MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 80: Ο Παναγής και η Κατερίνα παίρνουν χαμπάρι τους γονείς τους, οι οποίοι προσπαθούν να τους τρομάξουν με γάμους και συμπεθεριλίκια, αλλά αποφασίζουν να τους αφήσουν να δουν μέχρι πού θα το πάνε. Παράλληλα, ο Γιάγκος προσπαθεί να βρει δικαιολογίες στους υποψιασμένους Χαραλάμπη και Κανέλλο, που τον έπιασαν στα πράσα στον τόπο του ατυχήματος, ενώ ο Θοδωρής μελαγχολεί και κάνει προσπάθεια να κρύψει τον έρωτά του για τη Χρύσα. Ο Ηλίας υποφέρει γιατί πρέπει να κεράσει το γεύμα της συμφιλίωσης Βαρβάρας, Σίμου και Τούλας, ενώ ο Στάθης με τον Παρασκευά, θα βρεθούν μπροστά σ’ ένα πολύ περίεργο σκηνικό, με πρωταγωνίστρια τη Μάρμω και τον Γιάγκο.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Image result for Ήλιος 97

Επεισόδιο 97: Η Αλίκη συνειδητοποιώντας πως ο άνθρωπος που έχει την Εύα είναι ο ίδιος που επιχείρησε να την βιάσει, καταλαβαίνει πως η κόρη της βρίσκεται σε κίνδυνο και δεν είναι δική της επιλογή το να φύγει. Η Εύα περνάει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Μάρκου, ο οποίος της λέει ανοιχτά πλέον ποιες είναι οι προθέσεις του. Ο Δημήτρης εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ ταυτόχρονα, προσπαθεί να αποδείξει πως ο Γιάννης ευθύνεται για τον θάνατο της Αντιγόνης. Ο Δήμος νιώθει πως χάνει την κόρη του, αφού με δική της απαίτηση αναγκάζεται να την στείλει να μείνει μόνιμα στην Κομοτηνή. Η Λήδα ανησυχεί για την υγεία του πατέρα της.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8-1

Επεισόδιο  164: Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ περνούν άλλη μια νύχτα πάθους, μα εκείνη το αποδίδει σε στιγμή αδυναμίας κι επιμένει στον χωρισμό τους. Οι εντάσεις ανάμεσα στον Σπύρο και την Ιφιγένεια δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Ο Έκτορας αποφασίζει να έρθει σε επαφή με τον Βρανά και να καταγγείλει τα όσα έχει ανακαλύψει σε σχέση με το κύκλωμα των δολοφόνων. Την ίδια ώρα, ο Αντώνης φαίνεται πως κρύβει ένα ένοχο μυστικό. Η Βικτώρια ξεκαθαρίζει στον Άκη πως σκοπεύει να πληρώσει τα νόμιμα για την μόλυνση που προκάλεσε το ναυτικό ατύχημα ενώ εκείνος είναι αντίθετος και θέλει να το κουκουλώσει.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 17: Θέλοντας να καταστρέψει κάθε δεσμό με τον Γιάννο η Κλαίρη καταστρέφει τον κήπο και καταφεύγει στο μοναστήρι για να βρει γαλήνη. Εκεί συναντά ένα κοριτσάκι, την Αγάπη, που θέλει να την υιοθετήσει. Η Εβίτα ανακαλύπτει τα ψέματα του Αλέξανδρου και έρχεται πιο κοντά με τον Κωστή για να τη βοηθήσει να βρει απαντήσεις. Ο Αλέξανδρος μη αντέχοντας μακριά από την Κλαίρη τη συναντά στο μοναστήρι αλλά αυτή τους η συνάντηση αποβαίνει μοιραία.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 50: Ο Άγγελος ψάχνει απελπισμένα για δουλειά, προκειμένου να αποφύγει την πρόταση της Βέλης να δουλέψουν μαζί στη ΜΚΟ. Ο θείος του Μπάμπη είναι άρρωστος και ζητάει από το Μπάμπη και την Ξένια να τον φροντίσουν και θα τους αφήσει τα λεφτά του. Η Βούλα γεμάτη απορίες! Ο Μηνάς, που αν δεν πάει δέκα, δεν ανοίγει βλέφαρο, ξυπνάει χαράματα για να κάνει γυμναστική; Άλλο και τούτο. Ένα γυναικείο εσώρουχο που βρίσκει η Καίτη στην τσέπη του Ηλία, οδηγεί σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 89: Η εξαφάνιση της Σοφούλας και του Βόσκαρη προκαλεί αναστάτωση στο χωριό. Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα στήσουν παγίδα στον συνεταιρισμό και την ημέρα που ετοιμάζονται να υπογράψουν το καινούριο καταστατικό του συνεταιρισμού, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να διαλύσει τη σκευωρία του αδερφού του. Ο κρυφός δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή, θα πέσει στην αντίληψη κάποιου, που είναι γνωστός για τους μπελάδες που προκαλεί. Η σχέση του Μελέτη και της Ζωρζέτ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Η Μυρσίνη σοκάρεται, όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Δούκα για τον γάμο τους, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πληροφορηθούν απ’ τον Αλέξη, μια τεράστια ανατρεπτική εξέλιξη.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Image result for Αγγελική 80

