MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 79-80-81-82-83

Επεισόδιο 78: Ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον Λουκά; Ο Κανέλλος αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το μυστήριο… Ο Λουκάς φροντίζει να παραπλανήσει τον Κανέλλο και να δείξει ως δράστη τον φίλο του, τον Παναγή. Ταυτόχρονα, η Μάρμω αναθέτει στον Στάθη μια μυστική αποστολή: να κλέψει ένα καπέλο μέσα από το αστυνομικό τμήμα! Στο καφενείο του χωριού, η Βαρβάρα, με δάκρυα στα μάτια, ενημερώνει τον Σίμο πως η κοπέλα του, η Τούλα, τον απατάει. Τσιλιμπουρδίζει μ’ έναν παντρεμένο, που έχει δύο παιδιά και το χειρότερο είναι Αθηναίος. Δηλαδή με τον Θοδωρή. Ο Σίμος τα «παίρνει κρανίο», κατεβάζει ρακές και πάει να κάνει φόνο!

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 95: Η Εύα κρύβεται στο ξενοδοχείο του Μάρκου. Η Αλίκη και ο Φίλιππος λαμβάνουν μήνυμά της που τους ανακοινώνει ότι θα φύγει στο εξωτερικό και κοντεύουν να τρελαθούν. Όλοι προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να καταλάβουν ποιος είναι αυτός που έχει επηρεάσει τόσο την Εύα, ενώ η Αλεξάνδρα υποψιάζεται ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από την κλοπή των χρημάτων. Ο Αντώνης έχει μια μικρή αδιαθεσία και η Λήδα τον πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η Εύα μετανιώνει για την απόφασή της και θέλει να γυρίσει στους δικούς της. Αυτό προκαλεί την οργή του Μάρκου, ο οποίος πια της αποκαλύπτει τις αληθινές του προθέσεις. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Πέτρο να του περιγράψει τον άντρα που είδε με την Εύα και συνειδητοποιεί ότι είναι ο ίδιος που είχε επιτεθεί στην Αλίκη.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 28: Ο Στέλιος απολύεται από το υπουργείο, η Πελαγία είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την καρδιά του Αποστόλη κι η Ερμιόνη υποδέχεται έναν ξενόγλωσσο επισκέπτη, που φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια. Ο Παπαδόπουλος τάζει στον Στέλιο δουλειές με φούντες. Η Ελπίδα κάνει την επανάστασή της και ο παπα-Θόδωρας αναλαμβάνει να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση, την ώρα που ο Άγγελος δηλώνει αντιστασιακός.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

23:00 «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1

Ο Πασχάλης έγραψε ιστορία στην ελληνική ποπ μουσική, ερμηνεύοντας, γράφοντας και συνθέτοντας μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν ρεκόρ πωλήσεων στη δισκογραφία. Ο αγαπημένος ποπ σταρ διηγείται στην Έλενα Κατρίτση πως άρχισαν όλα να αλλάζουν στη ζωή του όταν έπαψε, όπως λέει, να είναι ο «μπογιατζάκος», δουλειά που έκανε μέχρι τα δεκαεπτά του χρόνια, ενώ παράλληλα έγραφε ανάμεσα στις μπογιές, τραγούδια όπως το «Σχολείο».

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Αστερίξ: Το Μυστικό Του Μαγικού Ζωμού” στο OPEN TV

Υπόθεση: Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBlack Panther: Έρχεται νέα σειρά για τη Γουακάντα;12.09.2018

21:50 “Η Παριζιάνα” στον ALPHA Πώς είναι σήμερα το σπίτι που γυρίστηκε η Παριζιάνα - Fosonline

Υπόθεση: Προκειμένου να ξεφύγει από τις απαιτητικές πελάτισσές της και να κερδίσει επιπλέον χρήματα, η Πελαγία πείθεται από την αδελφή της να ανοίξουν έναν οίκο μόδας στο Κολωνάκι. Οργανώνουν, με τη βοήθεια ενός φίλου τους, μια επίδειξη στη Μύκονο, και η Πελαγία γίνεται η Πελαζί από το Παρίσι. Το κόλπο φαίνεται να πιάνει, ώσπου ένας παλιός γνώριμος της Πελαγίας εμφανίζεται στο ξενοδοχείο και, μαζί με έναν νεαρό μουσικό, αρχίζουν να διεκδικούν την καρδιά της αδερφή της. Οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα θα λυθούν, όταν η Πελαγία θα παντρευτεί τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Τζιμ Κουφός.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Αλφάβητος – Κοινός Κώδικας” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Βήτα: Από τον βίο στον Βουκεφάλα και από τους βαρβάρους στα βιβλία, οι διαδρομές της ελληνικής γλώσσας που ξεκινούν από το γράμμα βήτα είναι αμέτρητες. Μια περιήγηση σε μύθους και ιστορία φωτίζει την εξέλιξή του από το χθες στο σήμερα.

22:00 “Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Των Ελλήνων οι κοινότητες: Στην Τουρκοκρατία, ο θεσμός του κοινοτισμού διένυε τη χρυσή εποχή του. Χάρη σε αυτόν διατηρήθηκε η εθνική συνοχή των Ελλήνων, η οποία βασιζόταν στους άγραφους νόμους και τα έθιμα που διαμόρφωναν την ελληνική συνείδηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b