MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 3-4 Απριλίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 3-4 Απριλίου.

Σιωπηλός δρόμος / PAPADAKIS PRESS / ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Monopoli Team

Σάββατο 3/04, 20:00 “Ζακέτα να Πάρεις” στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 3: Και μπορεί να πέταξαν από χαρά οι τρεις μανάδες μας όταν αποφάσισαν ότι θα μείνουν στην Αθήνα, αλλά δεν σκέφτηκαν πώς θα το ξεστομίσουν στα παιδιά τους! Και τώρα, η χαρά αγνοείται. Διότι ούτε η Αριστέα θέλει να μάθει ο Ευθύμης πως θα μείνει για να τον παντρέψει ούτε η Δέσποινα να πει στον Μάνο ότι ξέρει για τη διπλή ζωή του ούτε, φυσικά, και η Φούλη να καταλάβει ο Λουκάς ότι θα ξαναβγεί στην πίστα. Μήπως, τελικά, χάρηκαν πολύ νωρίς και τα σχέδιά τους αρχίζουν να ναυαγούν; Τη λύση, έστω για τη Φούλη και τη Δέσποινα, θα δώσουν τελικά μία κηδεία και ο αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος. Η Αριστέα όμως, που φαίνεται να είναι η μόνη που δεν έχει βρει τρόπο για να παραμείνει στην Αθήνα, τι θα κάνει;

Κυριακή 4/04, 20:00 “Ζακέτα να Πάρεις” στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 4: Κι ενώ η Αριστέα δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να ανακοινώσει στον Ευθύμη ότι θα μείνει στην Αθήνα, η Δέσποινα παίρνει τελικά τη θέση στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο και ψάχνει σπίτι. Ο Ευθύμης θεωρεί πως πρέπει να έρθει Ελληνορώσων, για να ‘χει και η Αριστέα παρέα. Η Ευγενία, όμως, λέει στον Λουκά πως πρέπει να έρθει στου Παπάγου, έχοντας βέβαια κατά νου πως ίσως έτσι ξεφορτώνεται συχνά-πυκνά τη Φούλη από το σπίτι. Η Αριστέα και ο Ευθύμης βρίσκουν για τη Δέσποινα το τέλειο διαμέρισμα. Ελληνορώσων, φυσικά! Η Φούλη, ο Λουκάς κι η Ευγενία βρίσκουν το ιδανικό. Παπάγου, εννοείται! Στο τραπέζι που θα ετοιμάσει αυτό το Σάββατο η Αριστέα, όλοι θα αποκαλύψουν τις εκπλήξεις τους και οι φωνές από τον καβγά θα ακουστούν και στις δύο περιοχές.

Κυριακή 4/04, “Σιωπηλός Δρόμος” στο MEGA Σιωπηλός Δρόμος»: Η νέα δραματική σειρά του MEGA - ελcblog - elculture.gr

Επεισόδιο 1: Σε ένα πλούσιο προάστιο της Αθήνας, στο Βαθύ Αττικής, το σχολικό λεωφορείο ενός ιδιωτικού σχολείου που πραγματοποιεί ένα από τα καθημερινά του δρομολόγια, αγνοείται. Μέσα σ’ αυτό επιβαίνουν 9 μαθητές του δημοτικού σχολείου, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών μιας προνομιούχας κοινότητας, μαζί με τον οδηγό και μια νεαρή συνοδό. Εναέριες και επίγειες δυνάμεις τις αστυνομίας σαρώνουν από την πρώτη στιγμή την περιοχή, ενώ επικεφαλής των ερευνών αναλαμβάνει ο Νάσος Οικονομίδης, ένας έμπειρος αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Η συνταρακτική διαπίστωση πως πρόκειται για μια υπόθεση μαζικής απαγωγής δεν θα αργήσει να έρθει και ο αντίκτυπος θα είναι τεράστιος όχι μόνο για την δοκιμαζόμενη κοινότητα και τους τραγικούς γονείς, αλλά και για όλη τη χώρα. Μέσα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η Θάλεια Καρούζου, μια νεαρή δημοσιογράφος, επιστρέφει στην γενέτειρά της και βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 3/04, 20:00 “Art Week” στην ΕΡΤ2

Η Λένα Αρώνη πηγαίνει αυτή την εβδομάδα στην Εθνική Λυρική Σκηνή και συναντάει τον Τάση Χριστογιαννόπουλο, τον διεθνούς φήμης βαρύτονο, ο οποίος υποδέχεται το ΑRT WEEK και ξετυλίγει το νήμα της αξιοθαύμαστης καριέρας του. Οι πρώτες σκέψεις του για την επιλογή αυτού του επαγγέλματος, οι σπουδές, τα ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο, οι εμφανίσεις στις σπουδαιότερες αίθουσες όπερας του κόσμου. Ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος μοιράζεται την άποψή του για την επιτυχία, την πίστη, την τύχη, τον ανταγωνισμό, την ευγνωμοσύνη.

