MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Αποκαλύφθηκαν οι τρεις αφίσες με την υπογραφή της Όλγας Δέικου

Τα τρία φετινά πόστερ του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης είναι έργα της φωτογράφου Όλγας Δέικου.

Monopoli Team

Το σκεπτικό πίσω από τις αφίσες του 23ου ΦΝΘ:

Όλα όσα μας περιμένουν, ο ανοιχτός ορίζοντας, τα ταξίδια και η αίσθηση ανακάλυψης αποτυπώνονται στις αφίσες του Φεστιβάλ. Είναι ένα road trip, είναι το παιδί που παίζει ανέμελο με ένα μικρό αεροπλανάκι, είναι τα ταξιδιάρικα πουλιά. Και όλα μαζί εκφράζουν την επόμενη μέρα που ελπίζουμε να μην είναι μακριά. Τρεις φωτογραφίες που συνομιλούν με το φετινό αφιέρωμα του Φεστιβάλ, Προορισμός: Ταξίδι και κλείνουν το μάτι σε κάθε περιπέτεια που μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε τους άλλους, αλλά και τον εαυτό μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠροορισμός-Ταξίδι: Το 23ο ΦΝΘ μάς ταξιδεύει μέσα από ένα μεγάλο αφιέρωμα με 19 ντοκιμαντέρ και δύο ταινίες12.09.2018

Λίγα λόγια για την Όλγα Δέικου

Η Όλγα Δέικου γεννήθηκε στη Φλώρινα και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία 18 ετών για να σπουδάσει Χημικός Μηχανικός. Την κέρδισε η φωτογραφία, με την οποία ασχολείται τα τελευταία 15 χρόνια. Με την ιδιαίτερη φωτογραφική της ματιά αναδεικνύει το αστικό τοπίο και ταυτόχρονα το μεταμορφώνει, με το φως και τα χρώματα. Έχει συνεργαστεί με έντυπα όπως η Καθημερινή και η Parallaxi, ενώ συμμετείχε στην έκθεση Anthropause του MOMus – Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί φέτος με υβριδικό τρόπο. Από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί online μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Φεστιβάλ online.filmfestival.gr, καθώς και από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2021,  σε φυσικούς χώρους και online.

Δείτε τις αφίσες:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b