MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από τον Εντ Σίραν μέχρι τη Σάλμα Χάγιεκ: 10 διάσημοι γατο-γονείς που τα social media αγαπούν

Υπάρχει τίποτα πιο αξιολάτρευτο από φωτογραφίες με γάτες; Σίγουρα όχι. Όταν μάλιστα οι γάτες βρίσκονται στην αγκαλιά ή παίζουν με τους διάσημους – και δικούς μας αγαπημένους – γατο-γονείς τους, τότε το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο.

Monopoli Team

Τι πιο αξιολάτρευτο από μια φωτογραφία του Εντ Σίραν, που συμφωνούμε όλοι ανεπίσημα ότι είναι ο πιο χαριτωμένος τύπος στη γη; Αν υπάρχει κάτι, τότε αυτό είναι μια φωτογραφία του Εντ Σίραν που κρατά στην αγκαλιά του ένα μικρό γατάκι.

Αγαπημένοι διάσημοι ηθοποιοί και μουσικοί μοιράζονται πολλές φορές με τους θαυμαστές τους φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πιο τρυφερή πλευρά τους, μέσα από καθημερινές στιγμές τους. Μία τέτοια στιγμή είναι και όταν παίζουν ή κρατούν αγκαλιά…τις γάτες τους!

Έτσι, κι εμείς φτιάξαμε μια λίστα αγαπημένων μας celebrities που αποδεικνύονται ορκισμένοι γατο-γονείς και με τις τρυφερές φωτογραφίες τους ένα είναι το σίγουρο: Θα σας φτιάξουν την ημέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒαν Γκογκ: Σπάνιος πίνακας του σπουδαίου ζωγράφου αποκαλύπτεται για πρώτη φορά μετά από 100 χρόνια12.09.2018

1. Ντρου Μπάριμορ

2. Εντ Σίραν

3. Νικόλ Κίντμαν

4. Κέιτι Πέρι

5. Τέιλορ Σουίφτ

6. Σάλμα Χάγιεκ

7. Έλι Γκούλντινγκ

8. Kesha

9. Αλεξάντερ Βλάχος

10. Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Πηγή: boredpanda.com

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b