MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 7 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 115: Ο Γιάγκος κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του στο σαλόνι της Μάρμως, με σκοπό να αποπροσανατολίσει την Κατερίνα και τον Τζώρτζη και η «αποκάλυψη» του Βαγγέλα να μη γίνει ποτέ. Ο Χαραλάμπης και ο Κανέλλος συνασπίζονται για να λύσουν το μεγάλο μυστήριο της αρχαιοκαπηλίας, ενώ ο Παναγής αποκαλύπτει στον Μένιο και στη Φιλιώ ότι γνωρίζει τα πάντα για τα «αρχαία, κι έτσι ο Μένιος αναγκάζεται να του πει για την πλάκα που έστησαν στη Μυρτώ. Η Κική παίρνει μια δύσκολη απόφαση για τη σχέση της με τον παπά και η Μυρτώ φτάνει στο ραντεβού με τον αγοραστή, χωρίς όμως να υπολογίζει τι την περιμένει.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 137: Ο Δημήτρης και η Μπέτυ συναντιούνται και καταλαβαίνουμε πως υπήρξε μια σύντομη σχέση μεταξύ τους στο παρελθόν, που ο Δημήτρης επιμένει να αποκαλύψουν στην Αλίκη. Η Μπέτυ τον πείθει να μην της πει τίποτα, καθώς ήταν κάτι ασήμαντο, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο και την σχέση του αλλά και την δική της φιλία με την Αλίκη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να βρει τον Κωστή, μέσω του Νικήτα, ο οποίος νιώθει ευγνωμοσύνη για τη Λήδα, αγνοώντας πως αυτή είναι σε συνεννόηση με τον Δημήτρη. Ο Πέτρος και ο Άρης μπλέκονται εν αγνοία τους σε μια σοβαρή ιστορία δολιοφθοράς, σε σχέση με την αερολέσχη. Η Διώνη βλέπει στο Αστυνομικό Τμήμα την Ορόρα, το κορίτσι που δούλευε στο σπίτι του πατέρα της και καταλαβαίνει ότι έχει κάποια σχέση με την δολοφονημένη κοπέλα που βρήκε στην παραλία.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 195: Η παρακολούθηση της Αποστολίας από τον Μανούσο καταλήγει σε φιάσκο, καθώς εκείνη τον παίρνει χαμπάρι κι αυτός αναγκάζεται να ομολογήσει πως ο Άκης έδωσε εντολή να την ακολουθήσει. Ο Μιλτιάδης, πίσω από την πλάτη της Κατερίνας, πάει για φαγητό στο σπίτι του Άλκη. Η Έλλη με την Ιφιγένεια φτάνουν στην Αθήνα και πάνε να διαλέξουν νυφικό στο ατελιέ της Σμαράγδας, αλλά η Έλλη δηλώνει αναποφάσιστη. Η Εύα πληροφορείται πως η Ολυμπία αρνείται να φάει και θορυβείται μήπως πραγματοποιήσει την απειλή της για απεργία πείνας. Ο Δημήτρης κι η Μαίρη στήνουν μια παράσταση με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Άκη. Ο Οδυσσέας διαβάζει κατά λάθος ένα μήνυμα της Σύνθιας που προοριζόταν για την Έρση και θορυβείται.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 42: Η Κλαίρη δε μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια της Αγάπης. Ο Γιάννος την παρηγορεί και η κατάσταση, μεταξύ τους, μπερδεύεται. Η Βίκυ φοβάται ότι αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει, ίσως, ξαναχτυπήσει. Ο Αλέξανδρος ανησυχεί για την κατάσταση υγείας της Εβίτας. Η Τζόυ αποφασίζει να συναντήσει τον Κωστή, για να μάθει την αλήθεια από κάποιον που εμπιστεύεται. Ο Ορφέας ανακρίνει ξανά το Νικηφόρο και του αποσπά μια πολύ σημαντική πληροφορία. Ένας ακόμη πιθανός ένοχος, έρχεται στην επιφάνεια.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια φωτογραφίες -Β κύκλος: 120 ,121 , 122 , 123
Επεισόδιο 122: Η θλίψη του Μιλτιάδη μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη θα βρει διέξοδο ξεσπώντας πάνω στο Δούκα καθώς ανακαλύπτουν ότι τους έχει ξεγελάσει. Η Ασημίνα είναι καταρρακωμένη μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ με τον Νικηφόρο έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας. Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδερφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Ο Νικηφόρος απ’την άλλη βρίσκει απέναντι όλη την οικογένεια του, ακόμα και την Αγορίτσα, καθώς τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού.
Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της. Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές τώρα που η Ασημίνα χωρίζει. Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και το θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 112: Η Αθηνά κλείνει συμφωνία με το Μιχάλη, θα αποσύρουν τις κατηγορίες με αντάλλαγμα μόλις βγει απ’ την φυλακή να φύγει απ’ το κτήμα και να μην πει σε κανέναν ότι είναι γιος του Αργυρού. Αντιδράσεις δημιουργούνται απ’ τον Δημήτρη και το Νικόλα, όταν η Αθηνά δείχνει να δέχεται ότι η Αγγελική δεν είχε καμία ανάμειξη με την απόπειρα του Μιχάλη. Η Αγγελική αναγκάζεται να πει ψέματα για άλλη μια φορά στο Στέφανο, ο οποίος της ζητάει εξηγήσεις γιατί δεν του είπε ότι πήγε να βρει το Μιχάλη. Ο Θωμάς ξεσπάει το θυμό του για όσα έχει κάνει ο Μιχάλης  στη Λένα και τον Αποστόλη. Όταν η Ελένη μαθαίνει τι έχει συμβεί, επισκέπτεται το Μιχάλη στη φυλακή αποφασισμένη να του μιλήσει ξεκάθαρα για το ποια πραγματικά είναι.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Στα Άκρα» στην ΕΡΤ2

ΣΤΑ ΑΚΡΑ με την Βίκυ Φλέσσα, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ανδρέας Μανωλικάκης, Διά Βίου Μέλος του Actors Studio, Καθηγητής Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής, τ. πρόεδρος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Actors Studio Drama School στο Pace University της Νέας Υόρκης, μάς μιλά για το ελληνικό θέατρο, μετά το MeToo.

