MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 24 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 107: Ο Τζώρτζης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βαγγέλα και επιχειρεί να τον βγάλει φωτογραφία. Επιστρέφοντας στο σπίτι, ανακοινώνει στα ξαδέρφια του ότι δεν θα κάνει την καταγγελία και, όταν πάει να τους δείξει τη φωτογραφία του Βαγγέλα, συμβαίνει κάτι απρόσμενο. Ο Μένιος παραπλανεί τον Χαραλάμπη μιλώντας του περί αρχαιοκαπηλίας, ενώ η Βαρβάρα, υποψιασμένη για τη σχέση παπά-Κικής, ανοίγει συζήτηση στην Κική για την πρώην γυναίκα του. Ο Μένιος και η Φιλιώ πηγαίνουν τον ψεύτικο αμφορέα στο Δημαρχείο, αλλά πέφτουν πάνω στον Κανέλλο, ενώ ο Ηλίας, μαθαίνοντας πως ο Χαραλάμπης τα βρήκε με τον Μένιο, πιέζει για να μάθει το μυστικό. Ταυτόχρονα, στο Δημαρχείο πηγαίνει και η Μυρτώ, για να δει τα «αρχαία».

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 128: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται αιχμάλωτη στα χέρια του Μενέλαου και φοβάται για την τύχη της. Η Ιωάννα απολαμβάνει όλο και περισσότερο την αγάπη της Αλίκης, η οποία δεν μπορεί να υποψιαστεί την αλήθεια που της κρύβει. Ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του όταν μαθαίνει για την απρόσμενη εγκυμοσύνη της Δάφνης και γίνεται έξαλλος όταν συνειδητοποιεί ότι η Σοφία το ήξερε. Ο Δημήτρης στήνει σχέδιο με τον Δήμο για να μαζέψουν στοιχεία εναντίον του Μενέλαου. Ο Μενέλαος αποφασίζει να αποχαιρετήσει την Διώνη στο νοσοκομείο, πριν εγκαταλείψει τη χώρα. Η Λήδα τον βλέπει και ειδοποιεί τον Δημήτρη. Αυτή η κίνησή του Μενέλαου όμως, θα τον φέρει αντιμέτωπο και με τον Φίλιππο.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 189: O Άκης πιάνεται στα χέρια με τον Σίμο ενώ η Σμαράγδα προσπαθεί να τους χωρίσει. Στο γραφείο μπαίνουν και η Ηλιάνα με τον Δημήτρη που κι αυτοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Μάρκος συμπαθεί πολύ τη Μαίρη μετά την πρώτη τους συνάντηση και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του την επόμενη μέρα. Ο Άκης καταλαβαίνει ότι η Αποστολία ήξερε για τον γάμο της Σμαράγδας και γίνεται έξαλλος μαζί της επειδή δεν του το είπε νωρίτερα. Ο Έκτορας και η Γεωργία περνάνε τη νύχτα μαζί, το κλίμα μεταξύ τους όμως αλλάζει το επόμενο πρωί.

Ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια τρώνε σε ένα εστιατόριο όταν μέσα μπαίνει ξαφνικά ο Δημήτρης. Η Σμαράγδα φοβάται ότι ο Άκης θα της πάρει την κόρη και ο Σίμος συναντιέται με τον Έκτορα για του ζητήσει νομική συμβουλή για το θέμα αυτό. Ο Μανούσος σκαρώνει μια μαντινάδα που την λέει στην Αποστολία και κερδίζει πόντους μαζί της. Ο Μιλτιάδης συναντιέται με τον Άλκη πριν πάνε για την εξέταση DNA.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 36: Τα νέα για την πατρότητα της Τζόυ πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Κωστής επιτίθεται στην Εβίτα, η οποία φαίνεται να τα έχει τελείως χαμένα. Για άλλη μια φορά, στο πλευρό, του Κωστή, στέκεται η Μαρίνα. Ο Αλέξανδρος και η Κλαίρη αντιμετωπίζουν τη μία ένταση μετά την άλλη. Η συνέντευξη που παίρνει η Βίκυ, από το Μηνά, παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Η Μαργαρίτα Σταθάκου εμφανίζεται στο Παντοπωλείο της Κλαίρης για να ταράξει κι άλλο τη ζωή της. Ο Αλέξανδρος και η Εβίτα αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη κρίση της σχέσης τους.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 114: Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης, ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του, πήρε τον Βόσκαρη απ’ το ορφανοτροφείο. Διαφάνι 1920 μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών. Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί με μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής; Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 104: Η Ιωάννα βλέπει τον Αποστόλη και την Άννα να φιλιούνται και σοκάρεται. Η Αγγελική και ο Μιχάλης βρίσκουν το Δημήτρη αναίσθητο στο δωμάτιό του. Ο Δημήτρης, όταν συνέρχεται, ζητάει συγγνώμη από το Μιχάλη για όλα όσα έχει κάνει και εκείνος τον αντιμετωπίζει καχύποπτα. Ο Νικόλας και η Σοφία παίρνουν το αυτοκίνητο του Μιχάλη χωρίς την άδειά του για να ακολουθήσουν τον Παύλο μην τυχόν και πάει στον Ανδρέα, και τελικά τρακάρουν. Ο Νικόλας τη γλιτώνει με λίγες γρατζουνιές ενώ η Σοφία μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Κατερίνα θεωρεί η Αθηνά ότι έχει μετανιώσει για τον τρόπο που της φέρθηκε, η Αθηνά όμως το διαψεύδει. Ο Παύλος τρώει ξύλο από τον Ανδρέα. Η Τζένη κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Παύλο.  Η Ιωάννα μαθαίνει για το ατύχημα της Σοφίας και φεύγει για το νοσοκομείο με την Αθηνά και το Στέφανο, ενώ η Κατερίνα αναγκάζεται να ενημερώσει τον Παύλο. Ο Χανδρινός δίνει χρήματα στη Τζένη αλλά της ζητάει ένα αντάλλαγμα. Ο Μιχάλης ψάχνει για το αυτοκίνητό του, όταν εμφανίζονται στο σπίτι του δύο αστυνομικοί και του ζητάνε να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Στα Άκρα» στην ΕΡΤ2

Εορτάζοντας τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία, ΣΤΑ ΑΚΡΑ με την Βίκυ Φλέσσα επιστήμονες και ιστορικοἰ, φωτίζουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του Εθνικοαπελευθερωτικού μας Αγώνα.

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση που ενώνει την Μακεδονία με την Κρήτη και το μπουζούκι με την λύρα. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Μανώλη Μητσιά, έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές και την ξεχωριστή τραγουδίστρια και λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη. Στην παρέα της εκπομπής «έρχονται» επίσης ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Νίκος Γκάτσος, ο Δήμος Μούτσης, ο Kiki Lesendric, ο Άκης Πάνου και η Nina Simone μέσα από τα τραγούδια και τις ιστορίες των καλεσμένων.

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:40 “Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: Ένα μυστηριώδες κάλεσμα οδηγεί την Έλσα και την παρέα της σε ένα αρχαίο μαγεμένο δάσος, όπου ‘κρύβονται’ τα μυστικά της καταγωγής της και ο κίνδυνος που απειλεί το ειρηνικό βασίλειό της. Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

21:00 “Μαντώ Μαυρογένους” στο OPEN TV

Υπόθεση: Η Μαντώ Μαυρογένους, αρκετά χρόνια μετά την επανάσταση και την ενεργό δράση της, ζητά τη σύνταξη του αγωνιστή και αναθυμάται τη ζωή της. Παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, πρόσφερε την προίκα της για να στηρίξει οικονομικά την επανάσταση. Θυμάται ακόμα τον έρωτά της με τον πρίγκιπα Υψηλάντη και τις δολοπλοκίες των εχθρών τους.

