MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Black Panther: Έρχεται νέα σειρά για τη Γουακάντα;

Η Disney επενδύει για ακόμη μια φορά στη Marvel, αυτή τη φορά για μία τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο σύμπαν του “Black Panther”.

Monopoli Team

Σύμφωνα με την Disney, η Walt Disney Company και ο σκηνοθέτης Ράιαν Κούγκλερ υπέγραψαν ένα πενταετές συμβόλαιο, μέρος του οποίου αφορά μία νέα τηλεοπτική σειρά για την streaming πλατφόρμα Disney+, η οποία θα είναι τοποθετημένη στο σύμπαν του “Black Panther”, δηλαδή την Γουακάντα.

Μάλιστα, ο Κούγκλερ που σκηνοθέτησε το βραβευμένο με τρία Όσκαρ “Black Panther”, θα είναι εκείνος που θα σκηνοθετήσει και την νέα σειρά.

“Ο Ράιαν Κούγκλερ είναι ένας μοναδικός σκηνοθέτης, του οποίου το όραμα και εύρος, τον έχουν καταστήσει έναν από τους πιο ξεχωριστούς κινηματογραφιστές της γενιάς του” ανέφερε ο Μπομπ Ίγκερ, στέλεχος της Disney. “Με τον Μαύρο Πάνθηρα, ο Ράιαν έφερε στη ζωή μία συγκλονιστική ιστορία και επικούς χαρακτήρες με έναν πραγματικό, ουσιαστικό και αξέχαστο τρόπο, δημιουργώντας ένα ορόσημο για την ποπ κουλτούρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενδυναμώσαμε τη σχέση μας και ανυπομονούμε να πούμε ακόμα περισσότερες σπουδαίες ιστορίες με τον Ράιαν και την ομάδα του” κατέληξε.

Φαίνεται, πάντως, ότι η Disney θα επενδύσει για ακόμη μια φορά στη Marvel, όσο ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις streaming πλατφόρμες για τις πιο πετυχημένες σειρές συνεχίζεται. Αυτή τη στιγμή, η Disney+ έχει βασιστεί στο “WandaVision”, μια σειρά για την Wanda/Scarlett Witch και τον Vision, η οποία μέχρι στιγμής απολαμβάνει πολύ θετικές κριτικές από το κοινό.

Ήδη ετοιμάζονται σειρές και για άλλους ήρωες της Marvel, όπως είναι το “Falcon and the Winter Soldier”, το Loki, καθώς και μία σειρά για την γυναίκα Hulk.

Όσο για το “Black Panther 2”; Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι το σίκουελ θα προχωρήσει παρά τον θάνατο του ηθοποιού και πρωταγωνιστή της ταινίας Chadwick Boseman, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, προκαλώντας θλίψη στους συναδέλφους και θαυμαστές του. Ο Κούγκλερ, βέβαια, διαβεβαίωσε το κοινό ότι δεν θα δώσει αλλού τον ρόλο του Boseman. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChadwick Boseman: Η ζωή και οι αξέχαστοι ρόλοι ενός “σούπερ ήρωα”12.09.2018

Περισσότερα από Cine News