MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 31 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 31 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 110: Η Μάρμω επιστρέφει σπίτι της αιφνιδιαστικά αναστατώνοντας τους παράνομους εισβολείς, που ήθελαν να την παγιδεύσουν, όμως το καπέλο που έχει βρει ο Κανέλλος στο σπίτι δημιουργεί βάσιμες υποψίες πως ο Βαγγέλας ζει. Ο Χαραλάμπης όχι απλά πείθεται, αλλά ενθουσιάζεται με την ιδέα πως ο Πλάτανος κρύβει αρχαίο πολιτισμό. Η Βαρβάρα αφήνει, δήθεν κατά λάθος, το κινητό της στο μαγαζί της Κικής και καταγράφει τη συζήτησή τους. Μένιος και Στάθης καταστρώνουν το σχέδιό τους, να εξαπατήσουν τη Μυρτώ και η προσπάθειά τους στέφεται με επιτυχία.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 132: Η Ιωάννα δεν θα τα καταφέρει τελικά και θα πεθάνει. Η Αλίκη είναι ένα ράκος μετά απ’ αυτό που έμαθε από τον Δημήτρη. Εκείνος προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλίκη και πιστεύει ότι ίσως ο Μιχάλης να γνωρίζει την αλήθεια. Ο Δήμος αρνείται να βγει από την φυλακή και εξηγεί στον Δημήτρη ότι μόνο από μέσα θα καταφέρει να βρει στοιχεία για τον Μάνο και τον φόνο που έχει κάνει. Ο Μιχάλης, γεμάτος τύψεις διώχνει την Νέλλη από την ζωή του και παραιτείται από την φάρμα. Ο Μάνος δεν ησυχάζει μέσα στην φυλακή και προσπαθεί να βρει τρόπο να αποδράσει. Ο Φίλιππος αποφασίζει να πάει στην κηδεία του πατέρα του, αλλά διστάζει όταν βλέπει και την Διώνη έξω από το νεκροταφείο.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 192 - video Dailymotion

Επεισόδιο 192: Η Εύα μένει άφωνη από την στάση της Βικτώριας απέναντί της και, μετά από προτροπή του Νικηφόρου, το λέει στη Ναυσικά. Όπως είναι επόμενο, η Ναυσικά γίνεται έξαλλη με αυτό που ακούει και κανονίζει συνάντηση με τη Βικτώρια για να τα πούνε από κοντά. Το βιβλίο της Έλλης δεν πουλάει καθόλου και η Ιφιγένεια στήνει ολόκληρο σχέδιο με τον Σπύρο για να μην την στεναχωρήσουν. Η Ηλιάνα λέει στον πατέρα της ότι δεν είναι σωστό που ο Οδυσσέας βγήκε στην εκπομπή του Σίμου, ο Άκης όμως δεν δείχνει να συγκινείται και μάλιστα την βάζει στη θέση της με σκληρό τρόπο.

Ο Οδυσσέας εκφράζει στη Νόνα τη δυσαρέσκειά του για τη συγκατοίκηση Ναυσικάς – Δημοσθένη, δεν βρίσκει όμως την ανταπόκριση που περίμενε. Η ομιλία του Μιχαήλ στη Βουλή δίνει πόντους στο κόμμα της Αναγέννησης και μαζί με τον Μιλτιάδη σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ο Μάρκος ζητάει για άλλη μια φορά συγνώμη από τον Νικηφόρο, ελπίζοντας ότι θα τον συγχωρέσει. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης καλεί τον Άλκη στο γραφείο του για να πιούνε καφέ.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA ΕΞΑΨΗ - Επεισόδιο 31 - video Dailymotion

Επεισόδιο 39: Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων. Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας. Ο Κωστής, μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του. Ο Ορφέας και η Μαρίνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους, στην υπόθεσης της Βίκυς. Η Εβίτα επισκέπτεται το Παντοπωλείο της Κλαίρης. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 79 - Vidéo Dailymotion

Επεισόδιο 118: Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφαση του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Η Ελένη αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της Ελένης δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στην φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδερφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Αγγελική: Ο Δημήτρης κατηγορεί τον Μιχάλη για απόπειρα δολοφονίας - TV24 - Youweekly

