MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης

Η ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ προβάλλεται την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 στις 18:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία “Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης” προβάλλεται την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 στις 18:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία ισπανική ταινία του 1988 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με πρωταγωνιστές την Κάρμεν Μάουρα και τον Αντόνιο Μπαντέρας. Αυτή ήταν η ταινία που έκανε ευρέως γνωστό τον διάσημο πλέον Ισπανό σκηνοθέτη, ενώ προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στην 61η Τελετή Απονομής της Ακαδημίας.

Υπόθεση

Η Πέπα (Κάρμεν Μάουρα) μόλις έχει χωρίσει από τον μεγαλύτερό της σε ηλικία Ιβάν (Φερνάντο Γκιγιέν) και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Φεύγει από το σπίτι και ψάχνει να τον βρει και μόλις γυρίζει βλέπει την Καντέλα (Μαρία Μπαράνκο), μία φίλη της που θέλει να αποφύγει τον νέο εραστή της.

Ζητώντας απεγνωσμένα εξηγήσεις, συνεχίζει να αναζητά τον Ιβάν παντού, αντ’ αυτού όμως συναντά ένα πλήθος εκκεντρικών ατόμων. Ξαφνικά στο σπίτι της μαζεύονται ο γιος του Ιβάν, ο Κάρλος (Αντόνιο Μπαντέρας), μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, τη Μαρίσα (Ρόσι ντε Πάλμα), αλλά και η πρώην του Ιβάν, Λουθία (Χουλιέτα Σεράνο).

Info

Κατηγορία: Μαύρη Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ
Ηθοποιοί: Κάρμεν Μάουρα, Αντόνιο Μπαντέρας, Χουλιέτα Σεράνο
Διάρκεια: 86′
Παραγωγή: Ισπανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b