MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 17 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 17 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 102: Ο Τζώρτζης λέει σε όλους ότι ο παππούς τους ζει. Τα ξαδέλφια του προσπαθούν να τον πείσουν πως κάνει λάθος, ενώ η παρέα του Πλατάνου τον κοροϊδεύει. Στη συγκέντρωση του συλλόγου η Βαρβάρα βάζει φιτίλια στη Φιλιώ, τόσο για το ταξίδι του Παρασκευά όσο και για τον ρόλο του Μένιου σε σχέση με τη Μυρτώ. Η προσπάθεια του Χαραλάμπη και του Ηλία να στρέψουν τον Μένιο ενάντια στη Μυρτώ όχι μόνο βαίνει άκαρπη, αλλά καταλήγει και σε καβγά. Ο Κανέλλος και ο Παναγής προσπαθούν να εξιχνιάσουν τι συμβαίνει με τα χωράφια της Μάρμως και ο Τζώρτζης, μαθαίνει, κατά λάθος, ποιοι ήταν οι απαγωγείς του και στήνει την Κατερίνα στον τοίχο.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 123: Η Αλίκη βλέπει έντρομη από το παράθυρο του δωματίου της το αυτοκίνητο της να έχει τρακάρει πάνω σε μία μάντρα και μέσα να είναι ο Άρης με την Εύα. Ο Φίλιππος προσπαθεί μάταια να μιλήσει με την Διώνη, η οποία τον κατηγορεί για την σύλληψη του πατέρα της. Η Λήδα αποκαλύπτει στον Δήμο ότι συνάντησε τη Δάφνη και εκείνος την συμβουλεύει να μην πει τίποτα στην Σοφία. Η Αλίκη προσπαθεί να στηρίξει τον Δημήτρη παρά το δικό της φόβο, ενώ η σχέση της με την Ιωάννα δυναμώνει όλο και περισσότερο. Ο Μενέλαος βγαίνει από την φυλακή με εγγύηση και ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος. Η Διώνη προτείνει στον Μενέλαο μία σίγουρη λύση για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Ο Δημήτρης βρίσκει έξω από την πόρτα του έναν ανώνυμο φάκελο με ένα στικάκι. Σοκάρεται όταν βλέπει πως το στικάκι περιέχει ένα βίντεο του Δικηγόρου λίγο πριν πεθάνει.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 185: Έκπληκτη η Έλλη ακούει από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, ενώ και η συνέχεια θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για την Έλλη. Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος, όμως η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου και θέλει πίσω την Ιφιγένεια που αγάπησε.

Ο Οδυσσέας πηγαίνει βόλτα τη Νόνα και κάθονται σε ένα ταβερνάκι στην Παλαιοκαστρίτσα, όπου η Νόνα θα πιεί λίγο παραπάνω και ο Οδυσσέας θα έρθει αντιμέτωπος με σκηνές απείρου κάλλους. Η Σμαράγδα ζητάει από την Κατερίνα να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό της γάμο με τον Σίμο, ενώ ο Άκης βρίσκει στο σπίτι μια κάρτα με ερωτικό περιεχόμενο που απευθύνεται στην Αποστολία και η ενόχληση που νιώθει θα αποτελέσει έκπληξη και για τον ίδιο. Η απάντηση για το αν είναι συμβατή η Τζουλιάνα με τη βιολογική της αδερφή βγαίνει και η συμπεριφορά της μητέρας του κοριτσιού θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για τη Ναυσικά.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 33: Ο Κωστής προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της Αγροικίας. Η Κλαίρη, σε απόγνωση, σκέφτεται να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Ο Τζώρτζης και η Ίριδα μοιάζουν, πια, με εχθρούς. Ο Κωστής αποκαλύπτει στο Μηνά πως ξέρει όλη την αλήθεια για την κόκα. Ο Αλέξανδρος γυρίζει στην Αθήνα και μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Κλαίρης. Ο Γιάννος πνίγει τη θλίψη του στο ποτό. Ο Τζώρτζης υπόσχεται στη Βίκυ πως θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τη μητέρα της. Η Κλαίρη οδηγείται, απρόσμενα, στο νοσοκομείο.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA Η Κλέλια Ρένεση μιλά για τη "Μουρμούρα" και την... "Καίτη" (pics&vids)