22:00 “Μουσικό Κουτί” στην ΕΡΤ1

Σε μια μουσική συνάντηση που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Χρήστος Μάστορας ενώνουν τις φωνές τους και ερμηνεύουν με μοναδικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια. Η παρέα επιβιβάζεται στο ακριβό «ΔΙΘΕΣΙΟ» του Ν. Αντύπα και της Λ. Νικολακοπούλου και ξεκινά.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Ασανσέρ Για 2” στο OPEN Beyond 5 flights up ( Ασανσέρ για δύο ) - Κριτική | Περιοδικό Move It

Υπόθεση: Η ιστορία ακολουθεί ένα ζευγάρι τρίτης ηλικίας, με τον Morgan Freeman στον ρόλο του Alex και την Diane Keeton στον ρόλο της Ruth. Μένουν σχεδόν όλη τους τη ζωή στον πέμπτο όροφο μίας πολυκατοικίας του Μπρούκλιν με τον σκύλο τους, μα καθώς βλέπουν πως αρχίζουν να μεγαλώνουν και σύντομα δεν θα μπορούν να ανέβουν όλες τις σκάλες -ασανσέρ στην πολυκατοικία δεν υπάρχει- αποφασίζουν να αρχίσουν να ψάχνουν για νέο διαμέρισμα και να πουλήσουν το παλιό τους, με τη βοήθεια μιας μεσίτριας, στον ρόλο της οποίας βρίσκουμε τη Synthia Nixon.

23:00 “Τα Πάντα Γύρω Από Τον Στηβ” στον ALPHA

Υπόθεση: Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστούν σε αυτή την απίστευτη κωμωδία για ένα ραντεβού στα τυφλά που πήγε τελείως στραβά. Η εκκεντρική αλλά αξιαγάπητη Μαίρη γνωρίζει τον Στιβ, έναν κάμεραμαν σε τηλεοπτικό κανάλι και ερωτεύεται παράφορα. Όταν ζητηθεί στον Στιβ να φύγει ταξίδι για να καλύψει ειδησιογραφικά ένα έκτακτο γεγονός, η Μαίρη θα τον ακολουθήσει και σύντομα θα βρεθεί αναμεμειγμένη στην ιστορία. Περικυκλωμένη από τα media θα ανακαλύψει την πραγματική της θέση στον κόσμο αλλά και τον άντρα των ονείρων της!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ COSMOTE CINEMA OSCARS HD

18:30 “Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Στο σημερινό Σαν Φρανσίσκο, τα πειράματα του ανθρώπου πάνω στα ζώα οδηγούν σε ένα νέο είδος πιθήκου με υψηλή νοημοσύνη. Σύντομα, ένας παγκόσμιος πόλεμος ξεσπά για την κυριαρχία στον πλανήτη. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

20:20 “Οι Άθλιοι” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Σε ένα προάστιο του Παρισιού, μια συνηθισμένη αστυνομική περίπολος καταλήγει σε βίαιη αντιπαράθεση. Η καταγραφή του περιστατικού από ένα drone θα απειλήσει την εύθραυστη κοινωνική συνοχή της περιοχής. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ. 

22:30 “Το Μωρό της Ρόζμαρυ” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η Ρόζμαρι, σύζυγος ενός ηθοποιού που πασχίζει να κάνει καριέρα, αρχίζει να υποψιάζεται πως ο άντρας της έχει μυηθεί στον σατανισμό και κάνει τα πάντα για να προστατέψει το αγέννητο παιδί τους. Η αλήθεια όμως θα είναι ακόμη πιο σκληρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ αγάπη μου: Οι πέντε καλύτερες οσκαρικές ταινίες ever12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Φιλέλληνες – Οι Αγωνιστές της Ελευθερίας” στο COSMOTE HISTORY HD

Στον αστερισμό των Μεγάλων Δυνάμεων: Μετά την πτώση του Μεσολογγίου και όσα φρικτά ακολούθησαν, ένα τρίτο ρεύμα Φιλελλήνων κατέφτασε στη χώρα. Όταν πια η Επανάσταση τελείωσε, το φιλελληνικό κίνημα ατόνησε, παραμένοντας όμως ζωντανό μέχρι και τη σύγχρονη εποχή.

22:00 “1912-1913: Η Μεγάλη Εξόρμηση” στο COSMOTE HISTORY HD

Μετά την ήττα στον ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897, η Ελλάδα αναγεννιέται από τις στάχτες της. Στηριζόμενο σε αρχειακό υλικό, το ντοκιμαντέρ περιγράφει τους Βαλκανικούς Πολέμους και την απελευθέρωση της Μακεδονίας, της Ηπείρου και του Αιγαίου.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b