MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 27-28 Μαρτίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαρτίου.

Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 27/03, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Αυτό το Σάββατο 27 Mαρτίου, στην εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Κώστα Μηλιωτάκη, έναν από τους πιο αγαπητούς κι επιτυχημένους εκπροσώπους της νεότερης γενιάς συνθετών. Μαζί μας βρέθηκαν πολλοί από αυτούς. Ο Γιώργος Τσαλίκης, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Ηλίας Βρεττός, η Βασιλική Νταντά, ο Γιώργος Λιβάνης, η Ευδοκία, ο Γιάννης Κρητικός, η Έρρικα Πρεζεράκου, η Τραϊάνα Ανανία, η Αντονέλλα Κουέγιαρ, η Αθηνά Βέρμη, ο στιχουργός και κουμπάρος του συνθέτη, Δημήτρης Τσάφας και η μεγάλη του κόρη, η χορεύτρια Νεφέλη Μηλιωτάκη. Μαζί μας και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, Βερίνα Ευαγγέλου και Χρήστος Κούτρας.

Σάββατο 27/03, 21:00 “Στην Υγειά μας ρε Παιδιά” στον ΣΚΑΪ

Με θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση ο Πασχάλης, η Ελπίδα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, το συγκρότημα PRESTIGE, ο Άκης Δείξιμος, ο Νικόλας Ραπτάκης, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Εύα Τσάχρα, ο Κώστας Χρύσης (μέλος των VIPS) και ο Άρης Πλασκασοβίτης μας ταξιδεύουν στο χρόνο μέσα από αξεπέραστες χορευτικές επιτυχίες. Μαζί τους, σε ρόλο dj η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απογειώνει το κέφι.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 27/03, 20:00 “Ο Θησαυρός Του Μακαρίτη” στον ΑLPHA

Υπόθεση: Η Θεώνη και η ανιψιά της Λουκία βλέπουν ξενοίκιαστα τα δωμάτια του σπιτιού που κληρονόμησαν από τον άντρα της Θεώνης, και σκαρφίζονται ένα έξυπνο κόλπο για να τα νοικιάσουν. Γράφουν μερικές πλαστές διαθήκες του μακαρίτη, που αναφέρουν για ένα μεγάλο θησαυρό που είναι κρυμμένος κάπου μέσα στο σπίτι. Βάζουν από ένα αντίγραφο σε μερικά βιβλία και τα πουλάνε στον βιβλιοπώλη της γειτονιάς. Οι αγοραστές των βιβλίων, που βρίσκουν και διαβάζουν τις δήθεν διαθήκες, νοικιάζουν τα άδεια δωμάτια, προσδοκώντας να βρουν το θησαυρό. Θησαυρός βέβαια δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει πραγματική διαθήκη του μακαρίτη του Βρασίδα που κάνει πάμπλουτες τις δύο γυναίκες.

Σάββατο 27/03, 23:45 “Οικογένεια Μίλερ” στο STAR ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΕΡ (We re The Millers) - Κινηματογράφος Cineland Παντελής Ρέθυμνο

Υπόθεση: Ο Ντέιβιντ Μπερκ είναι ένας μικροέμπορος μαριχουάνας και η πελατεία του αποτελείται απ’ ότι μπορεί να φανταστεί κανείς – από σεφ μέχρι πολυάσχολες μαμάδες. Σίγουρα όμως, δεν περιλαμβάνει παιδιά – έχει κι αυτός τις αρχές του. Τι θα μπορούσε λοιπόν να πάει στραβά; Όταν θα επιχειρήσει να βοηθήσει κάποιους νεαρούς της περιοχής, θα δεχτεί επίθεση από ένα τρίο νταήδων, οι οποίοι θα του πάρουν ό,τι χρήμα και «πραμάτεια» έχει πάνω του. Ο Ντέιβιντ πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα φορτίο με εμπόρευμα, για λογαριασμό του Μπραντ. Πείθοντας με το ζόρι τους γείτονές του – την κυνική στρίπερ Ρόουζ, τον επίδοξο πελάτη του, Κένι και την γεμάτη τατουάζ και πίρσινγκ πιτσιρίκα Κέισι, καταφέρνει να καταστρώσει το σχέδιό του. Μια ψεύτικη σύζυγο, δύο υποτιθέμενα παιδιά και ένα τεράστιο γυαλιστερό RV αργότερα, οι «Μίλερ» είναι ήδη καθοδόν προς τα σύνορα για ένα εορταστικό σαββατοκύριακο που θα κάνει πάταγο.

Κυριακή 28/03, 21:00 “Ημέρα Ανεξαρτησίας” στον ΑLPHA

Υπόθεση: Είκοσι χρόνια μετά τον παρ’ ολίγο αφανισμό της ανθρωπότητας από μυστηριώδεις εξωγήινους, εκείνοι επέστρεψαν για εκδίκηση στο εκρηκτικό σίκουελ της τεράστιας επιτυχίας “Ημέρα Ανεξαρτησίας”! Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, και υπό την ηγεσία του ιδιοφυούς επιστήμονα Ντέιβιντ Λέβινσον, τα έθνη της Γης δημιούργησαν ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατέψουν τον πλανήτη.Όμως, τίποτα δεν μπορούσε να μας προετοιμάσει για μία νέα εισβολή αδιανόητης κλίμακας – και μόνο η ευφυΐα μερικών θαρραλέων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από την καταστροφή.

