MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 18 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 18 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 103: Ο Παναγής και ο Κανέλλος γίνονται αντιληπτοί από τον Θοδωρή, τον Τζώρτζη και την Κατερίνα στο δάσος και ο Παναγής απογοητεύεται με την Κατερίνα, πιστεύοντας πως πρόδωσε το μυστικό του στον Τζώρτζη. Ο Μένιος κόβει τη φόρα στη Μυρτώ και, αφού της λέει πως το τραπέζι που ετοίμασε ήταν για τη Φιλιώ, τη διώχνει από το σπίτι. Έπειτα, Μένιος και Φιλιώ αποφασίζουν να κυκλοφορήσουν μαζί στο χωριό για να μετρήσουν εχθρούς και συμμάχους, ξεκινώντας από το μαγαζί της Κικής. Η Μυρτώ, θιγμένη από τη στάση του Μένιου, παίρνει την απόφαση να βρει κάτι για να τον εκδικηθεί και η επίσκεψη, εκείνη την ώρα, του Παναγή και του Σίμου, για να ζητήσουν συγγνώμη από τον Τζώρτζη, της δίνει τυχαία το τέλειο στοιχείο.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 124: Ο Μενέλαος, νιώθοντας να απειλείται, αποφασίζει να εξαφανιστεί και ζητά τη βοήθεια της Αλεξάνδρας. Εκείνη δέχεται, αφού έχει άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Ο Φίλιππος αρχίζει να αναρωτιέται για τη στάση του Μενέλαου απέναντί του. Η Αλίκη συνοδεύει την Ιωάννα στο γιατρό, χωρίς να υποψιάζεται τη συνομωσία που εκείνη στήνει μαζί του πίσω απ’ την πλάτη της. Ο Φίλιππος μαθαίνει ότι η Αλεξάνδρα συνάντησε τον Μενέλαο και ζητά να μάθει το λόγο. Η Διώνη θα βρεθεί χωρίς να το περιμένει μπροστά στην αλήθεια για τις βρώμικες δουλειές του πατέρα της. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης μαθαίνει κάτι για τον Μενέλαο που θα φέρει τα πάνω κάτω.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 186: Η Μιρέλλα δείχνει το σκληρό και κυνικό της πρόσωπο κι αρνείται να γνωριστούν οι δύο αδερφές. Ο Δημοσθένης συμβουλεύει τη Ναυσικά να κερδίσει χρόνο σχετικά με την Τζουλιάνα και παράλληλα την πιέζει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Ο Δημήτρης αρχίζει να στρώνει τη δουλειά με τον Μάρκο και ζητάει από την Ηλιάνα να κάνει μια προσθήκη στο τμήμα του και να μεταφέρει εκεί τη Μαίρη Ταβουλάρη. Παράλληλα, ο Άκης παλεύει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και σκέφτεται ακόμα και ακραίες καταστάσεις για να το πετύχει. Η Σίνθια κάνει μια φοβερή επαγγελματική πρόταση στον Οδυσσέα κι αυτός πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Έκτορας έχει αφοσιωθεί στο θέμα του εκβιασμού της Γεωργίας και προσπαθεί να την βοηθήσει. Ο Άλκης εμφανίζεται μπροστά στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα κι απαιτεί να του μιλήσει.

21:00 «Έρωτας με διαφορά» στο STAR

Επεισόδιο 8: Η Ζέτα, μετά τη συζήτησή της με τη Ναταλία, αρχίζει να έχει αμφιβολίες και ενοχές για τη σχέση της με τον Κωστή. Ο Κωστής, όμως, δείχνει πολύ ευτυχισμένος μαζί της. Η Φαίη αρχίζει να ερωτεύεται τον Δαμιανό και στην προσπάθειά της να τον ξεπεράσει, επιχειρεί να προσεγγίζει τον Άρη, που τελικά αποδεικνύεται πολύ πιο ανώριμος απ’ όσο φανταζόταν. Η Ελβίρα έχει στομαχικό ίλιγγο και νομίζει ότι είναι έγκυος. Η Ελβίρα, σοκαρισμένη από αυτήν την πληροφορία, αλλά και από αντίδραση, πέφτει στην αγκαλιά του Χρήστου. Ο Μάρκος έχει γενέθλια και η Μάρω του αγοράζει για δώρο τον υπερήρωα, αλλά τού λέει ότι το έστειλε ο πατέρας του, ο Στέλιος. Προς μεγάλη της έκπληξη, η Ζέτα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον εξαφανισμένο Στέλιο, ο οποίος της ανακοινώνει ότι θα έρθει στην Ελλάδα.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 37: Με τον ερχομό της άνοιξης, η Μαίρη με τη Νανά βάζουν μπρος το καινούργιο τους πρότζεκτ: την μπουτίκ «Sorelle», που έρχεται να αλλάξει τα στάνταρ της γυναικείας μόδας στη γειτονιά. Το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα και οι προοπτικές που ανοίγει ενθουσιάζουν τη Μαίρη, αλλά περιορίζουν ταυτόχρονα τη δυνατότητά της να ασχοληθεί με το νοικοκυριό, κάτι που ο Στέλιος δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι. Στο πεδίο μάχης που διαμορφώνεται και αναδεικνύει τη σύγκρουση των φύλων, έρχεται να προστεθεί κι ο Άγγελος, που βλέπει τα κορίτσια της γειτονιάς να απειλούν όλο και πιο πολύ την «αντρική» τους κυριαρχία. Μια δασκάλα οδήγησης, θα βρεθεί μπροστά στον Στέλιο, στην προσπάθειά του να πάρει το πολυπόθητο δίπλωμα αυτοκινήτου.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 111: Όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα απ’ την αποκάλυψη της Δρόσως. Η Δόμνα εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της Αστυνομίας πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε, με τις υποψίες του Μελέτη να πέφτουν πάνω στον Δούκα. Η Ζωρζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρουν μια συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί. Καμία, όμως, απ’ τις δυο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μια παράτολμη λύση. Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τους αναπτερώνει τις ελπίδες καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 101: Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη ότι γνωρίζει για την περιπέτειά του με την Ελένη και ότι δεν είναι ακόμα σίγουρο πως είναι αδέρφια, αφού δεν έχει γίνει η επαναληπτική εξέταση. Ο Μιχάλης όμως μην μπορώντας να διαχειριστεί όλη αυτή τη μπερδεμένη κατάσταση αποφασίζει να παραιτηθεί. Η Αθηνά προσεγγίζει τη Τζένη και την ρωτάει τι ζητάει ως αντάλλαγμα για να τους βοηθήσει να βγουν απ’ την οικονομική καταστροφή. Η Ιωάννα για να μπορέσει να πλησιάσει τον Αποστόλη, του προτείνει να κάνουν μαζί ένα παιδικό σκετσάκι για τα γενέθλια της Αθηνούλας. Ο Νικόλας κατηγορεί ανοιχτά τον Μιχάλη ότι αυτός διέλυσε τον τάφο του πατέρα του και η Αθηνά προτείνει στον Στέφανο να προσλάβουν τη Τζένη για να αναλάβει τη διαπραγμάτευση με τον Σταυριανό.

