MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 25 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 25 Μαρτίου.

Monopoli Team

21:00 «Έρωτας με διαφορά» στο STAR ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 · Epeisodia.com

Επεισόδιο 9: Η Ζέτα είναι θορυβημένη μετά το τηλεφώνημα του Στέλιου. Ο Κωστής την ενθαρρύνει, δηλώνοντάς της ότι θα σταθεί δίπλα της ό,τι και αν συμβεί. Ο Άρης συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Μπέτυ. Την βρίσκει και της ζητάει να μείνουν μαζί. Ο Κωστής ταλαιπωρείται από την επιπόλαιη συμπεριφορά των δυο τους και όταν η Ζέτα τού ζητάει να μετακομίσει μόνιμα σε εκείνη, αυτός δέχεται με χαρά. Η Ελβίρα διατηρεί κρυφά σχέση με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να φέρεται ψυχρά στον Φίλιππο.

Ο Κωστής συνοδεύει τη Μαριάννα στα Μεσαιωνικά παιχνίδια ρόλων, σε κάποιο άλσος και εκεί, έκπληκτοι, βλέπουν την Ελβίρα να φιλιέται με τον Χρήστο. Υπόσχονται να μην το πουν σε κανέναν. Η Πηνελόπη φεύγει από το σπίτι και ο Κωστής πηγαίνει τη Ζέτα στην αποθήκη, όπου κάνουν πρόβες χορού με τον Ηλία, για να δει με τα μάτια της την ώριμη στάση του απέναντι στον έρωτα της ανήλικης Πηνελόπης.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 39: 25η Μαρτίου του 1972, και ο Άγγελος καλείται, να ανταποκριθεί στο βαρύ φορτίο του ονόματος της ιστορικής οικογένειάς του, που, όπως του λένε, έχει τις ρίζες της σε αγωνιστές της Επανάστασης του ’21. Η αναζήτηση αυτών των ριζών γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη, καθώς φτάνει ξαφνικά και απροειδοποίητα από το Βέλγιο ο θείος Μιχάλης, ο οποίος τους ενημερώνει ότι η γιαγιά Παναγιώτα, που μένει ακόμα στους Γαργαλιάνους, δεν είναι καλά στην υγεία της. Η μεταφορά της στην Αθήνα θα είναι μια ευκαιρία για τον Άγγελο να αναμετρηθεί όχι μόνο με την Ιστορία, αλλά και με το παρόν. Και να δει αν μπορεί, τελικά, να κάνει μια πραγματικά ηρωική πράξη: να συγχωρέσει την προδοσία του καλύτερού του φίλου, του Λούη.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 115: Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει το Νικηφόρο πως πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό. Εκείνος όμως είναι ανένδοτος και αποφασισμένος να μείνουν με το παιδί στο Παρίσι. Η κατάθεση της Ελένης φέρνει τους δικαστές μπροστά στις ευθύνες της δικαιοσύνης. Ο Μελέτης ανησυχεί με την εμπλοκή δύο αντρών στην υπόθεση δολοφονίας του Θέμελη. Αποκαλύπτει την αλήθεια για τις επαγγελματικές τους σχέσεις στην Ανέτ που βλέπει την κατάσταση να περιπλέκεται. Ο Σπανός μετά την σχετική έρευνα, καλεί τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για ανάκριση. Η Δρόσω σίγουρη πως η αδερφή της θα γυρίσει σύντομα πίσω, επιστρέφει με τον Κωνσταντή από το Παρίσι.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 105: Ο Παύλος κατηγορεί το Νικόλα για το ατύχημα που είχε με τη Σοφία ενώ εκείνος  αρνείται ότι είχε πιει και επιμένει ότι είχαν πρόβλημα τα φρένα του αυτοκίνητου. Η Σοφία τελικά αποβάλει και μένει στο πλευρό της η αδερφή της, η οποία εμποδίζει τον Παύλο να τη δει. Ο Παύλος ξεσπάει τα νεύρα του πάνω στη Τζένη, εκείνη τον διώχνει από το σπίτι και στη συνέχεια συμφωνεί να συνεργαστεί με τον πατέρα της και να καταστρέψει τους Αργυρούς. Ο Μιχάλης δίνει κατάθεση στην αστυνομία για την κατάσταση του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα ο Νικόλας υποχρεώνεται να περάσει από τοξικολογικές εξετάσεις.

