MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Σχέσεις Στοργής (Terms of Endearment)

Η δραματική κομεντί “Σχέσεις Στοργής (Terms of Endearment)” προβάλλεται την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 στις 20:00 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία  “Σχέσεις Στοργής (Terms of Endearment)” προβάλλεται την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 στις 20:00 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται δραματική κομεντί παραγωγής 1983 σε σκηνοθεσία Τζέιμς Λ. Μπρουκς και πρωταγωνιστές τους Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Ντέμπρα Γουίνγκερ και Τζακ Νίκολσον. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Λάρι Μακ Μέρθρι, ενώ διασκευάστηκε για την μεγάλη οθόνη από τον ίδιο τον Μπρουκς.

Οι “Σχέσεις Στοργής” ήταν δεύτερη σε εμπορική επιτυχία το 1983. Η ταινία προτάθηκε για 11 Όσκαρ και κέρδισε 5 βραβεία συμπεριλαμβανομένου και του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Υπόθεση

Η Ορόρα (Σίρλεϊ Μακλέιν) και η Έμμα Γκρίνγουεϊ Χόρτον (Ντέμπρα Ουίνγκερ) είναι μητέρα και κόρη, οι οποίες αμφότερες αναζητούν την βαθιά ρομαντική αγάπη. Αρχίζοντας από την παιδική ηλικία της Έμμα, η Ορόρα αποκαλύπτει πόσο δύσκολη και προστατευτική μπορεί να είναι σχεδόν σκαρφαλώνοντας στην κούνια της Έμμα για να διασφαλίσει ότι η κόρη της αναπνέει. Οι δύο τους έχουν μια εξαιρετικά στενή σχέση μητέρας/κόρης καθώς η Έμμα μεγαλώνει.

Η Έμμα παντρεύεται αμέσως μετά την αποφοίτησή της από την μέση εκπαίδευση, ενώ η καλύτερη φίλη της Πάτσυ (Λίζα Χαρτ Κάρολ) συνεχίζει στο κολλέγιο, και τελικά γίνεται επιτυχημένη και πλούσια στην Νέα Υόρκη. Η Έμμα έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, καθηγητή κολλεγίου Φλαπ Χόρτον (Τζεφ Ντάνιελς) και αγωνίζονται για να τα βγάλουν πέρα. Όταν η Έμμα μένει ξανά έγκυος και ζητά βοήθεια από τη μητέρα της, η Ορόρα κάνει ένα λάθος, με αποτέλεσμα η σχέση τους να γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη και τεταμένη.

Info

Κατηγορία: Δραματική Κομεντί
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπρουκς
Ηθοποιοί: Σίρλεϊ ΜακΛέιν, Τζακ Νίκολσον, Ντέμπρα Γουίνγκερ
Διάρκεια: 135′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b