Επεισόδιο 108: Ο Δημήτρης κατηγορεί το Μιχάλη ότι αποπειράθηκε να τον σκοτώσει. Ο Μιχάλης βγαίνει τρέχοντας και βρίσκει την Αγγελική στο δωμάτιό της να κοιμάται. Εκείνη σαστισμένη προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί στο Μιχάλη και είναι μέσα στα αίματα αλλά και στην ίδια και πως βρέθηκε ξαφνικά να κοιμάται στο δωμάτιό της. Όλες οι ενδείξεις είναι εναντίον του Μιχάλη κι έτσι αναγκάζεται να το σκάσει για να αποφύγει τη σύλληψη.  Η Αθηνά προσεγγίζει τη Σοφία με σκοπό να την καλοπιάσει για να μη φύγει από το κτήμα και στερηθεί τα εγγόνια της. Την ίδια στιγμή ο Παύλος παίρνει τα παιδιά από το σχολείο χωρίς να ενημερώσει τη Σοφία και εκείνη αποφασίζει να διεκδικήσει την πλήρη επιμέλεια.

Ο Δημήτρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η Αθηνά τα βάζει με την Αγγελική που δεν ήταν κοντά στο Δημήτρη για να τον προστατέψει, το ίδιο και η Κατερίνα που ανησυχεί για το Δημήτρη. Ο Νικόλας, αφού βοηθάει τη Χριστίνα να συνέλθει από τις ουσίες που πήρε, την καλεί να περάσει το βράδυ στο σπίτι των Αργυρών για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει την επικριτική συμπεριφορά των δικών της. Ο Μιχάλης βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί και ζητάει τη βοήθεια της Αγγελικής, αλλά λίγο αργότερα ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος στην κρυψώνα του, υπάρχει και κάποιος άλλος εκεί.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Στα Άκρα» στην ΕΡΤ2

Δείτε στο σημερινό επεισόδιο: «Αικατερίνη Πολυμέρου – Καμηλάκη, λαογράφος – μέλος της Εθνικής Επιτροπής 2021 – Δρ. Δημήτριος Καραμπερόπουλος, παιδίατρος – ιστορικός της Ιατρικής – Αγαμέμνων Τσελίκας, παλαιογράφος». Πώς γιατροπορεύονταν οι πρόγονοί μας κατά την προεπαναστατική περίοδο πριν από τον Αγώνα το 1821; Πώς μάθαιναν γρἀμματα και πώς διατρέφονταν την ἰδια περίοδο;

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Αγαπημένα τραγούδια και γνώριμοι ήχοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έρχονται στο Μουσικό Κουτί την Τετάρτη 31 Μαρτίου. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Σταύρο Σιόλα, τον Θοδωρή Κοτονιά και την Ευτυχία Μητρίτσα, τρεις ξεχωριστούς τραγουδοποιούς και ερμηνευτές που ανακάλυψαν ξανά την παραδοσιακή μουσική και την φώτισαν με το δικό τους νέο βλέμμα.

Το ταξίδι ξεκινά χωρίς «ΔΙΟΔΙΑ» με προορισμό το εξωτικό και περιπετειώδες «ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ» και ο Σταύρος Σιόλας παίρνει μαζί του «ΤΗΣ ΑΡΝΗΣ ΤΟ ΝΕΡΟ», ο Θοδωρής Κοτονιάς «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ» και η Ευτυχία Μητρίτσα τα «ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΑ»!

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Το Μυστικό Του Freedomland” στο MEGA Freedomland (2006)

Υπόθεση: Η Μπρέντα Μάρτιν είναι μια ανύπαντρη μητέρα, της οποίας ο γιος εξαφανίζεται και θεωρείται νεκρός. Η Μπρέντα κατηγορεί για την απαγωγή του γιου της έναν αφρο-αμερικανό, δημιουργώντας φυλετική διαμάχη. Ένας έγχρωμος αστυνομικός, ο Λορέντζο Κάνσιλ, και ο συνεργάτης του ερευνούν την υπόθεση και ανακαλύπτουν ότι είναι περισσότερο πολύπλοκη απ`ό,τι υπολόγιζαν.

