MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 13-14 Μαρτίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαρτίου.

Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 13/03, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2

Αυτήν την εβδομάδα, η Λένα Αρώνη συναντάει στο Πλανητάριο τον σπουδαίο αστροφυσικό διεθνούς εμβέλειας Διονύση Σιμόπουλο. Ο Επίτιμος Δ/ντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου υποδέχεται το ΑRT WEEK στο δεύτερο σπίτι του, καθώς εκεί έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Αφορμή τα νέα του βιβλία.

Σάββατο 13/03, 21:00 «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο ΣΚΑΪ

Ένα αποκριάτικο πάρτι με αγαπημένα τραγούδια και ανεβασμένη διάθεση έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αυτό το Σάββατο στον ΣΚΑΪ. Το κέφι απογειώνουν ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες οι: Γιώργος Γιαννιάς, Λευτέρης Κιντάτος, Βάλια Σωμαράκη, Ιουλία Καλλιμάνη, Αλέξανδρος και Θάνος Παϊτέρης, Ίρις Μουτούς, Κώστας Δημητρακόπουλος και Μαρσελίνο Σερίφι.

Σάββατο 13/03, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Αυτό το Σάββατο, η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» γιορτάζει τις Απόκριες, την πιο χαρούμενη και πολύχρωμη γιορτή της χρονιάς, με αγαπημένους φίλους. Την αυλαία ανοίγει ο Παναγιώτης Λάλεζας με παραδοσιακά τραγούδια και το γνωστό του κέφι και το γλέντι συνεχίζεται με τους αγαπημένους τραγουδιστές: Χρίστο Αντωνιάδη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σπύρο Γραμμένο, Σοφία Δανέζη, Λούκα Γιώρκα, Ιλένια Γουίλιαμς, Γιάννα Φαφαλιού, Νίκο Φάρφα, Τερέζα Καζιτόρη και Καλλιόπη Πούσκα. Από το πάρτυ μας δε θα μπορούσε να λείπει η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία με το μπρίο, την έμφυτη αισιοδοξία της και, φυσικά, με τις αγαπημένες επιτυχίες της ανέβασε το κέφι στα ύψη.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 13/03, 20:00 “Κορίτσια Για Φίλημα” στον ALPHA

Υπόθεση: Η Ρένα, διευθύντρια ελληνικού τουριστικού γραφείου στη Νέα Υόρκη, έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα, μαζί με την ανιψιά της Τζένη. Ο αδελφός της Ρένας έχει ανάγκη από κάποια κεφάλαια για μια δουλειά, και έτσι, η Ρένα τρέχει στη Ρόδο για να συναντήσει τον επιχειρηματία Πέτρο Ράμογλου, που μπορεί να συνδράμει οικονομικά. Ο υιός Ράμογλου, ο Ανδρέας, και ο φίλος του Κώστας ενδιαφέρονται να μπουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ξετρελαίνονται με την Τζένη και αποφασίζουν να την κατακτήσουν, αλλάζοντας ρόλους. Ο Ανδρέας, παριστάνοντας τον φτωχό Κώστα, καταφέρνει να γοητεύσει την κοπέλα ενώ ο Κώστας, παριστάνοντας τον πλούσιο Ανδρέα, γνωρίζει την Έφη Ράμογλου που έφτασε στο νησί με τον πατέρα της.

Σάββατο 13/03, 22:30 “Αδίστακτα Πρόσωπα” στον ALPHA

Υπόθεση: Ένας κακοποιός, ο Castor Troy, σκοτώνει τον γιο ενός αστυνομικού, του Sean Archer, και η σύλληψή του γίνεται ο μοναδικός σκοπός της ζωής του τελευταίου, παραμελώντας την ίδια του την οικογένεια. Μετά από μια οργανωμένη ενέδρα ο Troy πέφτει σε κόμμα και η μοναδική λύση για να μπορέσουν να μάθουν τα σχέδια του είναι ο Archer να πάρει με εγχείρηση το πρόσωπο του και να διεισδύσει στην συμμορία του. Ο Troy όμως συνέρχεται, παίρνει το πρόσωπο του Archer, σκοτώνοντας όλους όσους ήξεραν για αυτή την “ανταλλαγή” και ζει τη ζωή του Archer. Ο θύτης γίνεται θύμα και παλεύει για να αποδείξει την ταυτότητά του, αλλά και για να σώσει την ίδια του την οικογένεια, η οποία μετά τον χαμό του γιου της, χάνει και τον πατέρα την στιγμή που τον έχει περισσότερο ανάγκη.