22:00 “Ο Πατριώτης” στο MEGA

Υπόθεση: Θέλοντας να ζήσει με την οικογένειά του ειρηνικά και να μεγαλώσει σε ένα τέτοιο κλίμα τα παιδιά του, ένας πρώην ηρωικός πολεμιστής, ο Benjamin Martin αποκηρύσσει μια για πάντα την ιδέα του πολέμου. Ο άλλοτε θηριώδης, αγριεμένος πολεμιστής «θα εξημερωθεί» από την αγάπη της γυναίκας του, θα αποκτήσει μαζί της 7 παιδιά και θα θάψει το βίαιο παρελθόν του στο όνομα ενός γαλήνιου μέλλοντος. Η ιστορία όμως θέλει νέες διαμάχες να ξεσπούν, μια νέα επανάσταση ετοιμάζεται, αυτή τη φορά εναντίον των Αγγλων.

Αφοσιωμένος στην οικογένεια του, με αυξημένες ευθύνες από τη στιγμή που έχασε την γυναίκα του, ο Martin δεν έχει καμία όρεξη να επιστρέψει στο πολεμικό μέτωπο. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με το μεγάλο του γιο Gabriel ο οποίος μεθυσμένος από το επαναστατικό κλίμα που επικρατεί αποφασίζει, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του, να καταταγεί στην πολιτοφυλακή. Τα πράγματα θα πάρουν επικίνδυνη τροπή όταν ο Gabriel γυρνά τραυματισμένος από μια μάχη. Το κλίμα επιβαρύνεται και καθώς ο κίνδυνος είναι πλέον άμεσος για όλους ο Martin αποφασίζει να αρνηθεί τους όρκους του και να επιστρέψει στο πεδίο της μάχης.

22:30 “Το ταξίδι των καταραμένων” στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD

Υπόθεση: 1939: Ένα υπερωκεάνιο με ‘καταδικασμένους’ Εβραίους, διωγμένους από τη Γερμανία του Χίτλερ, ταξιδεύει με προορισμό την Κούβα. Οι κίνδυνοι παραμονεύουν σε κάθε κίνηση των απελπισμένων επιβατών του. Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

23:00 “Εκτός Τροχιάς” στον ALPHA

Υπόθεση: Ένας παντρεμένος διαφημιστής και μια παντρεμένη στέλεχος χρηματιστηριακής κάνουν καθημερινά το ίδιο δρομολόγιο με τρένο για να πάνε στη δουλειά τους. Όταν τα βλέμματά τους διασταυρωθούν, τίποτα δεν θα είναι πια όπως πρώτα. Ο Τσαρλς κι η Λουσίντα, γοητευμένοι από τη γνωριμία τους, θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου: τη λάθος ώρα, στο λάθος σημείο. Από εκείνη την ημέρα, θα γίνουν θύματα ενός αδίστακτου εκβιαστή που δεν θα σταματήσει παρά μόνο αν τους καταστρέψει οικονομικά και προσωπικά. Εν τω μεταξύ, ο Τσαρλς προσπαθώντας να βγει από το αδιέξοδο, θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα δεν ήταν από την αρχή τόσο αθώα όσο φαίνονταν.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Διονύσιος Σολωμός – Κλείσε στην Ψυχή σου την Ελλάδα” στο COSMOTE HISTORY HD

Ποιητής της ελευθερίας, της πίστης και της πατρίδας, ο Διονύσιος Σολωμός δημιούργησε ένα έργο σύμφωνο με τις απαιτήσεις της εποχής του, υψηλό και πάντα επίκαιρο. Μια κατάδυση στη ζωή και το έργο του εθνικού μας ποιητή.

23:15 “Ζευγάρια που Έγραψαν Ιστορία” στο COSMOTE HISTORY HD

Ιωάννης Καποδίστριας και Ρωξάνδρα Στούρτζα: ‘Αφιέρωμα 25ης Μαρτίου’. Ο χαρισματικός διπλωμάτης και κατόπιν πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας γνώρισε τη Φαναριώτισσα Ρωξάνδρα Στούρτζα στην αυλή του τσάρου. Οι δυο τους αγαπήθηκαν βαθιά, χωρίς όμως ποτέ να μιλήσουν ανοιχτά για όσα ένιωθαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDocudrama: Η γλώσσα του ντοκιμαντέρ ανανεώνεται στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b