Σάββατο 3/04, 21:00 “Συν Γυναιξί” στην ΕΡΤ2

Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, η μοναδική Ελληνίδα σεφ βραβευμένη με δύο αστέρια Michelin, μιλά για τη θέση που έχουν οι γυναίκες σεφ στην ελληνική γαστρονομία, την πορεία της, αλλά και τα νέα της επιχειρηματικά πλάνα. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος συναντά τη μοναδική Ελληνίδα που έχει διακριθεί με το best female chef στο 100 Restaurant Awards Ceremony και δεν παραλείπει όχι μόνο να γευτεί τις συνταγές της, αλλά και να μαγειρέψει μαζί της στην κουζίνα του σπιτιού της.

Σάββατο 3/04, 21:00 «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» στον ΣΚΑΪ

Σε αυτό το μελωδικό οδοιπορικό, μας χαρίζουν ιδιαίτερες στιγμές και μουσικές εκπλήξεις με ντουέτα, τριφωνίες και πολυφωνίες οι: Βιολέτα Ίκαρη, Δημήτρης Υφαντής, Γιώργος Καραδήμος, Μαριάννα Παπαμακάριου, Θοδωρής Κοτονιάς, Νικόλας Ραπτάκης, Νίκος Ξύδης, Ιουλία Καραπατάκη, ΣαβέριαΜαριολά, Θάνος Λάμπρου και η Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Σάββατο 3/04, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Αυτό το Σάββατο 3 Απριλίου, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε Ναι! ακολουθεί τα χνάρια του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου. Ο ίδιος έλεγε ότι η προίκα του τραγουδιστή είναι τα τραγούδια του. Αυτή την ανεκτίμητη κληρονομιά έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε με τους υπέροχους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο πλατώ μας για το αφιέρωμα.

Η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου, από όλες τις καλλιτεχνικές περιόδους του και βέβαια, μοιράστηκαν μαζί μας στιγμές από την προσωπική τους σχέση και συνεργασία με τον αξεπέραστο ερμηνευτή.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 3/04, 20:00 “Βίβα Ρένα” στον ALPHA

Υπόθεση: Η Ρένα, ξεπεσμένη λαϊκή τραγουδίστρια από την Κέρκυρα, ζει στην Αθήνα με τον μπουζουξή αδελφό της Στράτο, ενώ μια εξαδέλφη της, η Πεπίτα ντι Κόρφου με την οποία μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, είναι μεγάλη βεντέτα του ελαφρού τραγουδιού και μένει στη Ρώμη με τον αρραβωνιαστικό της Αντόνιο. Ο εφοπλιστής Λάμπρος Φωκάς καλεί στη δεξίωσή του την Πεπίτα, με την οποία είχε γνωριστεί πριν από χρόνια στη Νάπολη –αλλά εκείνη αδυνατεί να προσέλθει. Ένας κατεργάρης ατζέντης παρουσιάζει τη Ρένα στη θέση της Πεπίτα. Αρχικά το τέχνασμα έχει επιτυχία και ο Φωκάς γοητεύεται από την Πεπίτα-Ρένα. Η κομπίνα και η πλαστοπροσωπία αποκαλύπτονται όταν η Πεπίτα έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές. Ο Φωκάς γίνεται έξαλλος αλλά η Πεπίτα τον ηρεμεί. Δεν έγινε δα και τίποτα. Τέλος Πεπίτα και Ρένα, μαζί, τραγουδούν και ξεφαντώνουν στη δεξίωση.