Επεισόδιο 80: Όταν ο Μιχάλης βοηθάει την Ελένη και αποτρέπει την επίθεση του Δημήτρη εναντίον της, η Ελένη τον αναγνωρίζει από το τραπέζι των Αργυρών. Όταν ξαναβρίσκονται, η Ελένη του εκμυστηρεύεται ότι είναι κόρη του Αργυρού. Ο Μιχάλης δέχεται επίσκεψη από την Ελευθερία, την γυναίκα που θα ρωτούσε να μάθει για τον Παναγιώτη, και του λέει ότι ο Παναγιώτης τελικά δεν πήγε ποτέ στην αδερφή του. Ο Νικόλας φεύγει από το κτήμα και πάει στο κέντρο αποτοξίνωσης. Η Τζένη κάνει μια άσχημη σκηνή ζηλοτυπίας στην Αγγελική για την σχέση της με την Δανάη, την οποία ακούει και ο Στέφανος. Ο Παύλος απαντάει το κινητό της Σοφίας όταν καλεί το αφεντικό της και η Σοφία συγκρούεται με τον Παύλο, καθώς πιστεύει ότι την εξέθεσε.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Minority Report” στο OPEN TV Image result for Minority Report

Υπόθεση: Το 2054 η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι δυνατή η πρόβλεψη των φόνων πριν αυτοί διαπραχθούν και η σύλληψη των δραστών πριν αυτοί παρανομήσουν. Πρόκειται για ένα σύστημα που είναι αλάνθαστο και δεν αποτυγχάνει ποτέ. Όταν όμως προβλέπεται ότι ο επικεφαλής του προγράμματος, John Anderton, πρόκειται να δολοφονήσει σε λιγότερες από 36 ώρες κάποιον που δεν έχει συναντήσει ποτέ έως τώρα, εκείνος από κυνηγός μετατρέπεται σε θήραμα.

23:00 “Άφθαρτος” στον ALPHA Image result for Άφθαρτος (Unbreakable)

Υπόθεση: Μετά από ένα φοβερό σιδηροδρομικό ατύχημα, ο μοναδικός επιζών, ένας φύλακας ασφαλείας συνειδητοποιεί ότι συμβαίνει κάτι ανεξήγητο με υπερφυσικές διαστάσεις. Ένας παράξενος άνδρας τον οποίο συναντά τυχαία, αναλαμβάνει να εξηγήσει το πιθανό νόημα όσων συμβαίνουν γύρω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 συγκλονιστικές ταινίες που μιλούν για τη σεξουαλική κακοποίηση12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Κάθε Μέρα στην Αρχαία Ελλάδα ” στο COSMOTE HISTORY HD photo_name

Θρησκεία: Οι ολύμπιοι θεοί είχαν όλες τις αδυναμίες των ανθρώπων. Τι είδους θρησκεία, λοιπόν, ήταν αυτή; Τι πίστευαν και τι όχι οι Αρχαίοι Έλληνες; Ποιος ήταν ο ρόλος των ιερέων και των ιέρειων; Και ποια στοιχεία κράτησε ο χριστιανισμός;

23:00 “1940-41: Η Πρώτη Νίκη” στο COSMOTE HISTORY HD photo_name

Η νίκη των Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο απετέλεσε την πρώτη νίκη των συμμαχικών δυνάμεων κατά του Άξονα. Ένα ντοκιμαντέρ για την ιταλική επίθεση, την ελληνική αντεπίθεση και τη γερμανική παρέμβαση που οδήγησε στην κατάληψη της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Δημοφιλή ντοκιμαντέρ δωρεάν για όλους στο YouTube12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b