MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 1 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 1 Απριλίου.

Monopoli Team

20:00 “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 111: Ο Μένιος συνεχίζει τη φάρσα με τα αρχαία στη Μυρτώ, η οποία επικοινωνεί με τον Μπαλαούρα, κανονίζοντας να έρθει στο χωριό. Η Φιλιώ ανησυχεί για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση, αλλά ο Μένιος την καθησυχάζει. Μια φράση της Κατερίνας κάνει τον Παναγή να προβληματιστεί για τη σχέση τους την ώρα που ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη αναγκάζονται να «συμφιλιωθούν» για χάρη του σχεδίου με τις κάμερες, το οποίο μπαίνει σε εφαρμογή με την επίσκεψη της Χρύσας και της Τούλας στο σπίτι της Μάρμως. Οι κάμερες τοποθετούνται με επιτυχία και, την ώρα που όλοι παρακολουθούν, εμφανίζεται στο σπίτι ο Βαγγέλας.

20:00 “Ήλιος” στον ΑΝΤ1 ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 133-134 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 133: Ο Φίλιππος και η Διώνη λένε το «τελευταίο αντίο» στον Μενέλαο. Ο Δημήτρης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να ήθελε νεκρή την Ιωάννα. Η έρευνα, αλλά και μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει, οδηγεί σε ένα συμπέρασμα που αναστατώνει τον Δημήτρη, αλλά και την Αλίκη. Η Διώνη μοιράζεται με τον Φίλιππο μια πληροφορία, που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Η Δάφνη καταφέρνει να βγει από την φυλακή και να εκτίσει την ποινή της κατ’ οίκον, ενώ δηλώνει το όνομα του Χρήστου, για να φροντίζει να της παρέχει ό,τι χρειάζεται. Η Σοφία φοβάται πως στόχος της Δάφνης είναι να μπει ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Χρήστο και να τους χωρίσει. Ο Νικήτας, ο νέος κρατούμενος στις φυλακές και παλιός γνώριμος του Δήμου, εκμυστηρεύεται στον Δήμο πως ετοιμάζεται να αποδράσει και του προτείνει να τον πάρει μαζί του.

21:00 «Έρωτας με διαφορά» στο STAR

Επεισόδιο 10: Ο Στέλιος εγκαθίσταται στο σπίτι και αρχίζει να ανταγωνίζεται με τον Κωστή, σχετικά με τη Ζέτα. Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, ότι αυτός είναι ο άντρας του σπιτιού, ο πατέρας των παιδιών και σύζυγος της Ζέτας. Συνεπώς, ο Κωστής πρέπει να τα μαζέψει και να φύγει. Η Ζέτα έχει να διαχειριστεί δύο άντρες που την διεκδικούν, τη Μάρω που την πιέζει να κάνει το «σωστό» και τα παιδιά που είναι ξαφνιασμένα από την επιστροφή του πατέρα τους. Η Φαίη και ο Δαμιανός μιλούν επιτέλους ανοιχτά για το πώς νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Ο Κωστής βλέπει την κατάσταση των λογιστικών βιβλίων στην επιχείρηση της Ζέτας και της Φαίης και σοκάρεται. Προσφέρεται να τις βοηθήσει, επιστρατεύοντας τις γνώσεις του. Ο Άρης και η Μπέτυ πιάνουν δουλειά στο μπαράκι. Ο Χρήστος έχει κερδίσει πλέον ξεκάθαρα την καρδιά της Ελβίρας, η οποία φέρεται στον Φίλιππο, απαξιωτικά. Ο Κωστής, βλέποντας τον Στέλιο, επιδεικνύει την οικονομική του ισχύ, αποφασίζει να πιάσει πρωινή δουλειά στο λογιστήριο μιας μεγάλης εταιρείας, ώστε να συνδράμει στα έξοδα της οικογένειας.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 40: Η γιαγιά Παναγιώτα μπαίνει στη ζωή της οικογένειας των Αντωνόπουλων σαν ανοιξιάτικη μπόρα, σαρωτική, ασυγκράτητη και ισοπεδωτική. Κι ενώ ο Άγγελος, αρχικά, συμπεραίνει αυθαίρετα πως δύο γιαγιάδες ίσον δύο χαρτζιλίκια και πολύ περισσότερα κανακέματα, η καινούργια γιαγιά αρχίζει σιγά σιγά να καταλαμβάνει, με την πληθωρική της προσωπικότητα, όλο τον χώρο στο σπίτι, εκτοπίζοντας αλλού τη συμπεθέρα της την Ερμιόνη, αλλού τη νύφη της Μαίρη και αλλού τον ίδιο της τον γιο. Μαζί της θα φέρει και το άρωμα ενός παρελθόντος, που οι Αντωνόπουλοι, άλλες φορές θα ήθελαν να μην ξεχάσουν και άλλες τόσες θα προτιμούσαν να μη θυμηθούν.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 119: Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη; Στο σπίτι των Σεβαστών υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δεν δέχεται το διαζύγιο των γονιών του. Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στο γιατρό θα την αναστατώσει. Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους ενώ ετοιμάζει το γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδερφές της προ των ευθυνών τους και τις προτρέπει να πάρουν τη σωστή απόφαση για το μέλλον τους και το μέλλον του παιδιού.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 109: Η Αγγελική βρίσκει το Μιχάλη σε ένα ερειπωμένο σπίτι κι εκείνος της ζητάει να τον βοηθήσει να διαφύγει. Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο, η Αθηνά έχοντας πάρει το πόρισμα των γιατρών πιέζει τον Δημήτρη εκμαιεύοντάς του την αλήθεια για την επίθεση. Στο κτήμα, το συμβάν φαίνεται να τους διχάζει όλους και η Αγγελική με το Στέφανο έρχονται σε ρήξη. Ενώ οι Ζάχοι αναζητούν ανήσυχοι το Μιχάλη τους επισκέπτεται η Αθηνά εξοργισμένη για την υποτιθέμενη απόπειρα δολοφονίας κατά του γιου της. Την επόμενη μέρα η Αγγελική ενημερώνει τον Αποστόλη για το σχέδιο απόδρασης του Μιχάλη μέχρι που δέχεται το τηλεφώνημα της Τζένης και φέυγει για να τη συναντήσει. Η Αθηνά, τρομαγμένη από τη συμπεριφορά του Δημήτρη, παίρνει μια καταλυτική απόφαση.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 “200 Χρόνια Από Την Επανάσταση Του 1821” στον ΣΚΑΪ

