MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 10 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 10 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 98: Η κόντρα της Κατερίνας και του Παναγή καλά κρατεί, μόνο που η Φωτεινή έχει άλλα σχέδια και τον καλεί για φαγητό. Θα καταφέρει, άραγε, να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι; Η Φιλιώ ετοιμάζει το δικό της σχέδιο για την επικείμενη συνάντηση του Μένιου και της Μυρτώς. Ο Χαραλάμπης υποπτεύεται τη Μυρτώ και το λέει στον Ηλία, ενώ η Βαρβάρα με την Καλλιόπη κάνουν όνειρα για τον σύλλογό τους. Ο Τζώρτζης ζει σε πελάγη ευτυχίας, που πήγε σπίτι του η Χρύσα, ενώ ο Βαγγέλας επιστρέφει στο σπίτι της Μάρμως. Η Φωτεινή έχει καταφέρει να κρατήσει τον Παναγή στο σπίτι και να κάνει την Κατερίνα να μαλακώσει, αλλά τελικά τα πράγματα δεν θα πάνε και τόσο καλά όσο νόμιζε.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 118: Ο Φίλιππος «μαγειρεύει» τα νούμερα των εισπράξεων από τα παράνομα εμπορεύματα, ώστε να φανεί ότι ο Δικηγόρος κλέβει τον Μενέλαο. Τον συμβουλεύει να απομακρύνει τον Δικηγόρο από την δουλειά κερδίζοντας έτσι περισσότερο την εμπιστοσύνη του. Ο Δικηγόρος το μαθαίνει και επισκέπτεται τον Φίλιππο. Ο Μάνος ζητάει από τον δικηγόρο του να του στείλει χρήματα ώστε να οργανώσει την απόδρασή του. Ο Αντώνης προσπαθεί να συνεφέρει την Λήδα, η οποία είναι απογοητευμένη πια από τον εαυτό της και τις λάθος επιλογές της. Η Διώνη ακούει κρυφά τον Φίλιππο και τον Διονύση να συζητούν στο γραφείο του και συμπεραίνει ότι ο Φίλιππος την απατάει. Έτσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Ο Μενέλαος απειλεί τον Δημήτρη πως αν δεν σταματήσει την έρευνα η Αλίκη θα είναι ο επόμενός τους στόχος. Ο Δημήτρης θα θορυβηθεί όταν στην φάρμα θα πέσουν πυροβολισμοί την ώρα που η Αλίκη βρίσκεται εκεί.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 181: Ο Σίμος με τη Σμαράγδα αποφασίζουν να βάλουν μπροστά τον γάμο τους και να παντρευτούν σε μια εβδομάδα. Ο Άκης καλεί τον Αιμίλιο στο γραφείο του γιατί ετοιμάζει ένα σχέδιο και χρειάζεται το δελτίο ειδήσεων του καναλιού για να το φέρει σε πέρας. Ο Φρίξος μετανιώνει που απέσυρε την πρόταση γάμου και τώρα δηλώνει πιο ερωτευμένος από ποτέ. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος αναθεωρεί για την Αλκμήνη και δείχνει να θέλει σαν τρελός την Ιφιγένεια. Ο Άκης βάζει τον Δημήτρη να ψάξει αντικαταστάτη του Αιμίλιου για τη θέση του διευθυντή του ομίλου. Η Βικτώρια δείχνει να έχει ισχυρή άποψη για την ανατροφή του Άγγελου και γίνεται έξαλλη όταν η Εύα παρεμβαίνει σ’ αυτή. Ο Οδυσσέας ολοκληρώνει τη θεραπεία για τα μάτια του και μαζί με Έρση και Μάρκο κλείνουν εισιτήριο για να γυρίσουν Ελλάδα. Ο Μιλτιάδης μαθαίνει για τον Σπύρο με την οδοντίατρο και γίνεται έξαλλος.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 30: Η Βίκυ, έχοντας χάσει κάθε σταθερά στη ζωή της, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πέτρου. Η Ίριδα καταρρέει, μετά τα τελευταία γεγονότα. Ο Κωστής στέκεται στο πλευρό της Εβίτας. Ο Γιάννος λέει στο Μηνά να πάρει την κόκα από την Αγροικία, πριν να είναι πολύ αργά. Κλαίρη και Αλέξανδρος πηγαίνουν στο Ναύπλιο, για να αποσύρουν τη μήνυση κατά του Γιάννου. Ο Τζώρτζης αποφυλακίζεται. Ο Θάνος δίνει στη Μαρίνα μια πληροφορία, που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Μια ξαφνική, μεγάλη έκρηξη, φέρνει τα πάνω κάτω.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 63: Η μαμά της Βέλης έρχεται να μείνει μαζί τους για δυο μέρες και αποφασίζει να κάνει την κόρη της την τέλεια νοικοκυρά. Η Σοφία κάνει διαρκώς εμετό κι έχει ναυτία. Ο Μπάμπης και η Ξένια διαφωνούν ως προς το τι έχει. Ένα τηλεφώνημα όμως ανατρέπει τα πάντα. Ο Ηλίας και η Καίτη πρέπει να υποστούν κάποιους «πονηρούς» ήχους που ακούγονται απ’ το διαμέρισμα του Μήτσου. Η ενόχληση αυτή ωστόσο ίσως καταλήξει σε κάτι πιο ευχάριστο. Ο Μηνάς, όλως παραδόξως, όχι μόνο δεν βαριέται την καινούρια του δουλειά, αλλά  την ευχαριστιέται στο έπακρο! Κι η Βούλα, που πάντα τον ήθελε περιπετειώδη, τώρα φοβάται.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 106: Η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα. Μια αναπάντεχη έκπληξη όμως θα αναπτερώσει τις ελπίδες της. Η Σοφούλα πιέζεται καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά; Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, που δε φαίνεται να πείθεται. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση παρά το εξώδικο της Δρόσως. Η Ασημίνα δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά από όλους την αναχώρηση τους. Θα καταφέρουν να φύγουν πριν καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιο τους; Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση από το Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν. Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 96: Ο Θωμάς ζητάει εξηγήσεις από τον Μιχάλη για τη στάση του, αλλά εκείνος εξαφανίζεται μην μπορώντας να του πει την αλήθεια. Η Ελένη δεν μπορεί να εξηγήσει την συμπεριφορά του Μιχάλη και ζητάει απαντήσεις ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος της ζητάει να κάνουν επαναληπτικό τεστ DNA για να είναι σίγουροι για τα αποτελέσματα. Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη από τον Σταυριανό στο ξενοδοχείο και καταφέρνει να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιο συνεργασίας των Αργυρών με τον βρετανικό ιππόδρομο. Η Ιωάννα καλεί τον Αποστόλη στο σπίτι της με σκοπό να του μιλήσει ειλικρινά για τα συναισθήματά της, αλλά πάλι καταλήγουν να μαλώνουν. Τέλος, ο Νικόλας ρωτάει την Αγγελική αν ήταν αυτή που τον κατέδωσε στην αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 “Στα Άκρα” στην ΕΡ2 ΕΡΤ2 - Ο Βάλτερ Πούχνερ «Στα άκρα» με τη Βίκυ Φλέσσα 18.03.2018 - Γραφείο Τύπου ΕΡΤ