Τελικά η αστυνομία ολοκληρώνοντας την έρευνά της ανακαλύπτει ότι τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν κομμένα και στόχος ήταν ο Μιχάλης. Οι υποψίες του Μιχάλη πέφτουν στο Δημήτρη και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη αρχικά δυσκολεύεται να το πιστέψει, τα επιχειρήματα όμως του Μιχάλη της αλλάζουν γνώμη. Την ίδια υποψία έχει και η Αθηνά και απαιτεί από το Δημήτρη να της πει την αλήθεια. Εκείνος της δίνει μια απάντηση που την αιφνιδιάζει.

23:00 «Σχεδόν Ενήλικες» στο MEGA

Επεισόδιο 12: Ήρθε η ώρα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, οι σχεδόν ενήλικες. Ο Δημοσθένης που τελικά είναι ζωντανός, διαπραγματεύεται την ελευθερία των τριών αντρών. Η Νικόλ ενημερώνεται από τον διοικητή του τμήματος, για τις ενδείξεις που έχει η αστυνομία για την πιθανή ανάμιξή της στη δολοφονία του λογιστή, αλλά και για κάποιες κρυφές λεπτομέρειες για τη ζωή του Δημοσθένη. Η Στέλλα μετά την αποτυχημένη συνέντευξη και αφού έχει αναζητήσει τον Αποστόλη μάταια στο μαγαζί όπου δεν εμφανίστηκε ποτέ, συναντά την Νικόλ που όμως ούτε εκείνη γνωρίζει που βρίσκονται. Παράλληλα, τα θέματα δουλειάς αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για την Δανάη αλλά και την Έλενα, που ψάχνει απεγνωσμένα για να ενημερώσει τον Θωμά για τις εξελίξεις. Ο Θωμάς υπό την απειλή όπλου, τηλεφωνεί στην Νικόλ.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

19:00 “Μουσικό Πρόγραμμα – Συναυλία Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Ερτ Για Την 25η Μαρτίου” στην ΕΡΤ2

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου μαέστρου Μύρωνα Μιχαηλίδη, ερμηνεύει έργα εμπνευσμένα από την Ελληνική Επανάσταση, την Παράδοση και την Ιστορία. Μια μοναδική συναυλία από την αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021.

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 “Παπαφλέσσας” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Ο αγώνας και το ηρωικό τέλος του Γρηγορίου Δικαίου Φλέσσα, στο Μανιάκι, κατά τη σύγκρουση με τα στρατεύματα του Ιμπραήμ. Ο αγωνιστής έμεινε στην Ιστορία ως Παπαφλέσσας, ο μπουρλοτιέρης των ψυχών.

20:30 “Μπουμπουλίνα” στην ΕΡΤ2

Υπόθεση: Η ζωή και η δράση της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, η οποία για δεύτερη φορά χήρα ταξιδεύει στην Οδησσό, επικοινωνεί με τα μέλη της Φιλικής Εταιρείας και συμμετέχει στην επανάσταση, διαθέτοντας πλοία ή με την προσωπική της αγωνιστική παρουσία.

21:00 “Οι Σουλιώτες” στο MEGA

Υπόθεση: Οι Σουλιώτες μαθαίνουν από τη θαρραλέα Βαγγελή ότι ο Αλή Πασάς σκοπεύει να τους επιτεθεί και να τους θέσει υπό το ζυγό του. Η επίθεσή του όμως θα αποτύχει μπροστά στη γενναία άμυνα που θα προβάλουν οι Σουλιώτες, με αρχηγό τους τον Φώτο Τζαβέλλα. Η Βαγγελή αγωνίζεται μαζί με τους υπόλοιπους συντοπίτες της και ερωτεύεται τον καπεταν-Κόγκα Δράκο. Ωστόσο, η προδοσία του Πήλιου Γούση θα φέρει την καταστροφή. Οι Σουλιώτες μάχονται ηρωικά, το Κούγκι ανατινάζεται και οι γυναίκες στο Ζάλογγο, για να αποφύγουν την ατίμωση, αφού στήσουν χορό, ρίχνονται στο βάραθρο κρατώντας τα παιδιά στην αγκαλιά τους.

