MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
29
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Το Ημερολόγιο ενός Σκύλου: Μία online oπτικοακουστική αφήγηση από τη Violet Louise

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Ημερολόγιο ενός Σκύλου είναι μια oπτικοακουστική αφήγηση από τη Violet Louise για μια γυναίκα που αναζητά στο διαδίκτυο ίχνη του σκύλου της που έφυγε από τη ζωή.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Μια γυναίκα που αναζητά στο διαδίκτυο ίχνη του σκύλου της που έφυγε από τη ζωή. Εικόνες από μέρη που ταξίδεψαν, βίντεο, μουσική, φωτογραφίες, καθώς και υλικό μέσα από το διαδίκτυο συνθέτουν το ψηφιακό της ημερολόγιο.

Από τους Ολυμπιακούς του 2004 μέχρι και σήμερα, παρακολουθούμε τη διαδρομή αυτής της γυναίκας, σε έναν κόσμο που κινείται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Με τη συνδρομή της τεχνολογίας, των υπολογιστών, των αναλογικών και ψηφιακών μουσικών οργάνων, στήνεται από την ίδια ένας μηχανισμός που θυμίζει χρονοκάψουλα. Ταξιδεύοντας στο χρόνο, αναβιώνει γεγονότα και προσωπικές ιστορίες που χάραξαν το δρόμο της προς την ενηλικίωση.

Σ᾽ένα κόσμο που αλλάζει δραματικά, η καθημερινότητα φαντάζει λιγότερο επώδυνη, μέσα από τη σχέση αγάπης ανθρώπου και ζώου. Το Ημερολόγιο ενός Σκύλου είναι το ημερολόγιο ενός ανθρώπου που επαναδιαπραγματεύεται τις απώλειες του.

* Στη δραματουργία χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου, Γεωργιου Σουρή, Νίκου Καρούζου, Κωνσταντίνου Καβάφη, Γιώργου Σεφέρη. Το απόσπασμα για την Επιχείρηση ΠΑΝΘΗΡΑΣ, είναι από το βιβλίο του Δημήτρη Κωνσταντινίδη (Επιχείρηση Πάνθηρας – Oι Γερμανοί εισβάλλουν και πυρπολούν την Πίνδο.)

Η ψηφιακή παράσταση θα είναι διαθέσιμη από 10 Φεβρουαρίου μέχρι και 31 Μαρτίου 2021, με δωρεάν είσοδο στη σελίδα: http://violetlouise.com/el/το-ημερολόγιο-ενός-σκύλου/.

Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αντί αγοράς εισιτηρίου προτείνεται δωρεά με ελεύθερη συνεισφορά, για την ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων στην Ελλάδα με την επωνυμία “Dogs Voice“ στο παρακάτω link: https://www.dogsvoice.gr/dorea.

Λίγα λόγια για τη Violet Louise

Η Λουίζα Κωστούλα (Violet Louise) από το 2012 ερευνά το πεδίο της πολυμεσικής αφήγησης.

Παραστάσεις σταθμοί στη δημιουργική της πορεία: Παράξενες Ιστορίες σε κείμενα Edgar Alan Poe:Φεστιβάλ Αθηνών, Festival Vie, Festival Delle Colline Torinesi, Φεστιβάλ Δημήτρια,Τρωάδες:Μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας στο πλαίσιο της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, Δελφοί, Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας, Αρχαίο θέατρο Νικόπολης, Κάστρο της Πύλου, Θέατρα του Olivier Py, ανάθεση του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών:Iδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Αύγουστος σε ποίηση Γ.Βέλτσου: Bios, Γράμματα στα κοριτσάκια του Lewis Carroll: θέατρο Θησείο/Φεστιβάλ Αισχύλεια, Στα Υπόγεια του BBC: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπολυμένη, του Αντώνη Τσιπιανίτη σε οκτώ επιπλέον online προβολές12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Violet Louise

Μουσική: Violet Louise

Παίζουν: Αφήγηση (στο ρόλο της μητέρας): Aγλαϊα Παππά

Τιμές Εισιτηρίων: Δωρεάν
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 10 Φεβρουαρίου μέχρι και 31 Μαρτίου 2021
Σενάριο: Violet Louise
Φωτογραφίες: Bασίλης Koυντούρης
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
ΕΒΕ: Νέος κύκλος σεμιναρίων για την ιστορία και την τέχνη του βιβλίου
Θεατρικά Νέα
Επί Κολωνώ: Νέος κύκλος για το σεμινάριο «Υποκριτική σε Κείμενα In Progress» της Πέπης Μοσχοβάκου
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Τέχνης: Οι 5 δημιουργοί που διεκδικούν το πρώτο Βραβείο Νέου Σκηνοθέτη/Σκηνοθέτιδος
Θεατρικά Νέα
(Για ένα) όνειρο (καλοκαιρινής νύχτας): ‘Ενας σύγχρονος Σαίξπηρ από τον Θωμά Μοσχόπουλο στο Θέατρο Πόρτα
Θεατρικά Νέα
Ρόσμερσχολμ: Πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παράσταση του Γιάννη Χουβαρδά
Εκδηλώσεις
Red Jasper Cabaret Theatre: Νέα σεζόν με ανανεωμένο ρεπερτόριο για την εναλλακτική σκηνή της πόλης
Θεατρικά Νέα
Βουκεφάλας: Η νέα θεατρική κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα έρχεται στο Θέατρο Γκλόρια
Εκδηλώσεις
Κοζάνη, ένας φαντασιακός περίπατος: Μια site-specific παράσταση μάς ξεναγεί στο κέντρο της πόλης
Εκδηλώσεις
Paraga: Θέατρο, ψυχαγωγία και δράσεις για όλη την οικογένεια στο νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2026-2027
Θεατρικά Νέα
Η “Μαδαγασκάρη” γίνεται μιούζικαλ με πρωταγωνιστή τον Akyla – Όσα ξέρουμε για την παράσταση
Εκδηλώσεις
65+: Το Εθνικό Θέατρο στήνει μια ολοήμερη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας
Θεατρικά Νέα
Λίγο ακόμα «Το πάρτυ της ζωής μου»: Μία τελευταία ευκαιρία να δεις την παράσταση με την Ελένη Ράντου