MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 12 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 12 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 120: Ο Φίλιππος δέχεται φονική επίθεση, ενώ ταυτόχρονα άγνωστοι επιτίθενται με όπλα, στο μπαρ του Δήμου, τη στιγμή που βρίσκονται εκεί η Λένα και ο Ντίνος. Η Λένα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης υποψιάζεται πως οι δύο επιθέσεις δεν έγιναν τυχαία ταυτόχρονα. Ο Μενέλαος ζητάει από τον Δημήτρη να του δώσει το όνομα του πληροφοριοδότη της αστυνομίας, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση της Αλίκης. Την ώρα που ο Δημήτρης είναι έτοιμος να του πει ποιος του δίνει πληροφορίες, η Αλίκη προσπαθεί να το σκάσει… Όταν ο Φίλιππος αναγνωρίζει τον άνθρωπο που του επιτέθηκε στο πρόσωπο ενός από τα τσιράκια του δικηγόρου, ο Μενέλαος πείθεται πως ο δικηγόρος του ενεργεί κρυφά πίσω απ’ την πλάτη του και αποφασίζει να τον τιμωρήσει, όπως αρμόζει σε όποιον έχει προδώσει την εμπιστοσύνη του..

22:00 «Τα καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 36: Η Καθαρά Δευτέρα του 1972 δεν έχει για τους Αντωνόπουλους την αίγλη που είχαν οι προηγούμενες, καθώς ο θάνατος του Μακεδονομάχου από υπερβολική δόση γλυκών έχει ρίξει πάνω από τη γειτονιά τους ένα πέπλο θλίψης. Πένθος, όμως, έχει και ο Άγγελος, που με κομμένα τα φτερά θρηνεί τη χαμένη αγάπη της Σοφίας και την προδοσία του Λούη. Ο μόνος χαρούμενος και ανέμελος, όπως πάντα, είναι ο Παπαδόπουλος, που σε μια έξαρση ερωτικού εξωσυζυγικού πάθους για τη Ρίτσα συλλαμβάνεται από όργανο της τάξης για προσβολή της δημοσίας αιδούς

20:00 «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2

“Η Αυλή των Χρωμάτων” με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Μάκη Δελαπόρτα, τον ακάματο συλλέκτη ονείρων και αναμνήσεων! Ένα υπέροχο αφιέρωμα διανθισμένο με αγαπημένα τραγούδια, τα οποία πρωτακούστηκαν στο θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο.
Ο Μάκης Δελαπόρτας αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση στον καλλιτεχνικό χώρο, με ιδιαίτερο ζήλο και αξιοσημείωτη επιμέλεια, συλλέγει, καταγράφει και παρουσιάζει τους βίους λαμπερών πρωταγωνιστών, αλλά και των παλαιότερων, οι οποίοι έβαλαν τα ισχυρά θεμέλια στο ελληνικό θέατρο.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Μια Ζωή Την Έχουμε” στο MEGA

Υπόθεση: Ένας ταμίας τράπεζας εξηγεί στον φύλακα του κελιού του πώς κατέληξε να καταχραστεί ένα τεράστιο ποσό και να βρεθεί στη φυλακή. Περιγράφει τη σχέση του με μια σαγηνευτική γυναίκα και ερωμένη του αφεντικού του, η οποία τον έκανε να ξοδεύει αλόγιστα ποσά. Αναμένοντας όμως τη δίκη του, συνειδητοποιεί ότι από ένα παιχνίδι της τύχης έχει μια ολόκληρη περιουσία στην κατοχή του, και έτσι ξεπληρώνει το χρέος του και φεύγει για το εξωτερικό.

23:30 “Το Κορίτσι Που Εξαφανίστηκε” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ένα συζυγικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην πέμπτη επέτειο του γάμου της. Σκοτεινό, συγκλονιστικό, με γρήγορη και έξυπνη πλοκή.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία ” στο COSMOTE HISTORY HD

Η Φιλική Εταιρεία: Ήταν 14 Σεπτεμβρίου 1814 όταν τρεις Έλληνες έμποροι ίδρυσαν στην Οδησσό τη Φιλική Εταιρεία, τη μυστική οργάνωση που, υπερπηδώντας όλα τα εμπόδια, οδήγησε το Γένος στην Επανάσταση του 1821. Μια αναδρομή στην ιστορία της.

23:00 “Τέχνη και Πολιτισμοί” στο COSMOTE HISTORY HD

Συναντήσεις Πολιτισμών: Στα τέλη του 15ου αιώνα, οι τεχνολογικές εξελίξεις επέτρεψαν στους ανθρώπους να ταξιδέψουν σε όλο τον πλανήτη. Απομακρυσμένοι πολιτισμοί ήρθαν τότε σε επαφή για πρώτη φορά. Τι είδους τέχνη ‘γεννήθηκε’ από αυτές τις συναντήσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Μάρτιος με νέες τηλεοπτικές πρεμιέρες12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b