22:15 “Επίθεση Στη Βομβάη” στο STAR

Υπόθεση: Μια οργάνωση φονταμεταλιστών μουσουλμάνων φθάνει στο Μουμπάι της Ινδίας με σκοπό να σπείρει τον πανικό στο όνομα του Αλλάχ. Εισβάλλει σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο, το Taj Mahal Palace, στο οποίο διαμένουν διακριτές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου θα αποφασίσουν να μην εγκαταλείψουν τους πελάτες τους και όλοι μαζί προσπαθούν να διασωθούν από τα πυρά των τρομοκρατών περιμένοντας να έρθουν οι ειδικές δυνάμεις. Οι ειδικές δυνάμεις έρχονται από άλλη πόλη, μιας και το Μουμπάι δεν έχει δικές του και οι αστυνομικοί που έχουν σταλεί είναι μόλις τέσσερις.

Οσκαρικές ταινίες στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

18:30 “Η Δεύτερη Νιότη της Τζον Μπρόντι” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Σκοτία, δεκαετία του ’30. Μια δασκάλα έρχεται σε σύγκρουση με τη διεύθυνση του συντηρητικού σχολείου όπου εργάζεται, εξαιτίας της αντισυμβατικής διαπαιδαγώγησης που παρέχει στις νεαρές μαθήτριές της. Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ.

20:35 “Η Μαγεμένη” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Μια πανέμορφη πριγκίπισσα βρίσκεται εξόριστη από τον παραμυθένιο κόσμο της στο χαώδες Μανχάταν. Λίγο μετά την άφιξή της στο νέο περιβάλλον, θα αναθεωρήσει τις απόψεις της για τη ζωή και τον έρωτα. Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

22:30 “Ο Φάρος” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Σε ένα απομονωμένο ξερονήσι της Νέας Αγγλίας, δυο φαροφύλακες προσπαθούν να συνυπάρξουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, ενώ βυθίζονται στα ανείπωτα μυστήρια αυτού του παράξενου μέρους. Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLego Classicists: Καλλιτέχνης από την Αυστραλία δημιουργεί Lego με ήρωες της Επανάστασης12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Περί Ελευθερίας: 200 Χρόνια Από Την Ελληνική Επανάσταση” στον ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με μία σειρά από ντοκιμαντέρ, αφιερωμένα στο μεγαλύτερο γεγονός της νεότερης Ιστορίας μας. Η πρεμιέρα της σειράς είναι την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 21.00, ανήμερα της Εθνικής Εορτής και ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε πέντε επεισόδια. Τα γεγονότα και οι παράγοντες που συνέβαλαν στην Παλιγγενεσία των Ελλήνων, τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν, οι κρίσιμες στιγμές και οι σημαντικότερες αποφάσεις που οδήγησαν στη δημιουργία του πρώτου Ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει ο Άρης Πορτοσάλτε, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ιστορικών ρίχνοντας φως σε μία από τις σημαντικότερες περιόδους όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της νεότερης ευρωπαϊκής ιστορίας.

Το πρώτο διπλό επεισόδιο, την Πέμπτη 25 Μαρτίου, αποκαλύπτει τη διαδρομή από την εθνική αφύπνιση στην Εθνεγερσία. Το ταξίδι στην ιστορία μας ξεκινά το 1770, 50 χρόνια πριν από την Επανάσταση του 1821, όταν ξέσπασαν τα Ορλωφικά. Βήμα-βήμα παρακολουθούμε ποιοι ήταν οι παράγοντες εκείνοι που συνέβαλαν ώστε το υπόδουλο ελληνικό Γένος να επαναστατήσει ενάντια στην οθωμανική εξουσία, διεκδικώντας την ελευθερία του.

22:00 “Η Γέννηση ενός Έθνους-Κράτους” στο COSMOTE HISTORY HD

Από τη δολοφονία του Καποδίστρια στον Όθωνα: ‘Αφιέρωμα 25ης Μαρτίου’. Η περίοδος αναρχίας που ακολούθησε τη δολοφονία του Καποδίστρια διέλυσε ουσιαστικά το έργο του. Για να καλύψουν το κενό, οι Μεγάλες Δυνάμεις επέλεξαν τον 17χρονο πρίγκιπα Όθωνα ως πρώτο ηγεμόνα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b