MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 19 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 19 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 104: Ο Γιάγκος εκβιάζει τον Βαγγέλα και τη Μάρμω για να μη μαρτυρήσει ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός. Παράλληλα, ο Παναγής και ο Σίμος επισκέπτονται τον Τζώρτζη, για να ζητήσουν συγγνώμη για την απαγωγή. Ο Τζώρτζης, όμως, δεν θέλει να τους ακούσει: ό,τι έχουν να πουν θα το πουν στη δικηγόρο του, δηλαδή τη mommy! Καταφθάνει με άγριες διαθέσεις και η Μυρτώ και υπόσχεται στους απαγωγείς ότι θα τους χώσει στο πιο σκοτεινό μπουντρούμι των φυλακών. Ο Ηλίας και ο Χαραλάμπης ενημερώνουν τον Μένιο ότι ο ανιψιός του, ο Παναγής, είναι κι αυτός ανακατεμένος στην απαγωγή, μαζί με τους κανακάρηδές τους! Ο Μένιος δεν χάνει χρόνο και αποφασίζει να βάλει μπροστά τη γοητεία του, ώστε να πειστεί η Μυρτώ να μη γίνει επίσημη καταγγελία.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 125: Ο Δημήτρης δέχεται μία πληροφορία – βόμβα για τον Μενέλαο Μακρίδη, που ανατρέπει τα δεδομένα και ξέρει πως όταν μαθευτεί, θα επηρεάσει τις ζωές πολλών και κυρίως του Φίλιππου. Η Διώνη έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια, όσον αφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του πατέρα της, ωστόσο νιώθει πως δεν μπορεί να σταθεί απέναντί του. Μια φωτογραφία της Ιωάννας θα δημιουργήσει αμφιβολίες στο μυαλό της Νέλλης, η οποία θα μιλήσει γι’ αυτές στην Αλίκη. Η Σοφία σε τρομερό δίλημμα για το αν θα πρέπει να πει στον Χρήστο την αλήθεια για τη Δάφνη. Ο Δημήτρης αποφασίζει να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Μενέλαου στην Αλίκη.

22:00 «Τα καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 38: Μετά το άνοιγμα της μπουτίκ, η κατάσταση στο σπίτι των Αντωνόπουλων είναι μονίμως ηλεκτρισμένη. Ο ανταγωνισμός έχει πάρει τη θέση της σύμπνοιας και της γαλήνης στην οικογένεια και τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, με τις γυναίκες να αναλαμβάνουν όλο και περισσότερο «το πάνω χέρι». Με αυτά τα δεδομένα, ο Άγγελος σκέφτεται πως το καλύτερο που μπορούν να κάνουν οι άντρες του σπιτιού είναι να πάνε μόνοι τους να ζήσουν σε ένα ράντσο, όπως αυτό της Bonanza, ενός πολύ δημοφιλούς σίριαλ της εποχής. Πιο πραγματιστής, ο Στέλιος ονειρεύεται να αγοράσει ένα από τα διαμερίσματα που πρόκειται να χτίσει ο Παπαδόπουλος και να μετακομίσουν στη Νέα Κηφισιά.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:01 «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2

“Η Αυλή των Χρωμάτων” με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα “Λαϊκό πάλκο του έρωτα, της αγάπης και της ποίησης”.

Ο εκδότης και ποιητής Γιώργος Χρονάς επιλέγει και μας διαβάζει ποιήματα, ενώ ακούμε αγαπημένα τραγούδια, αφιερωμένα στον έρωτα και την αγάπη. Μαζί μας και ο συγγραφέας Αλέξανδρος Ασωνίτης, μελετητής του ελληνικού τραγουδιού και ιδρυτής του πολιτιστικού οργανισμού “Ανοιχτή Τέχνη”.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 Οι Τρεις Σωματοφύλακες στο OPEN

Υπόθεση: Ο νεαρός Νταρτανιάν, μαζί με τους τρεις πρώην θρυλικούς, αλλά πλέον… ξεπεσμένους σωματοφύλακες, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να εμποδίσουν μια γοητευτική πράκτορα και τον μοχθηρό εργοδότη της, καρδινάλιο Ρισελιέ, από τα καταστροφικά τους σχέδια να καταλάβουν τον γαλλικό θρόνο και να οδηγήσουν την Ευρώπη σε πόλεμο…

22:00 Ο Βασιλιάς των Λιονταριών στον ALPHA

Υπόθεση: Ο Σίμπα, ένα μικρό λιοντάρι γεμάτο θάρρος και δίψα για ζωή, προορίζεται να γίνει ο μελλοντικός βασιλιάς της ζούγκλας μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Όμως, ο φθονερός θείος του, ο Σκαρ, που επιβουλεύεται το θρόνο, έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Αφού αρχίσει να χειραγωγεί τον μικρό Σίμπα, πείθοντάς τον ότι ότι ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του, σύντομα το μικρό λιοντάρι θα οδηγηθεί απεγνωσμένο στην αυτοεξορία.

Η προσωπική του περιπέτεια θα αποκτήσει άλλο νόημα, όταν στη ζωή του μπουν δύο απρόβλεπτα πλάσματα, ο Τιμόν και ο Πούμπα, που ζουν σύμφωνα με το μότο «Hakuna Matata» (καμιά ανησυχία). Ωστόσο, ο Σίμπα θα έρθει κάποια στιγμή σε επαφή με το παρελθόν του με απρόβλεπτο τρόπο, και τότε δεν θα αργήσει να ξυπνήσει μέσα του ο πραγματικός του εαυτός. Η μέρα που θα επιστρέψει πίσω στο βασίλειο, για να διεκδικήσει με θάρρος και αποφασιστικότητα την τιμή και τη ζωή που του έκλεψαν τόσο άδικα, δεν είναι πολύ μακριά…

23:45 “Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.” στο STAR Review: 'The Man from U.N.C.L.E.' : NPR

Υπόθεση: Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, η ταινία «Κωδικό Όνομα: U.N.C.L.E.» παρακολουθεί τη ζωή του Σόλο, πράκτορα της CIA και του Κουριάκιν, πράκτορα της KGB. Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Γεγονότα στη Φώκαια 1914” στο COSMOTE HISTORY HD

Με αφετηρία το φωτογραφικό αρχείο και τα κείμενα του Γάλλου αρχαιολόγου Φελίξ Σαρτιό, το ντοκιμαντέρ διερευνά τον εν πολλοίς άγνωστο ξεριζωμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από τις εστίες τους στη Φώκαια της Μικράς Ασίας, το 1914.

23:00 “Χιώτης: Ο Μάγκας που Έβαλε Κολόνια στο Τραγούδι” στο COSMOTE HISTORY HD

Μουσική ιδιοφυΐα, μάγκας αριστοκράτης, πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού. Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Χιώτη, αλλά και για το πέρασμα του τόπου από το ρεμπέτικο στο έντεχνο τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b