων, Νασο Οικονομιδη. Τα ιδια αναπαντητα ερωτηματα που εχει στο μυαλο της θα απασχολησουν και τις αρχες. Γιατι επελεξαν να επικοινωνησουν μαζι της οι δραστες; Ποια ειναι η συνδεση της με την υποθεση, περα απο το γεγονος πως τα δυο της ανιψια βρισκονται αναμεσα στους απαχθεντες; Την ιδια στιγμη οι απαγωγεις υλοποιουν με στρατιωτικη πειθαρχια το σχεδιο τους. Φαινεται πως γνωριζουν τα παντα για τα παιδια και για τις οικογενειες τους και με καλυμμενα τα προσωπα δινουν σαφεις εντολες στην Ελπιδα και τον Σαββα για τον τροπο που πρεπει να λειτουργησουν μεσα στο κρησφυγετο. Το ποσο που ζητουν ειναι υπερογκο και η ανακοινωση του στους γονεις, προκαλει τεραστια αναστατωση. Το μεγαλυτερο πληγμα ωστοσο θα το δεχτει η οικογενεια της Θαλειας οταν πληροφορηθει για την εμπλοκη της.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 10/04, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2

Ο Δημήτρης Καταλειφός φιλοξενείται αυτήν την εβδομάδα στο ΑRT WEEK. O ξεχωριστός πρωταγωνιστής του ελληνικού θεάτρου μιλάει για την πρώτη του συγγραφική απόπειρα με τίτλο “Συμπληγάδες γενεθλίων” από τις εκδόσεις Πατάκη.

Σάββατο 10/04, 21:00 «Συν Γυναιξί» στην ΕΡΤ2

Η Πρόεδρος της Mediterranean Neuroscience Society και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φαρμακολογίας στο Εργαστήριο Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλά για τις διακρίσεις που έχει βιώσει ως γυναίκα στον χώρο της επιστήμης. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος συναντά την πολυβραβευμένη επιστήμονα και μεταξύ άλλων συζητούν για τις νευροεπιστήμες, τη μελέτη της πάνω στις διαφορές του φύλου σε μοντέλα κατάθλιψης, αλλά και το πώς είναι να είσαι χωρισμένη εργαζόμενη στην Ελλάδα σήμερα. Παράλληλα, η Χριστίνα Δάλλα εξομολογείται τις βαθιές σκέψεις της στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό.

Σάββατο 10/04, 21:00 «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» στον ΣΚΑΪ Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Κώστα Μακεδόνα (pics) - e-Stage.gr

Στον Κώστα Μακεδόνα, στον δημοφιλή ερμηνευτή με την ξεχωριστή διαδρομή στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 10 Απριλίου στις 21.00. Μαζί του στο μουσικό μέρος της εκπομπής, χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές, με ιδιαίτερες συμπράξεις και αγαπημένα τραγούδια οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Λειβαδάς, Φωτεινή Βελεσιώτου, Πέννυ Μπαλτατζή, Μαίρη Δούτση και Γιάννης Γρόσης. Μία παρέα γίνονται μαζί τους τιμώντας τον φίλο, τον συνεργάτη, τον άνθρωπο και τον καλλιτέχνη Κώστα Μακεδόνα οι: Τζένη Μπότση, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Κατερίνα Βρανά, Παύλος Παπαδημητρίου, Νίκος Συρίγος, Χρήστος Σπανός, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Σοφία Μανωλάκου, Εύη Αγγελίνα και Σάρα Τοσκάνο.

