MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 30 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 109: Η Μυρτώ πιστεύει τον Στάθη που, σε συνεννόηση με τον Μένιο, της λέει ότι στο χωριό υπάρχουν αρχαία και ονειρεύεται χλιδές και πλούτη, ενώ ο παπάς πιέζει τον μεσίτη να του πει την αλήθεια για τον αγοραστή των χωραφιών της Μάρμως. Παράλληλα, ο Κανέλλος, ο Σίμος, ο Θοδωρής, ο Παναγής και η Κατερίνα ετοιμάζουν το μεγάλο κόλπο: πώς θα καταφέρουν να βγάλουν τη Μάρμω από το σπίτι της και να βάλουν κάμερα. Η Μάρμω με τον Βαγγέλα βλέπουν ότι οι συγχωριανοί τους πλησιάζουν επικίνδυνα στην αλήθεια για τις τρούφες και αγχώνονται για τον Γιάγκο, που τους έχει αγνοήσει και δεν έχει περιφράξει ακόμα τα χωράφια.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 131: Η Ιωάννα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας στο πλευρό της την Αλίκη. Ο Μενέλαος βάζει να σκοτώσουν τον Δήμο στη φυλακή. Ο Δημήτρης συναντά την υπηρέτρια του Μενέλαου και αποκτά ένα σημαντικό στοιχείο για το κατηγορητήριό του. Ο Φίλιππος συναντά για τελευταία φορά τη Διώνη, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από την Καβάλα. Ο Χρήστος αποφασίζει να ακολουθήσει τις εντολές της Δάφνης, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη οργανώνει κρυφά να βγει απ’ την φυλακή. Ο Δημήτρης, χάρη στην βοήθεια της Λήδας και της Νέλλης, θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια. Τα πάντα θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά επηρεάζοντας τις ζωές όλων.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 191 - video Dailymotion

Επεισόδιο 191: Ο Οδυσσέας συνεχίζει να κρατάει αρνητική στάση απέναντι στη συγκατοίκηση της Ναυσικάς και του Δημοσθένη κι αυτό τον οδηγεί σε μια ακόμα σύγκρουση με τη μητέρα του. Παράλληλα, η Ναυσικά προσπαθεί να ηρεμήσει την Τζουλιάνα, που επιμένει να γνωρίσει την αδερφή της. Η Ηλιάνα συμβουλεύει την Ελισάβετ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον Αιμίλιο και να το παίξει άνετη με τον χωρισμό τους. Η Αποστολία επιπλήττει τον Άκη που σκέφτεται να πάρει, με παράνομο τρόπο, το παιδί από τη Σμαράγδα. Ο Φρίξος κι η Έλλη προτείνουν στον Σπύρο και την Ιφιγένεια να γίνουν κουμπάροι τους. Η Ηλιάνα βλέπει τη συνέντευξη του Οδυσσέα κι απαιτεί από τον Αιμίλιο να την κατεβάσει από το σάιτ του σταθμού. Η Εύα ζητάει από τη Βικτώρια να ξαναπάρει τον Άγγελο για λίγες μέρες σπίτι της, μα η απάντηση που θα λάβει δεν είναι η αναμενόμενη.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 38: Η εμφάνιση του Ορφέα, φέρνει στη Μαρίνα μνήμες που την ταράζουν. Η Τζόυ συνεχίζει να αγνοείται. Η Εβίτα, στα όρια της κατάρρευσης. Οι απαιτήσεις του Παντοπωλείου κάνουν την Κλαίρη να χρωστάει στον προμηθευτή της. Ο Γιάννος προσφέρεται να τη βοηθήσει οικονομικά. Η Ίριδα πιέζει το Τζώρτζη να ασχοληθεί με την οικογενειακή κρίση. Ο Μηνάς έρχεται αντιμέτωπος με τη Μαρίνα, όταν εκείνη μαθαίνει ότι γνώριζε τη Βίκυ, πριν το ατύχημα. Ο Γιάννος εμφανίζεται για πρώτη φορά σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 117: Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει σε όλους την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο. Η σχέση του Μελέτη και της Δόμνας δοκιμάζεται ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για το φόνο του Θέμελη.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 107: Ο Παύλος εκδιωγμένος από τη Σοφία επιστρέφει στη Τζένη ενώ η Σοφία δέχεται επίσκεψη του Αντρέα, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι ο Παύλος του επιτέθηκε τη μέρα του ατυχήματος της. Ο Δημήτρης λέει στην Αθηνά ότι μάλλον η Αγγελική υποψιάζεται ότι περπατάει κι η Αθηνά του υπόσχεται ότι θα τον καλύψει. Η Αγγελική παίρνει τα αποτελέσματα του DNA τεστ που βεβαιώνουν ότι η Δανάη είναι κόρη της κι ο Μιχάλης την προτρέπει να την πάρει και να φύγουν. Ο Δημήτρης, αγνοώντας την Αθηνά, αποφασίζει να καλύψει μόνος του τα ίχνη του και ναρκώνει την Αγγελική. Όταν ο Μιχάλης πάει να την ψάξει στο σπίτι, βρίσκει τον Δημήτρη καλυμμένο με αίμα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Η Ζωή Είναι Στιγμές» στην ΕΡΤ2

