MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

My Policeman: Η Έμμα Κόριν στο πλευρό του Χάρι Στάιλς στη μεταφορά του ΛΟΑΤΚΙ μυθιστορήματος

Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο «The Crown», Έμμα Κόριν, θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Χάρι Στάιλς στη μεταφορά του ΛΟΑΤΚΙ μυθιστορήματος της Μπέθαν Ρόμπερτς, «My Policeman».

Monopoli Team

Λίγους μήνες πριν, ανακοινώθηκε το όνομα του Χάρι Στάιλς ως πρωταγωνιστή στην κινηματογραφική διασκευή του ΛΟΑΤΚΙ μυθιστορήματος της συγγραφέως Μπέθαν Ρόμπερτς, «My Policeman». Το πρωταγωνιστικό καστ έρχεται τώρα να συμπληρώσει η ανακοίνωση της συμμετοχής της ηθοποιού Έμμα Κόριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρυσές Σφαίρες 2021: Οι γυναίκες γράφουν ιστορία στις φετινές υποψηφιότητες12.09.2018

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Κόριν κέρδισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στο ιστορικό δράμα του Netdlix, «The Crown». Στη νέα ταινία «My Policeman» του Amazon, θα υποδυθεί τη Marion – σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline – τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο που φημολογείτο αρχικά ότι θα αναλάμβανε η Λίλι Τζέιμς.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Το μυθιστόρημα της Μπέθαν Ρόμπερτς τοποθετείται στο Brighton της Αγγλίας τη δεκαετία του 1950, όπου μια νεαρή δασκάλα η Marion ερωτεύεται τον γοητευτικό αστυνομικό και αδερφό της φίλης της, Tom (τον οποίον θα υποδυθεί ο Χάρι Στάιλς). Παράλληλα, όμως, ένας γκέι έφορος Μουσείου, ο Patrick, θα τραβήξει την προσοχή του Tom και θα τον μυήσει σε έναν ολοκαίνουριο, λαμπερό και εκλεπτυσμένο κόσμο.

Αν και ο Tom ελκύεται από τον Patrick, ωστόσο επιλέγει να παντρευτεί την Marion, θεωρώντας την ως μια ασφαλέστερη επιλογή για τον ίδιο, δεδομένων των συνθηκών της εποχής (η ομοφυλοφιλία ήταν παράνομη στο Ηνωμένο Βασίλειο). Αυτό που ακολουθεί είναι ένας παθιασμένος δεσμός και μια τρομερή εσωτερική πάλη, η οποία διαρκεί για περισσότερα από σαράντα χρόνια, αλλάζοντας τη ζωή και των τριών για πάντα. Ένα μυθιστόρημα εμπνευσμένο από τον μακροχρόνιο δεσμό του Άγγλου συγγραφέα E.M. Forster με τον παντρεμένο αστυνομικό Bob Buckingham.

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHarry Styles: Θα πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά του ΛΟΑΤΚΙ μυθιστορήματος «My Policeman»;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b