Σάββατο 10/04, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Το Σάββατο 10 Απριλίου η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ» είναι αφιερωμένη στον Αλέκο Σακελλάριο. Το «πειραχτήρι» του Ελληνικού κινηματογράφου, περιέγραψε τη ζωή με τόση ευφυΐα, δροσιά και χιούμορ, που ακόμη και τα δύσκολα ή τα παράδοξα αυτής της ζωής γίνονταν παιχνίδια στην υπηρεσία της ακαταμάχητης πένας του. Στο στούντιο, ο «καλός του άγγελος», η σύζυγός του Τίνα, η οποία μοιράστηκε μαζί μας πολλές ιστορίες από την πολύχρονη καριέρα του, αλλά και την προσωπική τους ζωή.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 10/04, 20:00 “Τέντυ Μπόι Αγάπη Μου” στον ALPHA Τέντυ Μπόυ... Αγάπη μου (1965) ⋆ Filmy.gr

Υπόθεση: Ο Ασημάκης, χήρος και πατέρας δύο παιδιών, είναι ιδιοκτήτης ενός χρωματοπωλείου και μιας περιουσίας την οποία έφτιαξε με πολύ ιδρώτα. Τα παιδιά του, Άρης και Λένα, θέλουν να ξοδεύουν τα λεφτά του πατέρα τους προς όφελός τους. Η Ζωίτσα πείθει τον Ασημάκη να επιπλώσει ένα διαμέρισμα – φωλιά για εκείνον και την αγαπημένη του. Η οικογένειά του αντιδρά σ’ αυτό το σχέδιο, μέχρις ότου ο Άρης και η Ζωίτσα ερωτεύονται, οπότε το διαμέρισμα θα επιπλωθεί τελικά για το νεαρό ζευγάρι.

Σάββατο 10/04, 23:00 “Unsane” στο OPEN BEYOND Amy Taubin on Steven Soderbergh's Unsane - Artforum International

Υπόθεση: Η αγωνία και το δράμα μιας δυναμικής γυναίκας, η οποία προσπαθεί να ανακτήσει την ελευθερία της, θέτοντας σε κίνδυνο την ψυχική της υγεία. Με τον τρόμο που έζησε από την καταδίωξη ενός αγνώστου ακόμη ζωντανό, η Σόγιερ Βαλεντίνι νοσηλεύεται στο Κέντρο Πνευματικής και Ψυχικής Υγείας Χάιλαντ Κρικ. Ωστόσο, ενώ βρίσκεται εκεί παρά τη θέλησή της χωρίς να μπορεί να φύγει, δεν αργεί να συνειδητοποιήσει ότι ένας από τους υπαλλήλους της μονάδας είναι ο διώκτης της. Είναι όμως πραγματικός ή πρόκειται για ψευδαίσθησή της;

Κυριακή 11/04, 21:00 “Ευτυχία” στον ΑΝΤ1 Οι ταινίες της εβδομάδας: «Ευτυχία» και πάλι «Ευτυχία» - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Υπόθεση: Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

Κυριακή 11/04, 22:50 “Το Ανθρωπάκι” στο STAR Το ανθρωπάκι (1969) - online movie - Greek TV

Υπόθεση: Ένας υφασματέμπορος, ο Ευτύχιος Κοπέογλου, παντρεύεται την υπάλληλό του Κική, παρά τη σφοδρή αντίρρηση της μητέρας του, της κυρα-Πολυξένης. Με την Κική είναι επίσης ερωτευμένος και ο χασάπης της γειτονιάς, ο Παναγιώτης, ο οποίος κάποια μέρα αποφασίζει να γίνει παραγωγός μιας ταινίας και μάλιστα με πρωταγωνίστρια την Κική. Ο ζηλιάρης Ευτύχιος, μπροστά στην επιμονή της γυναίκας του, συμφωνεί τελικά και επιπλέον αποδέχεται να κρατηθεί κρυφός ο γάμος τους, ώστε να μη γίνει εμπόδιο στην καριέρα της. Δεν αργεί, όμως, να βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που είπε αυτό το ναι, ιδιαιτέρως όταν η Κική μένει έγκυος και επιπλέον πρέπει, σύμφωνα με το σενάριο, να παντρευτεί τον συμπρωταγωνιστή της.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Σάββατο 10/04, 17:20 “Για Ποιον Χτυπά η Καμπάνα” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Οι Έλληνες των Oscar: Κατά τον ισπανικό εμφύλιο, ένας Αμερικανός βρίσκει τον έρωτα ενώ προσπαθεί να ανατινάξει μια γέφυρα μαζί με μια ομάδα ανταρτών. Η βασισμένη στο βιβλίο του Χέμινγουεϊ ταινία χάρισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου στην Κατίνα Παξινού.