Δείτε το σημερινό επεισόδιο: «Βάλτερ Πούχνερ, καθηγητής Θεατρολογίας».

Εξέχουσες προσωπικότητες, επιστήμονες από τον ελλαδικό χώρο και τον Ελληνισμό της Διασποράς, διανοητές, πρόσωπα του δημόσιου βίου, τα οποία κομίζουν με τον λόγο τους γνώσεις και στοχασμούς, φιλοξενούνται στην μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση.

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον πολυτάλαντο Γιάννη Ζουγανέλη, τον συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, την ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη, τον κορυφαίο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Καραντίνη και τα τραγούδια αποκτούν άλλη διάσταση !

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Ξανά Ανάλυσέ Το” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ο Πολ Βίτι, ένα από τα αφεντικά της Μαφίας, βρίσκεται κλεισμένος στις φυλακές Σινγκ Σινγκ για αρκετά χρόνια και πλησιάζει η αποφυλάκισή του. Κινδυνεύει όμως, καθώς κάποιος θέλει να τον καθαρίσει. Έτσι, υποκρίνεται πως έπαθε νευρική κρίση, πέφτοντας σε μεγάλης διάρκειας κατατονία. Ο πρώην ψυχίατρός του, ο Μπεν Σόμπελ, ενώ δυσκολεύεται να αποδεχτεί την απώλεια του πατέρα του, καλείται στις φυλακές για να εξετάσει τον Πολ και προτείνει την αποφυλάκισή του, υπό τον όρο να βρίσκεται υπό την επιτήρησή του. Ο Πολ, ενώ προσπαθεί να εργαστεί σε διάφορες δουλειές, τελικά επιστρέφει στην παρανομία και γίνεται αρχηγός του οργανωμένου εγκλήματος, επηρεάζοντας τόσο τη δική του ζωή, όσο και εκείνη του Μπεν.

23:10 “Sniper: Ο Σκοπευτής Φάντασμα” στο MEGA Sniper: Ghost Shooter μέσω streaming: πού μπορείτε να το δείτε

Υπόθεση: Οι αξιωματικοί Brandon Beckett και Richard Miller πολεμούν εξτρεμιστές στη Μέση Ανατολή όταν ο διοικητής τους τους δίνει μια καινούργια αποστολή: να προστατεύσουν έναν σωλήνα φυσικού αερίου από τη Δημοκρατία της Γεωργίας στη Δυτική Ευρώπη από μια ομάδα τρομοκρατών. Ένας φόνος από έναν ελεύθερο σκοπευτή φάντασμα όμως εγείρει υποψίες για έναν κατάσκοπο στην ομάδα και τότε όλες οι ισορροπίες ανατρέπονται.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Από τη Δ’ Σταυροφορία στην Άλωση της Κων/πολης (1204-1453)” στο COSMOTE HISTORY HD

Με την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης το 1204 από τους σταυροφόρους της Δ’ Σταυροφορίας άρχισε η κατάρρευση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Το ντοκιμαντέρ ξεδιπλώνει τις ιστορικές εξελίξεις από τη Δ’ Σταυροφορία μέχρι την Άλωση της Πόλης.

23:00 “Η Ημισέληνος και ο Σταυρός – Η Δ’ Σταυροφορία” στο COSMOTE HISTORY HD

Μετά τον θάνατο του Σαλαντίν, το βασίλειο των Σταυροφόρων αρχίζει να συρρικνώνεται. Η τέταρτη Σταυροφορία δεν φτάνει στους Αγίους Τόπους, αλλά στοχεύει στην Κωνσταντινούπολη. H κατάρρευση της αυτοκρατορίας της πίστης ξεκινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Μεγάλος χορηγός του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b