MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 11 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 11 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 99: Η Κατερίνα πιάνει τον Παναγή να συζητάει με τη Φωτεινή και καβγαδίζει έντονα και με τους δύο, πιστεύοντας πως λειτουργούν πίσω από την πλάτη της. Η Φιλιώ αρχίζει να ενοχλείται από το έντονο φλερτ της Μυρτώς απέναντι στον Μένιο. Ο Ηλίας προσπαθεί να πείσει τον Χαραλάμπη να προσεγγίσει τον Μένιο και να δημιουργήσει μαζί του τους ίδιους στενούς δεσμούς που είχε με τον Παρασκευά. Ο σκοπός είναι να καταφέρει να εκμαιεύσει πληροφορίες για τη μυστική συμμαχία Μένιου-Στάθη. Ο παπα-Αντρέας με τη Χρύσα πιέζουν την Κική να πάει για εξετάσεις μετά την αδιαθεσία της. Ο Παναγής με την Κατερίνα επιστρέφουν αναγκαστικά μαζί στο χωριό. Ο Χαραλάμπης ακολουθεί τη συμβουλή του Ηλία και πηγαίνει στον Μένιο, αλλά εκπλήσσεται με το θέαμα που αντικρίζει.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 119: Ο Φίλιππος, εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μενέλαος, για να καταστρώσει με τον Δημήτρη το σχέδιο σύλληψής του. Ο Μενέλαος, όμως, θέλοντας να αφοπλίσει τον Δημήτρη και να τον απομακρύνει απ’ τις δουλειές του, δίνει εντολή να απαγάγουν την Αλίκη. Όλοι αναστατώνονται. Η Αλεξάνδρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ζητάει τον Φίλιππο για να του μιλήσει. Ο Φίλιππος αποφασίζει να απομακρυνθεί απ’ την Διώνη για να την προστατεύσει. Ο Μενέλαος απειλεί την Αλίκη, ζητώντας της να του πει με ποιον συνεργάζεται ο Δημήτρης εναντίον του. Ο Δικηγόρος απ’ την άλλη, δυσαρεστημένος με την εύνοια του Μενέλαου προς τον Φίλιππο, αποφασίζει να δράσει μόνος του και να απαλλαγεί απ’ αυτόν.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 182: Ο Άκης πιέζει την Αποστολία με σκοπό να μάθει αν υπάρχει κάποιο ειδύλλιο στη ζωή της, αλλά εκείνη αρνείται να το συζητήσει. Η Γεωργία εξομολογείται στον Έκτορα ότι όντως έχει κάνει κατάχρηση χρήματος, αλλά δεν τολμάει να του πει από ποιους εκβιάζεται. Ο Σπύρος εξομολογείται τον έρωτά του στην Ιφιγένεια κι εκείνη γυρίζει άρον άρον στην Κέρκυρα, αλλά με διαφορετικά μυαλά. Η Αποστολία βλέπει την αγγελία γάμου του Σίμου και της Σμαράγδας αλλά δεν το αποκαλύπτει στον Άκη. Η Ναυσικά εκμυστηρεύεται τα προβλήματά της στον Δημοσθένη κι οι δύο τους έρχονται και πάλι κοντά. Η Γεωργία, πιεσμένη από τις αποκαλύψεις, αποφασίζει να κάνει μια απερίσκεπτη ενέργεια αλλά ο Έκτορας την προλαβαίνει. Ο Οδυσσέας κι η Έρση γυρνάνε στην Αθήνα και κάνουν έκπληξη στη Ναυσικά αλλά μπαίνοντας στο σπίτι, δεν την βρίσκουν μόνη.

21:00 «Έρωτας με διαφορά» στο STAR

Επεισόδιο 7: Ο Κωστής αντιμετωπίζει τις αντιρρήσεις της μητέρας του για τη σχέση του με τη Ζέτα και τής ξεκαθαρίζει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Ζέτα αποφασίζει, ύστερα από την παρότρυνση της Φαίης, να αναζητήσει τον κατάλληλο κηδεμόνα για την επιμέλεια των παιδιών της. Προτείνει στην Ελβίρα και στον Φίλιππο να φιλοξενήσουν τον Μάρκο για μια μέρα. Η Ελβίρα όντως περνάει τη μέρα της με τον Μάρκο. Φαντάζεται τον εαυτό της με ένα παιδί, κάτι που ποτέ δεν ήθελε, αλλά τώρα δεν της φαίνεται τόσο τρομακτικό. Ο γιος της, ο Τάκης, είναι μπλεγμένος σε παρανομίες και αδιαφορεί για τη μητέρα του. Η Ναταλία ζητάει από τη Ζέτα να αφήσει τον Κωστή να ζήσει φυσιολογικά για την ηλικία του, να ανοίξει τα φτερά του και να γνωρίσει τον κόσμο, πραγματοποιώντας, μαζί με τον Άρη, το ταξίδι που πάντα ονειρεύονταν να κάνουν.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 35: Ο ερχομός της Αποκριάς μοιάζει ιδανικός, για να μπορέσει ο Άγγελος να αναπληρώσει τις στερήσεις στις οποίες τον υποχρέωσε ο εγκλεισμός της ανεμοβλογιάς. Δυσκολεύεται, όμως, να βρει διαθέσιμους, τόσο τον κολλητό του, τον Λούη, όσο και τη Σοφία. Έτσι, σκαρώνει με τον Χάρη νέες σκανταλιές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η προσπάθεια να δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στη γιαγιά Ερμιόνη, που περνάει «τις κλειστές της», και στον κύριο Λάζαρο, τον μακεδονομάχο. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Αντωνόπουλων, όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος αδειάζει στα κρυφά τα βάζα με το γλυκό του κουταλιού. Σύντομα, οι μάσκες πέφτουν και τότε ο Άγγελος συνειδητοποιεί πως όλα συνδέονται. Και όχι πάντα με τον τρόπο που θα προτιμούσε.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 107: Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συνεχίζουν να ετοιμάζουν τη μυστική τους αναχώρηση για το Παρίσι. Οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώνονται για την έκβαση της δίκης ύστερα απ’ τα νέα που της έφερε η Λέτα, ενώ θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη απ’ τον ανιψιό της. Η Δόμνα καλεί τον Μελέτη και την Ανέτ, προκειμένου να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό. Η μέρα της δίκης του Βόσκαρη φτάνει και η Ελένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Δούκας συναντά τον Σωκράτη για να κλείσουνε τις τελευταίες εκκρεμότητες στην δουλειά τους αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 97: Μετά την είδηση για το σπάσιμο του συμβολαίου, ο Στέφανος και η Αθηνά πάνε από το γραφείο του Σταυριανού για να δούνε τι θα κάνουνε. Ο Δημήτρης βρίσκει ευκαιρία και ενημερώνει την Κατερίνα να περάσει κρυφά από το σπίτι για να τη δει αλλά γίνεται αντιληπτή από την Όλγα. Η Λένα με τον Θωμά συνεχίζουν να ανησυχούν για τον Μιχάλη, ο οποίος επικοινωνεί μόνο με την Αγγελική και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Αργυρό και τη μητέρα του. Ο Ανδρέας κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στη Σοφία με την πρόφαση να της δώσει κάτι ευχετήριες κάρτες από τους συναδέλφους της, αλλά η Ιωάννα καταλαβαίνει τις πραγματικές του προθέσεις. Την ίδια στιγμή όμως ο Παύλος, τυφλωμένος από ζήλια, τον περιμένει έξω από το σπίτι με ένα περίστροφο στο χέρι.