Σάββατο 10/04, 20:20 “Οι Δρόμοι της Φωτιάς” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Οι Έλληνες των Oscar: Η αληθινή ιστορία δύο Βρετανών δρομέων, του εβραϊκής καταγωγής Χάρολντ Έιμπραχαμς και του ευσεβούς χριστιανού Έρικ Λίντελ, οι οποίοι συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 1924. Η ταινία βραβεύτηκε με τέσσερα Όσκαρ.

Σάββατο 10/04, 22:30 “Οι Απόγονοι” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Οι Έλληνες των Oscar: Ο Ματ Κινγκ, ένας αδιάφορος σύζυγος και πατέρας, αναγκάζεται να επανεξετάσει τη ζωή του και τη σχέση με τις κόρες του, όταν η σύζυγός του τραυματίζεται σοβαρά και πέφτει σε κώμα. Η ταινία κέρδισε ένα Όσκαρ και δύο Χρυσές Σφαίρες.

Κυριακή 11/04, 18:45 “Το Παιδί και το Δελφίνι” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Σοφία Λόρεν: Μια σφουγγαρού ανακαλύπτει ένα αρχαίο άγαλμα σε μια κατάδυσή της στα νερά της Ύδρας. Ο φίλος της επιμένει να το πουλήσουν σε έναν έμπορο τέχνης, ενώ η ίδια θέλει να το δωρίσει στην ελληνική κυβέρνηση. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Κυριακή 11/04, 20:40 “Η Ατιμασμένη” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Σοφία Λόρεν: Τέλη Β’ Παγκοσμίου. Μια όμορφη χήρα και η μικρή κόρη της μετακινούνται από τη Ρώμη στο χωριό τους για να γλιτώσουν τις κακουχίες. Θα είναι δύσκολο, όμως, να ξεφύγουν από τον εφιάλτη του πολέμου. Η ταινία τιμήθηκε με ένα Όσκαρ. 

Κυριακή 11/04, 22:30 “Εννέα” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Σοφία Λόρεν: Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, ένας διάσημος σκηνοθέτης, ο οποίος περνά μια υπαρξιακή κρίση, αναζητά την έμπνευση στο πρόσωπο των γυναικών της ζωής του. Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για 4 Όσκαρ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ αγάπη μου: Οι πέντε καλύτερες οσκαρικές ταινίες ever12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 10/04, 21:00 “Ξόρκια και Προφητείες” στο COSMOTE HISTORY HD

Ξόρκια – Μεταξύ αγάπης και μίσους: Η επιθυμία για έρωτα, εξουσία, χρήμα και υστεροφημία έκανε συχνά τους Αρχαίους Έλληνες να στρέφονται στη μαγεία. Μια γνωριμία με τα ξόρκια και τις τελετουργίες μέσω των οποίων οι άνθρωποι ήλπιζαν να επιτύχουν τους σκοπούς τους.

Σάββατο 10/04, 22:40 “Ρωμανιώτες: Οι Έλληνες Εβραίοι των Ιωαννίνων” στο COSMOTE HISTORY HD

Η κοινότητα των Ρωμανιωτών, των ελληνόφωνων Εβραίων, είναι αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμικού μωσαϊκού των Ιωαννίνων. Ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία τους και την αλληλεπίδρασή τους με τις άλλες κοινότητες της πόλης.

Κυριακή 11/04, 22:00 “Ο Έρωτας στα Χρόνια της Οθόνης – Η ταινία” στο COSMOTE HISTORY HD

Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που επικοινωνούμε και ερωτευόμαστε μέσα στα χρόνια; Από τα νυφοπάζαρα του Παγκρατίου στην οθόνη του κινητού μας, επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναλύουν τη σχέση έρωτα και τεχνολογίας.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b