MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 22 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 105: Όσο η Κατερίνα προσπαθεί να βρει λύση για τους τρεις φίλους με τον Παναγή, η Μυρτώ εκβιάζει τη Φιλιώ και τον Μένιο, για να της αποκαλύψουν τι σκαρώνει ο Μένιος με τον Στάθη. Από την άλλη, λύση για τα παιδιά τους ψάχνουν και ο Ηλίας με την Καλλιόπη και τον Χαραλάμπη. Ο παπάς και η Κική ψάχνουν να βρουν άκρη με τα χωράφια της Μάρμως, ενώ η Μάρμω έχει καταλάβει ότι στενεύει ο κλοιός και συσκέπτεται με τον Βαγγέλα, για να δουν τι θα κάνουν. Η Χρύσα πάει αποφασισμένη στον Τζώρτζη, να τον πείσει να μην κάνει καταγγελία στα παιδιά. Ο Ηλίας με τον Χαραλάμπη αποφασίζουν να μιλήσουν στον Μένιο και να τον πείσουν να τα πει όλα στη Μυρτώ και να σώσουν τα παιδιά τους.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ΗΛΙΟΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 126 - Vidéo Dailymotion

Επεισόδιο 126: Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να απομακρύνει τον Φίλιππο απ’ την Διώνη που είναι ξανά μαζί. Εντωμεταξύ, η Ιωάννα μετακομίζει στο σπίτι της Αλίκης. Η Νέλλη παραμένει ακόμα καχύποπτη μαζί της με αποτέλεσμα να χαλάσει την σχέση της με τον Μιχάλη και να ψυχρανθεί με την Αλίκη. Η Σοφία, ενώ σέβεται την απόφαση της Δάφνης, παραμένει αναποφάσιστη για το αν μπορεί να μοιραστεί το μυστικό με τον Χρήστο. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αλίκη την πραγματική ταυτότητα του Μενέλαου, ενώ ο εκείνος είναι έτοιμος να ομολογήσει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο. Η Διώνη ψάχνοντας αποδείξεις για την ενοχή του πατέρα της, βρίσκει το μεγαλύτερο μυστικό του και έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 187-188 β κύκλος · Epeisodia.com

Επεισόδιο 187: Ο Άκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να ψαρέψει την Αποστολία για να μάθει αν είναι ερωτευμένη, αλλά εκείνη υπεκφεύγει. Ο Έκτορας ενημερώνει τη Γεωργία πως ο εκβιαστής της είναι κλεπταποδόχος. Η Γεωργία νιώθει υποχρεωμένη από τη βοήθειά του και οι δύο τους έρχονται πιο κοντά. Ο Φρίξος τρέχει όλη μέρα, προκειμένου να ικανοποιήσει τις λιγούρες της Έλλης και το κάζο από τον Οδυσσέα και τον Σπύρο πάει σύννεφο. Η Ναυσικά ανακοινώνει στην Τζουλιάνα πως εκείνη κι ο Δημοσθένης είναι και πάλι μαζί. Η Σμαράγδα κι ο Σίμος ετοιμάζονται να πάνε στο Δημαρχείο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη του Άκη ταράζει το πρόγραμμά τους. Παρόλα τα εμπόδια, το ζευγάρι παντρεύεται πίσω από την πλάτη του.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 34: Ο Γιάννος στέκεται πολύ τυχερός μετά το ατύχημά του. Μπροστά στον Κωστή αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για την κόκα. Η Κλαίρη χάνει το παιδί. Η σχέση της με τον Αλέξανδρο είναι τεταμένη. Η Ίριδα βιώνει μεγάλη απογοήτευση, όταν μαθαίνει ότι μητέρα της Βίκυς, είναι η Ζωή, ο μεγάλος έρωτας του Τζώρτζη. Η Εβίτα καταφέρνει να πείσει τη Τζόυ να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξανδρο. Ο μυστηριώδης Ορφέας Σαμπάνης φτάνει στο Ναύπλιο. Ένα τεστ dna φέρνει στο φως έναν αναπάντεχο οικογενειακό δεσμό.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 112: Ο Κωνσταντής πείθει την Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο. Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση. Η συνάντηση όμως θα πάρει απρόσμενη τροπή. Η Δέσπω βρίσκει την μοναδική λύση για να παραμείνει ο Ευτύχης δίπλα στον Μιλτιάδη και την Βιολέτα. Ο Μελέτης αρχίζει μια έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, όμως η Δόμνα δηλώνει πως γνωρίζει ήδη τον πραγματικό ένοχο και η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα για όλους.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 102: Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στην Αθηνά την σχέση του με την Αγγελική, αφήνοντας τες και τις δύο έκπληκτες. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στους γονείς του ότι παραιτείται από τη δουλειά και φεύγει από το κτήμα την ίδια μέρα, παρά τις προσπάθειες του Θωμά να τον μεταπείσει. Η Τζένη δέχεται τηλεφώνημα από τον Στέφανο για να βρεθούν, πράγμα που γίνεται η αφορμή για έναν ακόμα καβγά με τον Παύλο. Ο Νικόλας βοηθάει τη Σοφία να στήσει το τέλειο πάρτι γενεθλίων για την Αθηνούλα, αλλά η αιφνίδια επίσκεψη του Παύλου θα τους αλλάξει τα σχέδια. Η Αγγελική, ανήσυχη για την συνάντηση της Τζένης με τον Στέφανο, πάει από το σπίτι της για να σιγουρευτεί ότι δεν θα του αποκαλύψει την αληθινή της ταυτότητα.