23:10 «Σχεδόν Ενήλικες» στο MEGA

Επεισόδιο 11: Τα πράγματα γίνονται πραγματικά δύσκολα. Ο Μίχος και οι μπράβοι του, έχουν απαγάγει τον Αποστόλη, τον Θωμά και τον Αλέξη. Η Αστυνομία βρίσκει το πτώμα του λογιστή με τα δακτυλικά αποτυπώματα της Νικόλ και την αναζητά. Η Νικόλ βρίσκει το τατουατζίδικο της φωτογραφίας με την Λόττο και το επισκέπτεται σαν πελάτισσα. Η Αναστασία καταφέρνει να ξεφύγει από την Λόττο και τρέχει να βρει την Νικόλ, λίγο πριν καταλήξουν και οι δύο στα χέρια των αστυνομικών. Την ίδια ώρα η Στέλλα περνά συνέντευξη για δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο, η Δανάη και η Μεταξία γνωρίζονται από κοντά. Η Έλενα μαθαίνει τα διαφορετικά πλάνα που έχει το «άρπαξέ το» για τον Θωμά και συνεπώς για εκείνη. Όλα αυτά την ώρα που οι άντρες της παρέας είναι πολύ κοντά στο τέλος, με ένα όπλο να τους σημαδεύει στο κεφάλι.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Οι Αναλώσιμοι 2” στον ΣΚΑΙ Filme - The Expendables 2 - ProSieben

Υπόθεση: Ο κύριος Τσερτς συγκεντρώνει και πάλι τους «Αναλώσιμους» για μια, κατά τα φαινόμενα, εύκολη δουλίτσα. Όταν όμως ένας δικός τους πέφτει στο πεδίο της δουλειάς, οι «Αναλώσιμοι» αποφασίζουν να εισχωρήσουν σε εχθρικό έδαφος προκειμένου να σταματήσουν ένα πολυδύναμο όπλο καταστροφής – πάνω απ’ όλα όμως, για να εκδικηθούν τον αδικοχαμένο φίλο τους.

22:15 “Mile 22” στο STAR

Υπόθεση: Ο Τζέιμς Σίλβα, μέλος της πιο πολύτιμης μονάδας της CIA, έχει ως αποστολή να ανακτήσει και να μεταφέρει στο Mile 22 έναν μυστηριώδη κρατούμενο αστυνομικό που γνωρίζει ευαίσθητες πληροφορίες που απειλούν τη ζωή του. Με τη βοήθεια της άκρως απόρρητης ομάδας τακτικών επιχειρήσεων, ο Σίλβα πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή με κάθε κόστος, προτού ο εχθρός κλείσει την πρόσβαση για το 22ο μίλι.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Η Γέννηση ενός Έθνους-Κράτους” στο COSMOTE HISTORY HD

Η ελεύθερη Ελλάδα και ο Καποδίστριας: Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο Καποδίστριας, ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας, δημιούργησε ένα κράτος εκ του μηδενός. Όμως, μετά τη σύγκρουσή του με την αντιπολίτευση και τα παραδοσιακά κοινωνικά στρώματα, η θέση του έγινε επισφαλής.

23:00 “Χιώτης: Ο Μάγκας που Έβαλε Κολόνια στο Τραγούδι” στο COSMOTE HISTORY HD

Μουσική ιδιοφυΐα, μάγκας αριστοκράτης, πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού. Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Χιώτη, αλλά και για το πέρασμα του τόπου από το ρεμπέτικο στο έντεχνο τραγούδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b