Καλεσμένος της εκπομπής  ο υπερταλαντούχος και βραβευμένος ηθοποιός Μάνος Βακούσης. Από τους σπάνιους καλλιτέχνες που σε γοητεύουν, γεμάτος σοφία και άποψη για την τέχνη και τη ζωή.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Κατάσκοπος Κατά Τύχη” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο Buck Yuen είναι ένας αποτυχημένος πωλητής ο οποίος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την ζωή του και πιστεύει ότι δεν θα καταφέρει ποτέ τίποτα. Όμως όλα αυτά αλλάζουν μια μέρα όταν σταματά μια ληστεία τράπεζας και γίνεται ήρωας. Χάριν στην νεοαποκτηθείσα φήμη του, ο Buck μαθαίνει ότι είναι ο χαμένος γιός ενός διπλού πράκτορα από την Κορέα. Καθώς ταξιδεύει στην Τουρκία για να βρει τον πατέρα το, ο Buck αναμιγνύεται σε ένα μυστήριο που μόνο εκείνος μπορεί να λύσει.

23:00 “Απόδραση Στον Αέρα” στον ALPHA Απόδραση στον αέρα - Con air

Υπόθεση: Ο Cameron Poe σε μία προσπάθεια να σώσει την έγκυο γυναίκα του, σκοτώνει έναν άνθρωπο και καταδικάζεται σε φυλάκιση. Λίγα χρόνια αργότερα, η στιγμή της αποφυλάκισής του φτάνει και ο Cameron επιβιβάζεται στο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει στη γυναίκα του και την κορούλα του. Μόνο που το αεροπλάνο μεταφέρει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες, οι οποίοι καταφέρνουν και αποκτούν τον έλεγχό του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

Οσκαρικές ταινίες στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

18:00 “TRON: Legacy” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ένας 27χρονος λαμβάνει ένα περίεργο σήμα, που τον οδηγεί στον ψηφιακό κόσμο που είχε σχεδιάσει ο για χρόνια εξαφανισμένος πατέρας του. Εκεί, ξανασμίγει μ’ εκείνον και μαζί προσπαθούν να δραπετεύσουν. Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ.

20:30 “Μάρτυρας Εγκλήματος” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ένα αγόρι της κοινότητας των Άμις είναι ο μοναδικός μάρτυρας ενός ειδεχθούς φόνου. Μόνο ο τολμηρός αστυνόμος Μπουκ μπορεί να προστατεύσει το παιδί και τη χήρα μητέρα του και να ανακαλύψει τον δολοφόνο. Η ταινία απέσπασε δύο Όσκαρ.

22:30 “Το Άλογο του Πολέμου” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ο Άλμπερτ εξημερώνει ένα ατίθασο άλογο, τον Τζόι, που πωλείται στο στρατό όταν ξεσπά ο Α’ Παγκόσμιος. Με μαγικό τρόπο, ο Τζόι επηρεάζει τις ζωές όσων συναντά, ενώ ο Άλμπερτ δεν παύει να τον αναζητά. Η ταινία προτάθηκε για 6 Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή «Road to the OSCARS 2021» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Εποχές και Συγγραφείς” στην ΕΡΤ2

Η σειρά αρχίζει με την παρουσίαση του Ζήσιμου Λορεντζάτου, μιας εξέχουσας πνευματικής προσωπικότητας, που άνοιξε νέους δρόμους τόσο στην ποίηση όσο και στο δοκίμιο.

Μυρτιώτισσα: Το 1881 είναι, πιθανότατα, το έτος που γεννιέται η Μυρτιώτισσα, η κατά κόσμον Θεώνη Δρακοπούλου. Η αφήγηση της ζωής και το έργου της.

22:00 “Μηχανή του Χρόνου” στο COSMOTE HISTORY HD

Η σφαγή της Χίου: Η σφαγή της Χίου, που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1822 και διήρκησε σχεδόν τέσσερις μήνες, μετέτρεψε το πλούσιο νησί σε τόπο θυσίας. Μια καταγραφή ενός από τα τραγικότερα γεγονότα της ελληνικής Επανάστασης από τον Χρίστο Βασιλόπουλο.

23: 00″Η Χαμένη Ατλαντίδα” στο COSMOTE HISTORY HD

Πέντε ερευνητικές αποστολές σε πέντε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη αναζητούν τα ίχνη μιας αρχαίας πόλης που ‘ακροβατεί’ μεταξύ μύθου και πραγματικότητας. Θα βρουν άραγε στέρεες αποδείξεις για την ύπαρξη της χαμένης Ατλαντίδος;

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b