MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 79: Η Κατερίνα ξεμπροστιάζει τον Λουκά μπροστά στον Στάθη και τα ξαδέρφια της, ενώ η Μυρτώ φτάνει στο σπίτι και του επιτίθεται, προσποιούμενη πως δεν γνωρίζει τίποτα. Η Φιλιώ είναι έξαλλη με τον Παναγή για τη στάση του στο τμήμα και η αντιπάθειά της για την Κατερίνα μεγαλώνει. Ο Κανέλλος πείθεται από τον Χαραλάμπη να ερευνήσουν ξανά το ατύχημα του Λουκά, τον οποίο η Μυρτώ αναλαμβάνει να πάρει μακριά από τον Πλάτανο. Ο Λουκάς, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Ο Στάθης επισκέπτεται το σπίτι του Παρασκευά έχοντας ένα σχέδιο ενώ, στην έρευνα, ο Κανέλλος με τον Χαραλάμπη έχουν μια περίεργη συνάντηση.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Image result for Ήλιος 96

Επεισόδιο 96: Η Εύα ξυπνά τρομαγμένη μέσα σ’ ένα βαν, ενώ ο Μάρκος ετοιμάζεται να φύγει χωρίς εκείνη. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό της, κερδίζοντας έδαφος απ’ τις μαρτυρίες της Αλεξάνδρας και του Πέτρου. Εντωμεταξύ, το σχέδιο του Δημήτρη και της Κάτιας για την υπόθεση του Γιάννη ανατρέπεται. Ο Δήμος καταρρακώνεται απ’ την απόφαση της Μυρτώς να φύγει για κάποιο διάστημα. Η Νέλλη ανακαλύπτει τυχαία ότι ο Μάνος δεν έχει αλλάξει και όλο αυτό το διάστημα παίζει θέατρο με απώτερο στόχο να την κερδίσει ξανά. Η Αλίκη δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που θα βοηθήσουν να βρεθεί η κόρη της.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 163: Η παρακολούθηση στο σπίτι του Βάσιλα ξεκινάει και αποδίδει καρπούς, καθώς το κύκλωμα βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμα θύμα. Η Ελισάβετ αναγκάζεται να φάει μαζί με τον Αιμίλιο και τη Μάγδα, κάνοντας το χατίρι του Άκη. Ο Σπύρος σκέφτεται να χωρίσει με την Ιφιγένεια και να προχωρήσει με την Αλκμήνη αλλά ο Οδυσσέας τού λέει να το ξανασκεφτεί. Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια συγκρούονται για μια ακόμη φορά καθώς ο Μιχαήλ είναι αντίθετος με τους χειρισμούς του Άκη σχετικά με το ναυτικό ατύχημα. Ο Δημήτρης κι ο Άκης έρχονται σε οριστική ρήξη κι ο Δημήτρης παραιτείται από την εταιρεία. Ο Άκης, μεθυσμένος, τρυπώνει στο κρεβάτι της Αποστολίας γυρεύοντας παρηγοριά.

21:00 «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 49: Ο Άγγελος αρχίζει να ψάχνει για δουλειά, αλλά η Βέλη προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει πρώτα να μιλήσει μ’ έναν σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού. Η Μένη τρώει κλήση γιατί οδηγεί χωρίς δίπλωμα και έχει δικαστήριο. Μέχρι να γίνει το δικαστήριο πρέπει να βγάλει δίπλωμα, αλλά καμία σχολή δεν την αναλαμβάνει μέχρι που αναλαμβάνουν η Καίτη και ο Ηλίας. Ο Μηνάς αποφάσισε ότι θέλει, μόλις τελειώσει η πανδημία, να επανιδρύσει τον ΑΟΦ. Εγχείρημα που αποδεικνύεται πολύ δύσκολο τελικά. Η Ξένια είναι καλεσμένη σε ένα reunion πάρτι αποφοίτων μαθητών της. Μόνο που εκεί δεν φαντάζεται τι την περιμένει.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 16: Η Εβίτα γεμίζει υποψίες, καθώς βλέπει τον Τζώρτζη έξω από το δωμάτιο της Βίκυς στο νοσοκομείο. Η Κλαίρη πίσω στο Ναύπλιο υποπτεύεται το Γιάννο για τον ξυλοδαρμό του Αλέξανδρου. Η Μαρίνα στην Αθήνα, στα χνάρια του ενόχου για το ατύχημα της Βίκυς, ψάχνει το κινητό της. Μόλις επιβεβαιωθούν οι υποψίες της Κλαίρης για την ενοχή του Γιάννου, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 88: Η εμφάνιση του Ματθαίου στον εισαγγελέα θα ανατρέψει τα δεδομένα. Ο Βόσκαρης καλείται ν’ απολογηθεί. Ο Γραμματικός δεν καταφέρνει να αποσπάσει τις καταθέσεις που επιθυμεί απ’ τα θύματα του Βόσκαρη και όλα δείχνουν πως η υπόθεση οδηγείται σε ναυάγιο. Η Ασημίνα κάνει ένα μικρό βήμα προς τη Δρόσω, προκαλώντας την οργή της Μυρσίνης. Η Ουρανία μπαίνει δυναμικά στο νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα, αλλά στο σπίτι εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα. Η Ανέτ και η Ελένη θα δεχτούν από μια απρόσμενη επίσκεψη κι ένας γάμος θα πραγματοποιηθεί κρυφά, προκαλώντας καινούριες αναταράξεις.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Image result for Αγγελική 79