Κυριακή 28/03, 23:30 “Επιχείρηση Εσκομπάρ” στο OPEN TV

Υπόθεση: Δεκαετία του 1980. Ο πράκτορας του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ρόμπερτ Μαζούρ χρησιμοποιεί το όνομα Μπομ Μαζέλα για να διεισδύσει στον χώρο των βαρόνων των ναρκωτικών και συγκεκριμένα να γίνει κεντρικός παίκτης στο ξέπλυμα των χρημάτων. Με τον καιρό, πετυχαίνει να μπει σε μεγαλύτερα ακόμα καρτέλ, ώσπου καταλήγει στο σημαντικότερο από όλα, αυτό του κολομβιανού Πάμπλο Εσκομπάρ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 27/03, 22:45 “Η Ελλάδα του Ελευθέριου Βενιζέλου” στο COSMOTE HISTORY HD

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Βασίλη Μάρου καταγράφει την πορεία του μεγάλου πολιτικού Ελευθερίου Βενιζέλου, από το 1909, όταν τα σύνορα της Ελλάδας έφταναν ως τη Λάρισα, μέχρι το θάνατό του, το 1936 στο Παρίσι.

Κυριακή 28/03, 22:00 “Ευρώπη – Το Λίκνο της Ανθρωπότητας;” στο COSMOTE HISTORY HD

Για δεκαετίες, οι ειδικοί ήταν πεπεισμένοι ότι το ανθρώπινο είδος ‘γεννήθηκε’ στην Αφρική. Όμως, πρόσφατα ευρήματα από την Ελλάδα και τη Γερμανία ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα. Μήπως, τελικά, λίκνο της ανθρωπότητας είναι η Ευρώπη;

Κυριακή 28/03, 23:00 “Θρύλοι των Επιστημών: ‘Ανοίγματα’ στο Σύμπαν” στο COSMOTE HISTORY HD

Τι κοσμολογικές θεωρίες ανέπτυξαν οι άνθρωποι στο πέρασμα των αιώνων; Από το γεωκεντρικό μοντέλο της αρχαιότητας ως τη σύγχρονη ιδέα ενός άπειρου σύμπαντος, δείτε πώς εξελίχθηκε ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE HISTORY HD: Πλούσιο πρόγραμμα αφιερωμένο στη 200η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης12.09.2018

COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Σάββατο 27/03, 18:40 “Να Ζει Κανείς ή να μη Ζει” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ένας μέτριος Πολωνός ηθοποιός προσπαθεί να τα καταφέρει, ενώ οι Γερμανοί έχουν καταλάβει τη χώρα του. Η σύζυγός του διασκεδάζει με νεαρούς αξιωματικούς και η ζωή του πάει από το κακό στο χειρότερο. Τότε, θα του δοθεί η μεγάλη ευκαιρία να πετύχει κάτι πατριωτικό. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Σάββατο 27/03, 20:30 “Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Η βαφτισιμιά της Μαλέφισεντ δέχεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της πρίγκιπα. Ενώ, όμως, η ένωσή τους μπορεί να σβήσει την έχθρα μεταξύ μαγικών πλασμάτων και ανθρώπων, κάποιοι δεν την εγκρίνουν. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ. 

Σάββατο 27/03, 22:30 “Το Μεγάλο Σορτάρισμα” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Μια ομάδα από μικροεπενδυτές καιροσκόπους προέβλεψε και πόνταρε στη φούσκα της αμερικανικής κτηματαγοράς, που έσκασε το 2008 και παρέσυρε την παγκόσμια οικονομία. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ. 

Κυριακή 28/03, 18:50 “Κλαμπ Χωρισμένων Γυναικών” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Τρεις χωρισμένες 45άρες συναντιούνται έπειτα από χρόνια και διαπιστώνουν πως έχουν ένα κοινό: οι πρώην τους είναι πια παντρεμένοι με νεότερες γυναίκες. Εξοργισμένες, καταστρώνουν ένα σχέδιο εκδίκησης! Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Κυριακή 28/03, 20:40 “Η Έκτη Αίσθηση” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ένας παιδοψυχολόγος προσπαθεί να προσεγγίσει ένα μικρό αγόρι που ισχυρίζεται πως έρχεται σε επαφή με τους νεκρούς. Όμως, η αποκάλυψη της αλήθειας θα έχει τρομακτικές συνέπειες για εκείνον, σε μια ταινία που προτάθηκε για 6 Όσκαρ.

Κυριακή 28/03, 22:30 “Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκοτίας” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Κατά τη διακυβέρνηση του δικτάτορα της Ουγκάντα Ίντι Αμίν, ο νεαρός Σκοτσέζος Νίκολας Γκάριγκαν προσλαμβάνεται ως προσωπικός γιατρός του και γίνεται αυτόπτης μάρτυρας του αιμοδιψούς χαρακτήρα του. Η ταινία τιμήθηκε με ένα Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b