23:00 «Σχεδόν Ενήλικες» στο MEGA

Επεισόδιο 10:  Λίγο πριν τα γενέθλια της, η Νικόλ, μη μπορώντας να πληρώσει πλέον το ενοίκιο, αποφασίζει να μετακομίσει σπίτι της Αναστασίας. Στο «άρπαξέ το» επικρατεί ανησυχία στους υπαλλήλους, λόγω της επέκτασης. Ο Θωμάς, καταφέρνει να εξασφαλίσει θέσεις για εκείνον και την Έλενα, στη Θεσσαλονίκη. Ο Αποστόλης ζητάει δουλειά από τον Θωμά, που όμως δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Σύντομα το πρόβλημά του θα τακτοποιηθεί από τον Τζώνη. Την ημέρα των γενεθλίων, η Αναστασία που μάλλον ξέρει περισσότερα από όσα έδειχνε, πληροφορεί την Νικόλ για μία θυρίδα. Όμως κάποιοι απρόσκλητοι, θα φροντίσουν η εορτάζουσα να μείνει μόνη της.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:10 “Συνωμοσία” στο STAR

Υπόθεση: Η Άλις, πρώην πράκτορας της CIA, ζει μια σχεδόν φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αποχώρησε από την Υπηρεσία μετά από ανάκριση τζιχαντιστή κρατουμένου, ο οποίος δεν «έσπασε» εγκαίρως, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους σε τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Η Άλις κουβαλάει τις τύψεις της και προσπαθεί να ξεχάσει. Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, η Άλις καλείται να τον ανακρίνει, καθώς θεωρείται η καταλληλότερη για τη δουλειά. Η Άλις δέχεται, καθώς έτσι πιστεύει πως θα μπορέσει επιτέλους να εξιλεωθεί. Η ανάκριση πηγαίνει εξαιρετικά, ο ύποπτος είναι έτοιμος να «σπάσει». Όμως, ένα τηλεφώνημα κάνει την Άλις να ψυλλιαστεί πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Της την έχουν στημένη!

22:15 “The Matrix Reloaded” στο OPEN TV”

Υπόθεση: Ο Neo είναι «ο Ένας». Οι ικανότητές του εμπλουτίζονται με νέα κόλπα και τον βοηθούν στην αποστολή του που δεν είναι άλλη απ’ τη νίκη επί των μηχανών και την απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους. Εδώ, μαζί με τους υπόλοιπους που κατάφεραν να ξυπνήσουν πρέπει να βρουν τον Keymaker που θα τους βοηθήσει να εισβάλλουν στον κεντρικό υπολογιστή του MatrixΘα αντιμετωπίσουν τους δίδυμους φύλακές του και τον Agent Smith που επίσης εξελίσσεται. Ο πόλεμος βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Το Matrix πρέπει να εξουδετερωθεί.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Μίκης Θεοδωράκης – Συνθέτης” στο COSMOTE HISTORY HD

Μια εις βάθος ματιά στην ταραχώδη ζωή και το πολυδιάστατο έργο του εμβληματικού συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, η μουσική του οποίου ταυτίστηκε με τις σημαντικότερες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και εξέφρασε έναν ολόκληρο λαό.

23:00 “Όταν ο Βάγκνερ Συνάντησε τις Ντομάτες” στο COSMOTE HISTORY HD

Δυο ξαδέλφια ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις γιαγιάδες ενός σχεδόν ερημωμένου θεσσαλικού χωριού για να διεισδύσουν στην παγκόσμια αγορά, με ‘όπλο’ έναν αρχαίο σπόρο ντομάτας και λίγη βοήθεια από τον Βάγκνερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Μάρτιος με νέες τηλεοπτικές πρεμιέρες12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b