Στο δεύτερο μέρος του επεισοδίου, παρακολουθούμε και αναλύουμε τα πρώτα στάδια της επανάστασης, τις πρώτες νίκες των Ελλήνων επαναστατών έως την Άλωση της Τριπολιτσάς, όταν η πόλη επέστρεψε σε ελληνικά χέρια. Το επεισόδιο ξεκινάει με την σφαγή των Ελλήνων Χριστιανών της Τριπολιτσάς από τους Οθωμανούς το 1770 και τελειώνει με τους Έλληνες Χριστιανούς να παίρνουν πίσω την Τριπολιτσά τον Σεπτέμβριο του 1821. Μια γοητευτική αναδρομή στα τελευταία πενήντα χρόνια πριν την Επανάσταση, που εξηγεί και ερμηνεύει τους παράγοντες που την προετοίμασαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαδρομές -1821: Δωρεάν εφαρμογή για την ανάδειξη του ρόλου της Πελοποννήσου στην Επανάσταση12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:15 “Στα Ίχνη Του Ανέμου” στο STAR

Υπόθεση: Ενα κορίτσι τρέχει ημίγυμνο και ξυπόλητο στη χιονισμένη απεραντοσύνη του ορεινού Γουαϊόμινγκ. Είναι μία έφηβη Ινδιάνα – φανερά τρομοκρατημένη, σαν λαβωμένο αγρίμι. Μέρες μετά, ο Κόρι Λάμπερτ, ο ειδικός κυνηγός της περιοχής που οι κάτοικοι προσλαμβάνουν για να σκοτώνει τις τίγρεις που αποδεκατίζουν τα κοπάδια τους, ανακαλύπτει το παγωμένο πτώμα της. Το σοκ του είναι διπλό: το βιασμένο κορίτσι που έτρεχε να ξεφύγει ήταν φίλη με την κόρη του κι αυτό ξυπνά ακόμα πιο δύσκολες αναμνήσεις. Οταν μία πράκτορας του FBI έρχεται από την πρωτεύουσα για να ηγηθεί των ερευνών, ο Κόρι θα γίνει ο οδηγός της, ιχνηλατώντας τα στοιχεία του εγκλήματος στο χιόνι και προσπαθώντας να σβήσει τα δικά του τραύματα.

