MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

SAG Awards: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο “κόκκινο χαλί” της εικονικής τελετής

Μπορεί λοιπόν τα φετινά SAG Awards να πραγματοποιήθηκαν εικονικά χωρίς πραγματικό “κόκκινο χαλί”, αυτό όμως δεν σταμάτησε τους υποψήφιους και τις υποψήφιες από το να επιδείξουν τα στιλάτα σύνολά τους.

Monopoli Team

Τα SAG Awards 2021 πραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ, την Κυριακή 4 Απριλίου, μέσα σε μόλις μία ώρα -παρ’ όλο που η συνηθισμένη τηλεοπτική τελετή συνήθως κρατά πάνω από δύο ώρες.

Όπως τα περισσότερα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία, έτσι και τα φετινά Screen Actors Guild Awards πραγματοποιήθηκαν μέσα από μία εικονική τελετή, που περιλάμβανε βιντεοκλήσεις μέσω Zoom για τους νικητές της βραδιάς.

Μπορεί λοιπόν τα φετινά SAG Awards να πραγματοποιήθηκαν εικονικά χωρίς πραγματικό “κόκκινο χαλί”, αυτό όμως δεν σταμάτησε τους υποψήφιους και τις υποψήφιες από το να επιδείξουν τα πιο στιλάτα σύνολά τους για τα μεγάλα βραβεία.

Λίγο πριν την τελετή απονομής, λοιπόν, οι πιο καλοντυμένοι σταρ του Χόλιγουντ έβαλαν τα καλά τους και δημοσίευσαν στα social media τα λαμπερά looks τους -και αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς.

Viola Davis

Kerry Washington

Kaley Cuoco

Dan Levy

Nicola Coughlan

Emma Corrin

Catherine O’ Hara

Cynthia Erivo
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Bolden (@jasonbolden)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSAG Awards 2021: Οι νικητές που έγραψαν ιστορία και τα highlights της εικονικής τελετής12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b