23:45 “Ελεύθερος Σκοπευτής” στο STAR

Υπόθεση: Ύστερα από τέσσερις θητείες στο Ιράκ και 160 επιβεβαιωμένους φόνους, ο ελεύθερος σκοπευτής Κρις Κάιλ είναι ένας ζωντανός αμερικανικός θρύλος. Πίσω στην πατρίδα, όμως, η προσωπική και οικογενειακή του ζωή στοιχειώνονται από την πολεμική πραγματικότητα που τον ακολουθεί παντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤενεσί Ουίλιαμς: Οι κορυφαίες κινηματογραφικές μεταφορές των έργων του σπουδαίου δραματουργού12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ COSMOTE CINEMA OSCARS HD

17:40 “Το Χρονικό της Νάρνια: Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου, ένα κρυφό πέρασμα οδηγεί τέσσερα παιδιά στη μαγική χώρα Νάρνια, όπου εδώ και χρόνια βασιλεύει ανενόχλητη η κακιά Λευκή Μάγισσα. Το μαγικό ταξίδι τους τώρα ξεκινά… σε μια ταινία που κέρδισε Όσκαρ.

20:20 “Real Steel” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Στο κοντινό μέλλον, η πυγμαχία των ρομπότ είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Αναζητώντας μια ευκαιρία να βγει από την αφάνεια, ένας ξεπεσμένος μποξέρ αναλαμβάνει την προπόνηση ενός μισοκατεστραμμένου ρομπότ. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

22:30 “Darling” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Στην Αγγλία της τρελής δεκαετίας του 1960, η Νταϊάνα Σκοτ, ένα πανέμορφο μοντέλο χωρίς ηθικούς φραγμούς, χρησιμοποιεί πλούσιους και ισχυρούς άντρες προκειμένου να προωθήσει την καριέρα της. Η ταινία τιμήθηκε με τρία Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή «Road to the OSCARS 2021» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Ο Σωκράτης Συναντά τον Κομφούκιο” στο COSMOTE HISTORY HD

Τι κοινά μπορεί να έχουν δυο πολιτισμοί τόσο μακρινοί όσο εκείνοι της Ελλάδας και της Κίνας; Δυο ακαδημαϊκοί, ένας Έλληνας κι ένας Κινέζος, συναντώνται στη σκιά της Ακρόπολης και συνομιλούν για φιλοσοφία, λογοτεχνία και ιστορία.

23:20 “Τροία: Οι Τάφοι των Ηρώων” στο COSMOTE HISTORY HD

Πού τελειώνει ο μύθος και πού αρχίζει η αλήθεια στην ‘Ιλιάδα’; Ένα ταξίδι στην Τροία και τις ταφικές τελετές των κατοίκων, που όπως περιγράφτηκαν από τον Όμηρο γοήτευσαν τους αρχαίους Έλληνες κι αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση.

23:45 “Οι Γυναίκες Κάνουν Ταινίες” στην ΕΡΤ2

Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στις γυναίκες σκηνοθέτριες. Η κληρονομιά και ο ρόλος των γυναικών στην εξέλιξη της Τέχνης του Κινηματογράφου, είναι το θέμα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη και ιστορικού κινηματογράφου Μαρκ Κάζινς, συνολικής διάρκειας 14 ωρών, την οποία κινηματογραφούσε επί τέσσερα χρόνια.

Με αφηγήτριες, μεταξύ άλλων, τις ηθοποιούς Τζέιν Φόντα, Τίλντα Σουίντον και Θάντι Νιούτο, το ντοκιμαντέρ, που ακολουθεί τα βήματα της προηγούμενης δουλειάς του Κάζινς “H ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ” (ΤΗΕ STORY OF FILM:AN ODYSSEY), διανύει δεκατρείς δεκαετίες μέσα από αποσπάσματα ταινιών που δημιούργησαν 183 γυναίκες σκηνοθέτριες, από έξι ηπείρους.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b