Κυριακή 14/03, 21:00 “Οι Πειρατές Της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά” στον ALPHA Οι Πειρατές Της Καραϊβικής: Σε Αγνωστα Νερά μέσω online streaming

Υπόθεση: Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου μπλέκει σε νέες περιπέτειες, όταν συναντά την Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του. Σαστισμένος από την αναπάντεχη επανεμφάνισή της στη ζωή του, κι ενώ προσπαθεί να καταλάβει αν εκείνο που την τράβηξε κοντά του είναι η ακαταμάχητη γοητεία του ή η σφοδρή της επιθυμία να ανακαλύψει την θρυλική «Πηγή της Αιώνιας Νεότητας», ο Τζακ καταλήγει αιχμάλωτος του φοβερού και τρομερού Μαυρογένη – του κουρσάρου που τρέμουν όλοι οι πειρατές! Στα μάτια του Τζακ, ωστόσο, η πανούργα Αντζέλικα φαντάζει πολύ πιο επικίνδυνη από τον διαβόητο αρχιπειρατή.

Κυριακή 14/03, 23:15 “Ο Δασκαλάκος Ήταν Λεβεντιά” στο STAR

Υπόθεση: Ο δάσκαλος Ευλάμπιος Μαντέκας, γέννημα και θρέμμα του Ριζοχωρίου Πελοποννήσου, έρχεται στην Αθήνα για να ζητήσει από τον βιομήχανο Μπάμπη Χάνο, την εκπλήρωση της υπόσχεσής του για την ανέγερση του σχολείου του χωριού. Τον επισκέπτεται τη στιγμή μιας δεξίωσης που δίνεται προς τιμήν του πλούσιου Ελληνοαμερικανού Τζακ. Ο Χάνος, όντας προληπτικός, τον πείθει να παραμείνει στη δεξίωση παριστάνοντας τον Λάμπη Ελευθερουδάκη, γνωστό εκδότη που εξέδωσε και το ομότιτλο λεξικό. Ο Τζακ εντυπωσιάζεται από τις γνώσεις του Λάμπη και θέλει να παραβρεθεί στην υπογραφή της σχετικής συμφωνίας του με τον Χάνο. Ο δάσκαλος όμως πληροφορείται από την υπηρέτρια ότι η επιχείρηση του Χάνου είναι χρεοκοπημένη. Ο Τζακ, που όπως αποκαλύπτεται είναι ο χαμένος πατέρας του κατά την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, δέχεται να αναλάβει αυτός τα έξοδα ανέγερσης του σχολείου και παράλληλα βοηθάει τον γιο του να κερδίσει την κόρη του Χάνου.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 13/03, 22:00 “Μακεδονικός Αγώνας: 1904-1908 – Η Ταινία” στο COSMOTE HISTORY HD

Ο Μακεδονικός Αγώνας ξέσπασε όταν ακόμα η Μακεδονία ήταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως ένοπλη αντίδραση των Ελλήνων στον βουλγαρικό επεκτατισμό. Ποια η σημασία του για την ελληνική Ιστορία;

Σάββατο 13/03, 23:30 “Καθοριστικές Μάχες: Σπάρτακος” στο COSMOTE HISTORY HD

Προικισμένος με ξεχωριστές ικανότητες, ο θρακικής καταγωγής μονομάχος Σπάρτακος ηγήθηκε μιας πρωτοφανούς επανάστασης των δούλων ενάντια στη Ρώμη στο απόγειο της ακμής της. Δείτε λεπτό προς λεπτό μια μάχη που έμεινε στην Ιστορία.

Κυριακή 14/03, 22:00 “Μηχανή του Χρόνου” στο COSMOTE HISTORY HD

Η ιστορία των Μαθηματικών: Ο Χρίστος Βασιλόπουλος «ξετυλίγει» την ιστορία των Μαθηματικών, από την Προϊστορία ως την οργάνωσή τους σε επιστήμη με αποδείξεις κι αξιώματα από τους αρχαίους Έλληνες, κι ερευνά πώς η εξέλιξη αυτή άλλαξε τον ανθρώπινο πολιτισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 χρόνια CΟSMOTE HISTORY: Φωτίζοντας την Ελληνική Ιστορία και τον Πολιτισμό μας12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b