MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το τρύπιο βαρέλι, του Θεοδόση Πελεγρίνη σε streaming πρεμιέρα από το θέατρο Αλκμήνη

Η θεατρική παράσταση «Το τρύπιο Βαρέλι» του Θεοδόση Πελεγρίνη, σε σκηνοθεσία της Άννας Σωτρίνη, πραγματοποιεί πρεμιέρα σε streaming από το viva.gr.

Monopoli Team

Στις 9 και 10 Απριλίου, στις 8.30 μ.μ., μπορείτε να παρακολουθήσετε την streaming θεατρική παράσταση «Το τρύπιο Βαρέλι» του Θεοδόση Πελεγρίνη, σε σκηνοθεσία Άννας Σωτρίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖιζέλ, από το μπαλέτο του Θεάτρου Μαριίνσκι στο Christmas Theater Online12.09.2018

Υπόθεση:

Σ΄ έναν κόσμο που η κοινοτοπία τρέφεται από τις σάρκες της κι από το υλικό της ανούσιας ανθρώπινης καθημερινότητας, το έργο, το «Τρύπιο Βαρέλι» του Θεοδόση Πελεγρίνη, αποτυπώνει το άνευ ουσίας νόημα της ύπαρξής μας. Μία φιλοσοφική ιδέα  για το πώς καθορίζουν τα ασήμαντα περιστατικά την ουσία της ζωής μας.

Το Τρύπιο Βαρέλι είναι μια «γκρίζα κωμωδία» με «χάρτινους» ήρωες, τόσο αληθινούς και συνάμα τόσο ανυπόστατους που λες και ξεπηδούν από της σελίδες ενός κόμικ για να μας διηγηθούν την ιστορία του Τίποτα. Είναι το παράλογο και το γκροτέσκο που αναδύεται μέσα από τις ζωές των μεγαλουπόλεων. Μέσα από τους αυτοεγκλεισμούς μας στους τέσσερις τοίχους των διαμερισμάτων μας. Την τιποτολαγνεία μας, την έλλειψη ουσιαστικών ενδιαφερόντων μας. Ένα θεατρικός καθρέφτης που μάς φέρνει αντιμέτωπους με τους εαυτούς μας και την ύπαρξή μας.

Ο Μάκης και ο Λάκης, δυο μεσήλικες και παραπάνω ίσως, για τους οποίους δεν ξέρουμε τίποτα (ποια είναι η σχέση τους, ποιο είναι το παρελθόν τους, ποιος είναι ο χαρακτήρας τους, ποια είναι η ταυτότητά τους), ζουν μόνοι τους στο σπίτι τους ήσυχα με την πλήξη να τους τριγυρίζει. Δεν θέλουν να την σκέπτονται, αλλά είναι υποχρεωμένοι να την ζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Βαβυλωνία, του Δημητρίου Κ. Βυζάντιου ξανά σε live streaming από το Εθνικό Θέατρο12.09.2018

Γραμμένο με σαρκασμό, αυτοσαρκασμό, σκοτεινό χιούμορ και τρυφερότητα. Ένα κείμενο που εκμεταλλεύεται δημιουργικά τόσο την νοηματική αξία της φλυαρίας όσο και εκείνη της σιωπής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Θεοδόσης Πελεγρίνης
Σκηνοθεσία: Άννα Σωτρίνη

Σκηνικά: Πάγια Βεάκη
Κοστούμια: Πάγια Βεάκη
Μουσική: Ευάγγελος Κάλλοου
Φωτισμοί: Άννα Σωτρίνη

Παίζουν: Θεοδόσης Πελεγρίνης, Γιάννης Παπαθύμνιος

Τιμές Εισιτηρίων: 8 ευρώ
Πληροφορίες: Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/to-trypio-vareli/
Παραστάσεις: Παρασκευή 9 Απριλίου και Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στις 20:30
Βοηθός Σκηνοθετη: Φιλήμων Ορκόπουλος
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/to-trypio-vareli/
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b