Επεισόδιο 79: Ο Νικόλας έρχεται αντιμέτωπος με την Αθηνά λίγο πριν φύγει για την αποτοξίνωση. Ο Στέφανος με τη Τζένη συνεχίζουν να είναι σε άσχημο κλίμα, ενώ ο Παύλος αποκαλύπτει στη Σοφία ότι θα ζητήσει το μερίδιό του από την εταιρία. Ο Μάκης περιμένει την Αγγελική υπό την απειλή του Τολέγα, αλλά εκείνη καθυστερεί καθώς ακούει τον Δημήτρη να λέει στην Αθηνά το σχέδιό του για την Ελένη. Στρέφεται στον Μιχάλη για βοήθεια κι όταν ο Δημήτρης βγαίνει για τη σκοτεινή του εξόρμηση, εκείνος τον παρακολουθεί. Η Αγγελική φτάνει εν τέλει στο σημείο συνάντησης όπου αιφνιδιάζεται από τον Τολέγα και καταλήγει ακινητοποιημένη από το όπλο του.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Gold” στο OPEN TV Image result for gold ταινια

Υπόθεση: Η ταινία, εμπνευσμένη από πραγματική ιστορία (το σκάνδαλο της Bre-X Minerals Corporation που ξέσπασε το 1993), παρακολουθεί τον Κένι Γουελς, ένα σύγχρονο χρυσοθήρα στο Ρίνο της Νεβάδα του 1981, που αγκομαχά να συντηρήσει την εταιρεία που του άφησε ο πατέρας του. Ο Κένι έχει ένα – κυριολεκτικά – όνειρο, να βρει, μαζί με τον τολμηρό γεωλόγο Μάικλ Ακόστα, ένα τεράστιο κοίτασμα στη ζούγκλα της Ινδονησίας. Η φιλοδοξία τους θα τους φέρει, απροσδόκητα, μέσα στον κύκλο των πλουσίων και δυνατών της αμερικανικής οικονομίας του ’80 και σ’ ένα επίπεδο επιτυχίας και διάκρισης για το οποίο είναι ανέτοιμοι.

23:00 “Parker” στον ALPHA Image result for parker movie

Υπόθεση: O Πάρκερ είναι ένας σκληροτράχηλος κακοποιός με κώδικα τιμής: Δεν κλέβει ποτέ από αυτούς που έχουν ανάγκη. Οταν του τη φέρνουν οι συνεργάτες του σε μια ληστεία τράπεζας, ορκίζεται εκδίκηση και τους ακολουθεί στην επόμενή τους «δουλειά», μια κλοπή κοσμημάτων στο Παλμ Μπιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSAG Awards 2021: Ποιοι σάρωσαν τις υποψηφιότητες και τι σημαίνει για τα Όσκαρ;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Ιωάννης Καποδίστριας – Η Zωή και το Έργο του” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Το κυβερνητικό έργο: Με το μοναδικό σε όγκο και ταχύτητα κυβερνητικό του έργο, ο Καποδίστριας μεταμορφώνει την Ελλάδα σε κράτος. Όμως, το όραμά του βρίσκει εμπόδια τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ώσπου στις 27 Σεπτεμβρίου 1831 δολοφονείται.

23:05 “Νίκη της Σαμοθράκης – Ένα ‘Είδωλο’ Αποκαλύπτεται” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Στο Μουσείο του Λούβρου, μια ξεχωριστή εργασία ξεκινά: Η συντήρηση της Νίκης της Σαμοθράκης, του εμβληματικού εκθέματος που προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, αλλά που η ιστορία του παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΨηφιακή τέχνη: Πώς θα έμοιαζαν οι διάσημοι αν συγχωνεύονταν σε ένα πρόσωπο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b