Σάββατο 3/04, 23:50 “Gothika” στο MEGA

Υπόθεση: Η Miranda Gray είναι ψυχίατρος σε ένα ίδρυμα, στο οποίο διευθυντής είναι ο σύζυγός της. Μια νύχτα, ενώ οδηγεί το αυτοκίνητο της κατευθυνόμενη προς το σπίτι της σχεδόν παρασύρει μια μυστηριώδη φιγούρα, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι μια περίεργη νεαρή κοπέλα. Κάτι το παράξενο γίνεται και η γιατρός ξυπνάει στο ίδρυμα, ως τρόφιμος, μιας και όπως της εξηγούν κατηγορείται ότι κατακρεούργησε τον σύζυγο της με ένα τσεκούρι.

Κυριακή 4/04, 14:00 “400 Μίλια Αγάπης” στο MEGA 400 μίλια αγάπης μέσω streaming: πού μπορείτε να το δείτε

Υπόθεση: Οι πρεμιέρες στο MEGA CINEMA συνεχίζονται με κορυφαίες κινηματογραφικές επιλογές. Το μεσημέρι της Κυριακής θα παρακολουθήσουμε σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση τα «400 Μίλια Αγάπης», μια τρυφερή ταινία για όλη την οικογένεια.  Η ταινία έχει ως κεντρική ηρωίδα την Μπέλα, μια σκυλίτσα που χωρίστηκε από το αφεντικό της, τον Λούκας,  και ξεκινάει ένα ταξίδι 400 μιλίων για να βρεθεί ξανά κοντά του. 

Κυριακή 4/04, 21:10 “Ο Φύλακας” στον ALPHA Picture of Ashton Kutcher in The Guardian - ashton_kutcher_1216602880.jpg | Teen Idols 4 You

Υπόθεση: Ένας βετεράνος ναυαγοσώστης της Ακτοφυλακής, έχοντας χάσει την ομάδα του σε αποτυχημένη απόπειρα διάσωσης, αναλαμβάνει να διδάξει στη σχολή Ναυαγοσώστων. Εκεί βάζει στο μάτι έναν επαρμένο νεαρό, δεινό κολυμβητή, τον οποίο εκπαιδεύει σκληρά, βλέποντας στο πρόσωπό του τον αυριανό διάδοχό του.

Κυριακή 4/04, 22:10 “Ο Μαύρος Πύργος” στο MEGA Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ | Cineplexx GR

Υπόθεση: Μια ταινία βασισμένη στο best-seller του Στίβεν Κίνγκ, με συγκλονιστικές ερμηνείες από ένα δυνατό καστ βραβευμένων ηθοποιών. Ο Μαύρος Πύργος  διατηρεί την ισορροπία του σύμπαντος. Ο Μαυροντυμένος Άνδρας  που υποδύεται ο Μάθιου ΜακΚόναχι θέλει να τον καταστρέψει με σκοπό την απόλυτη κυριαρχία.  Από την πλευρά του καλού, ο  Ίντρις Έλμπα  στο ρόλο του Ρόλαντ, του τελευταίου Πιστολέρο, προσπαθεί να τον σταματήσει για να σώσει την ανθρωπότητα. Η μάχη του καλού με το κακό αποτυπωμένη εξαιρετικά  μέσα από τον συνδυασμό διαφορετικών κινηματογραφικών ειδών από τον Δανό σκηνοθέτη Νικολάι Αρσέλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ αυτισμός στον κινηματογράφο μέσα από 10 υπέροχες ταινίες12.09.2018

Οσκαρικές ταινίες από το COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Σάββατο 3/04, 18:10 “Βατέλ” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ο πρίγκιπας Ντε Κοντέ σχεδιάζει να κερδίσει την εύνοια του Λουδοβίκου 14ου οργανώνοντας ένα τριήμερο θεάματος και καλοφαγίας προς τιμή του. Το γερό χαρτί του είναι ο ξακουστός τελετάρχης του, ο Βατέλ. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Σάββατο 3/04, 20:10 “The Master” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ένας κλονισμένος συναισθηματικά βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου βρίσκει καταφύγιο στη σέκτα ενός χαρισματικού ηγέτη, ο οποίος περιδιαβαίνει την Αμερική του ’50 προπαγανδίζοντας το πνευματικό κίνημά του. Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

Σάββατο 3/04, 22:30 “Όλα για την Εύα” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η ιστορία αφορά στη Margo, μία ώριμη ηθοποιό της θεατρικής σκηνής. Η ζωή της αλλάζει δραματικά, καθώς εισβάλλει σ’ αυτή η Eve, μία θαυμάστρια, την οποία και σύντομα εμπιστεύεται. Η Eve όμως, σταδιακά αποκαλύπτει τις σκοτεινές προθέσεις της. Η ταινία βραβεύτηκε με έξι Όσκαρ.