23:15 “Ο Κυνηγός” στον ΣΚΑΪ Ας θυμηθούμε τον original «Κυνηγό» (και ας γελάσουμε λίγο) - ΤΑ ΝΕΑ

Υπόθεση: Βαθιά µέσα στη ζούγκλα της Λατινικής Αµερικής, µια οµάδα επίλεκτων κοµάντος κινδυνεύει από ένα µυστηριώδες πλάσµα που βλέπει τη θερµική ενέργεια του σώµατος και αντιλαµβάνεται την ένταση του φόβου. Είναι ο κυνηγός που σκοτώνει από ευχαρίστηση και δεν φοβάται κανέναν και τίποτα. Όλοι θα βρεθούν απέναντι στον αιµοσταγή κυνηγό, και θα πρέπει να αντιµετωπίσουν τη µεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους να παραµείνουν απλά ζωντανοί.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ COSMOTE CINEMA OSCARS HD

17:45 “Φτερωτός Έρωτας” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η εκκλησία του Αιδεσιμότατου Χένρι κινδυνεύει από έναν επιχειρηματία με αρπακτικές διαθέσεις. Όταν ζητά βοήθεια από τον Θεό, καταφθάνει ένας γοητευτικότατος άγγελος, η άφιξη του οποίου θα τον βάλει σε χειρότερους μπελάδες!

19:50 “Μαντέλα: Ο Δρόμος Προς την Ελευθερία” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: H ζωή και το σπουδαίο πολιτικό έργο του Νέλσον Μαντέλα, του ηγέτη που κατέρριψε το απαρτχάιντ κι άλλαξε ριζοσπαστικά την τρομαγμένη διεθνή κοινή γνώμη υπέρ της ίδρυσης ενός ελεύθερου και δημοκρατικού κράτους στη Νότια Αφρική.

22:30 “Loving” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Βιρτζίνια, 1958. Ο Ρίτσαρντ και η Μίλντρεντ Λόβινγκ εξορίζονται από την πολιτεία τους, λόγω του ‘παράνομου’ διαφυλετικού γάμου τους. Λίγα χρόνια αργότερα, ξεκινούν έναν πολύκροτο δικαστικό αγώνα, υπερασπιζόμενοι την αγάπη τους

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20:00 “Από Πέτρα και Χρόνο” στην ΕΡΤ2

Καλαμάτα, η πόλη του πολιτισμού: Η Επανάσταση του 1821 ξεκίνησε από την Καλαμάτα, που ελευθερώθηκε πρώτη στις 23 Μαρτίου του 1821. Με τέχνασμα του Παπαφλέσσα και άλλων οπλαρχηγών, παγιδεύτηκε ο Βοεβόδας Αρναούτογλου και αναγκάστηκε να παραδώσει την πόλη. Στον μικρό βυζαντινό ναό των Αγίων Αποστόλων έγινε η μεγάλη δοξολογία με όλους τους πολέμαρχους παρόντες και πλήθος κόσμου. Και πως όταν γεννηθούν, προϊόντος του χρόνου, συγγραφείς και ποιητές, τούτες οι εικόνες θα βρουν την θέση που αξίζουν.

20:30 “Ες Αύριον τα Σπουδαία” στην ΕΡΤ2

Roll & Rock: Ο Φαίδρος Παναγόπουλος, μέσα από την δουλειά του ως δημιουργός αναπηρικών αμαξιδίων συνεισφέρει στην αποκατάσταση όσων χρειάζεται να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους. Για τα ανάπηρα άτομα, τα εμπόδια και οι περιορισμοί από την σωματική τους βλάβη βλέπουμε πως να είναι πολύ λιγότερα από αυτά που προκύπτουν από την οργάνωση της κοινωνίας. Στερεότυπα, διακρίσεις, αποκλεισμοί. Με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει ο κόσμος μας πιο συμπεριληπτικός;

21:00 “Θεοί και Θεές στην Aρχαία Ελλάδα” στο COSMOTE HISTORY HD

Η μυθολογία ήταν άμεσα συνυφασμένη με τη ζωή των αρχαίων Ελλήνων, με τις θεότητες να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή. Σύγχρονες αρχαιολογικές ανακαλύψεις ρίχνουν φως στις απαρχές της και δίνουν απαντήσεις σε μεγάλα ερωτήματα.

23:00 “Τα Μεγαλύτερα Λάθη στην Ιστορία: Η Πτώση της Κρήτης” στο COSMOTE HISTORY HD

Μάιος 1941: οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κρήτη με μία απόβαση από αέρος. Αν και οι Βρετανοί γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί, ο διοικητής τους ήταν πεπεισμένος ότι η κύρια επίθεση θα γινόταν από θαλάσσης. Ήταν ένα μοιραίο λάθος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Απρίλιος με πρεμιέρες και νέους κύκλους σειρών12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b