Επεισόδιο 65: Η Βούλα διατείνεται πως είναι καλύτερη ερευνήτρια από τον Μηνά κι εκείνος της στήνει ένα κόλπο για να της αποδείξει το αντίθετο. Καφετζού on line και ο Μπάμπης ψήνεται και της στέλνει να του πει το φλιτζάνι, γιατί θέλει να μάθει πώς θα πάει η δουλειά του. Μόνο που αντί για την δουλειά μαθαίνει πως η Σοφία θα φύγει. Η Βέλη πνίγεται στη δουλειά και ο Άγγελος έχει όρεξη για σεξ. Η παρεξήγηση σχετικά με το υποτιθέμενο καρδιακό πρόβλημα του Ηλία συνεχίζεται, αυτή τη φορά με τον Ηλία να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις περιποιήσεις της Καίτης.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 110: Η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθεση της  Χατζίδου. Ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθειά της, την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη. Πώς θα αντιδράσει η Ανέτ; Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση. Η Δόμνα θα βρεθεί απέναντι από μια αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει, ενώ η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 100: Η Λένα αποκαλύπτει στον Μιχάλη πως η Αθηνά τον έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη της με τον όρο όμως να μην αποκάλυπτε τίποτα για τον βιασμό από τον Αργυρό. Αυτή η αποκάλυψη όμως εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον Μιχάλη. Η Τζένη ανακαλύπτει την απιστία του Παύλου και αποφασίζει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, πηγαίνοντας με τον Σταυριανό. Η Αγγελική με τον Στέφανο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, δειπνούν μαζί, αλλά τους βλέπει ο Νικόλας. Η Ιωάννα πιέζει τη Σοφία να ενδώσει στο φλερτ του Ανδρέα, αλλά η Σοφία της εξηγεί ότι δεν θέλει να τον πληγώσει όπως τον πλήγωσε η πρώην του. Τέλος, η Αθηνά μαθαίνει για τον βανδαλισμό του τάφου του συζύγου της και καλεί τη Λένα για να μάθει αν από πίσω κρύβεται ο Μιχάλης.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Στα Άκρα» στην ΕΡΤ2
Εορτάζοντας τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία, ΣΤΑ ΑΚΡΑ με την Βίκυ Φλέσσα επιστήμονες και ιστορικοἰ, φωτίζουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του Εθνικοαπελευθερωτικού μας Αγώνα. Η καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Ιωάννα Τσιβάκου, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Γιώργος Κοντογιώργης, και πολλοί άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι μάς μεταφέρουν νοερώς την εποχή, κατά την οποία το σύνθημα ” Ελευθερία ή Θάνατος” έγινε η ιδρυτική συνθήκη του νέου κράτους, προκαλώντας ρίγη συγκινήσεως σε όλον τον τότε κόσμο.

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Αφιερωμένο στους νοσταλγούς του ροκ εν ρολ είναι το Μουσικό κουτί την Τετάρτη 17 Μαρτίου. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον θρυλικό έφηβο ροκά, Γιάννη Γιοκαρίνη, και τους Βαγγέλη Χατζηγιάννη και Πάνο Φραγκιαδάκη, που έγιναν «μουσικά αδέλφια» ενώνοντας τα επίθετά τους για να δημιουργηθεί το ανατρεπτικό συγκρότημα «ΧατζηΦραγκέτα».

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Ο Αριστερόχειρας” στο MEGA

Υπόθεση: Ο πυγμάχος Μπίλι Χόουπ έχει τα πάντα: είναι πρωταθλητής κόσμου, έχει μια αξιοζήλευτη οικογένεια μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του και ένα πανέμορφο υπερπολυτελές σπίτι. Βέβαια, σε κάθε αγώνα που δίνει, καταβάλει το σώμα του σε υπερβολικό βαθμό ακολουθώντας ένα ύφος πυγμαχίας χωρίς ιδιαίτερη άμυνα, αλλά έχοντας το στοιχείο του αιφνιδιασμού του αντιπάλου στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Όταν η γυναίκα του σκοτώνεται κατά λάθος πάνω σ’ έναν καβγά μεταξύ εκείνου και ενός άλλου πυγμάχου, ο Μπίλι τα χάνει όλα – ακόμα και την κόρη του, καθώς το κράτος θεωρεί ότι είναι ακατάλληλος γονέας λόγω ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς και του την παίρνει. Ο Μπίλι, έχοντας φτάσει στον πάτο, αποφασίζει να αλλάξει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του και έτσι, καταλήγει στο γυμναστήριο του Τικ Γουίλις για να προπονηθεί σκληρά προκειμένου να ξανακερδίσει την κόρη του.

23:00 “X-Files: Θέλω Να Πιστέψω” στον ALPHA Mulder and Scully - The X-Files: I Want to Believe foto (8448696) - fanpop

Υπόθεση: Μια ομάδα γυναικών εξαφανίζεται στα χιονισμένα βουνά της αγροτικής Βιρτζίνια. Τα μοναδικά στοιχεία της εξαφάνισής τους είναι κάποια περίεργα ανθρώπινα απομεινάρια πάνω στο χιόνι. Κι ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να χειριστούν την υπόθεση, τα “οράματα” ενός ανυπόληπτου ιερέα, είναι αρκετά για να οδηγήσουν την τοπική αστυνομία μπροστά σε ένα περίεργο ιατρικό πείραμα. Το πείραμα αυτό είναι άγνωστο με το αν συνδέεται με την υπόθεση της εξαφάνισης των γυναικών. Οι πλέον κατάλληλοι για να αναλάβουν την υπόθεση είναι ο Fox Mulder και η dr. Dana Scully, οι οποίοι αρχικά δεν είναι διατεθειμένοι να ξαναγυρίσουν στο σκοτεινό παρελθόν τους.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Ο ‘Πρώτος’ Κόσμος” στο COSMOTE HISTORY HD

Πώς ο Πυθαγόρας και ο Πλάτωνας επηρέασαν τη σύγχρονη σκέψη, την αρχιτεκτονική και την κοινωνική οργάνωση; Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε Η.Π.Α., Ευρώπη και Ελλάδα, που μας συστήνει δυο εξέχουσες ιστορικές προσωπικότητες.

23:00 “Κάποτε σ’ ένα Νησί” στο COSMOTE HISTORY HD

Στη μάχη της Κρήτης κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το 28o τάγμα των Νεοζηλανδών Μάορι πολέμησε με πάθος κι ηρωισμό στο πλευρό των Κρητών. Έκτοτε, ανάμεσα στους δυο μακρινούς λαούς υπάρχει μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης κι αγάπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGrammy 2021: Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b