Κυριακή 4/04, 18:40 “Πινόκιο” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ο Πινόκιο, η αγαπημένη μαριονέτα του καλόψυχου ξυλουργού Τζεπέτο, ζωντανεύει χάρη σε μια νεράιδα, με μοναδική προϋπόθεση να είναι καλό παιδί, στο κλασικό αριστούργημα της Ντίσνεϊ που τιμήθηκε με δύο Όσκαρ. 

Κυριακή 4/04, 20:25 “Ολέθρια Σχέση” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ένας παντρεμένος δικηγόρος πληρώνει ακριβά την ερωτική του περιπέτεια με μια γοητευτική άγνωστη, όταν εκείνη -μη αποδεχόμενη το τέλος της σχέσης τους- αποφασίζει να κάνει κόλαση τη ζωή του. Η ταινία ήταν υποψήφια για 6 Όσκαρ.

Κυριακή 4/04, 22:30 “Corpus Christi” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Εξαιτίας μιας παρεξήγησης, ένας βαθιά θρησκευόμενος τρόφιμος αναμορφωτηρίου αναλαμβάνει καθήκοντα ιερέα σε μια πολωνική κωμόπολη, η οποία αγωνίζεται να ξεπεράσει ένα τραυματικό γεγονός. Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή «Road to the OSCARS 2021» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 3/04, 21:40 “Μυστικά της Ιστορίας: Μαρία Κάλλας” στο COSMOTE HISTORY HD

Η Μαρία Κάλλας ενσάρκωσε χαρακτήρες που τα έδιναν όλα για την αγάπη, όπως εκείνη. Η κάμερα επισκέπτεται εμβληματικά θέατρα όπου ερμήνευσε τους ρόλους της αλλά και το διαμέρισμά της στο Παρίσι, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Σάββατο 3/04, 22:45 “Εξερευνώντας την Ιστορία: Τα 7 Θαύματα του Κόσμου” στο COSMOTE HISTORY HD

Από τις πυραμίδες της Γκίζας ως το άγαλμα του Δία στην Ολυμπία, και από τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας ως τον Κολοσσό της Ρόδου, γνωρίζουμε τα 7 θαύματα της αρχαιότητας και θυμόμαστε τους πολιτισμούς που τα δημιούργησαν.

Κυριακή 4/04, 21:00 “Γιατί 21; -12 Ερωτήματα” στην ΕΡΤ2

Οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Κατσίμη και Πιέρρος Τζανετάκος αναζητούν απαντήσεις σε ένα διαχρονικό ερώτημα της ελληνικής Ιστορίας: «Γιατί διχάζονται οι Έλληνες»; Είναι χαρακτηριστικό μόνο του λαού μας να διχάζεται ή είναι ένα σύνηθες πολιτικό και κοινωνικό φαινόμενο, αποτέλεσμα των διαφοροποιήσεων μεταξύ των επιμέρους ομάδων που συναποτελούν κάθε έθνος; Η έρευνα ξεκινά από τους εμφύλιους στην Επανάσταση και καταλήγει στο τελευταίο δίλημμα της χώρας «Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο»; Οι δύο ερευνητές ταξιδεύουν σε τόπους με έντονο ιστορικό φορτίο, μελετούν πηγές και αρχεία. Συζητούν με μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και απευθύνουν τα ερωτήματά τους σε κορυφαίους επιστήμονες της ελληνικής και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας. Στόχος η διάχυση της επιστημονικής γνώσης στο πλατύ κοινό.

Κυριακή 4/04, 22:00 “Εγώ, ο Καίσαρας: Κωνσταντίνος ο Μέγας” στο COSMOTE HISTORY HD

Οι επαναστατικές του πολιτικές έσωσαν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ενώ η νέα πρωτεύουσα που ίδρυσε, η Κωνσταντινούπολη, ‘έλαμψε’ για πάνω από 1.000 χρόνια. Γνωρίστε τον Κωνσταντίνο, έναν από τους σπουδαιότερους Ρωμαίους Αυτοκράτορες.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b