ΤΑΙΝΙΑ

21:00 “Drones” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ένας πιλότος που έχει την βάση του στο Λας Βέγκας ο Τhomas Egan αναλαμβάνει υπηρεσία ως πιλότος drones με αποστολή δολοφονικές επιθέσεις στους Ταλιμπάν. Για 12 ώρες την ημέρα σκορπά τον θάνατο και μετά επιστρέφει σπίτι στη σύζυγο και τα παιδιά του. Σταδιακά όμως ο Thomas αρχίζει να αμφισβητεί την αποστολή του. Μήπως δημιουργεί περισσότερους τρομοκράτες από αυτούς που σκοτώνει συντελώντας έτσι κι εκείνος σε ένα λουτρό αίματος δίχως τέλος;

23:00 “Molly’s Game” στον ALPHA Molly Bloom And Aaron Sorkin On The Real Story Behind 'Molly's Game' : NPR

Υπόθεση:  H Μόλι Μπλουμ, μία 30χρονη τότε γυναίκα, συνελήφθη το 2013 από το FBI σε μία επιχείρηση-σκούπα, που επιχείρησε να αποδεκατίσει την οργάνωση υπόγειων παιχνιδιών πόκερ. Επιστρέφοντας πίσω στο χρόνο, όσο η ίδια αφηγείται την ιστορία της στον (μοναδικό) δικηγόρο που δέχεται να την υπερασπιστεί, τη συναντάμε σε χιονισμένες πλαγιές να προπονείται σκληρά από τον απαιτητικό πατέρα της που θέλει να κάνει την κόρη του Ολυμπιονίκη του σκι, μέχρι που ένα γύρισμα της τύχης οδηγεί στο μοιραίο ατύχημά της. Τη βλέπουμε σε home video γενεθλίων των 5 της χρόνων να ομολογεί ότι δεν έχει ήρωες, ούτε φίλους, κι ούτε εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Και, φυσικά, την παρακολουθούμε επί μία δεκαετία να στήνει την επιχείρησή της: Οταν το FBI χτύπησε την πόρτα της, η Μόλι Μπλουμ τα έχασε όλα. Ή μήπως όχι;

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Η Αίθουσα του Χρόνου” στο COSMOTE HISTORY HD

Δεκέμβριος, 2012. Σε έναν χώρο 2.000 τ.μ. στο νέο κτίριο του Μουσείου του Λούβρου στην πόλη Λανς, μια έκθεση ‘ξεδίπλωσε’ την ιστορία της ανθρωπότητας… Κυριότεροι σταθμοί της, η Αίγυπτος, η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Ισλαμικός Κόσμος.

23:00 “Στα Ίχνη της Κλεοπάτρας” στο COSMOTE HISTORY HD

Το όνομά της έχει ταυτιστεί με την πτώση του βασιλείου της Αιγύπτου. Η τύχη, όμως, της ίδιας της Κλεοπάτρας παραμένει άγνωστη… Μια ομάδα ειδικών ξεκινά να λύσει το μυστήριο του θανάτου της τελευταίας βασίλισσας της Αιγύπτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b