MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 75: Η Κατερίνα προσποιείται πως ενδιαφέρεται για την ασθένεια του Λουκά και του προτείνει να γυρίσουν μαζί στην Αθήνα. Στην πραγματικότητα, θέλει να τον βάλει να κάνει εξετάσεις για να τον ξεσκεπάσει σε σχέση με την ψεύτικη αρρώστια του. Η κατάσταση μοιάζει αδιέξοδη, ακόμα και για τον ύπουλο και πολυμήχανο Λουκά! Η Κική, πληγωμένη, πηγαίνει με το γράμμα στον παπά, νομίζοντας πως εκείνος έχει ακόμα επικοινωνία με την παπαδιά, και αυτό προκαλεί εντάσεις στο ζευγάρι. Ο Βαγγέλας αφήνει ένα σημείωμα στη Μάρμω και φεύγει από το χωριό, ενώ ο καβγάς Κανέλλου-Τζώρτζη συνεχίζεται, με όλους τους υπόλοιπους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Στάθης επισκέπτεται τη Μάρμω και γίνεται πιεστικός, με σκοπό να μάθει πληροφορίες για τον Βαγγέλα. Καθώς ο Λουκάς περπατάει στον δρόμο, ένα αμάξι τον χτυπάει. Το πράγμα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, όταν αποκαλύπτεται ποιος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 92: Ο Δημήτρης βρίσκει τι συνδέει την Αντιγόνη, την κοπέλα του Στέλιου με τον Γιάννη και οι υποψίες του επιβεβαιώνονται. Τελικά ο Γιάννης δεν είναι αυτό που δείχνει. Η Αλίκη έχει στα χέρια της ακόμα μια απειλή απ’ τον παραλίγο βιαστή της: μια πειραγμένη φωτογραφία της. Πηγαίνει με τον Φίλιππο στον Δημήτρη για να δουν τι στοιχεία μπορούν να βρουν για τον δράστη. Η Εύα ρισκάρει ακόμα περισσότερο για να ζήσει την παράνομη σχέση της με τον Μάρκο. Τώρα ο Μάρκος θα εκμεταλλευτεί τον έρωτά της με πολύ μεγαλύτερο αντάλλαγμα. Με τη Μυρτώ ακόμα εξαφανισμένη, ο Δήμος είναι σε απόγνωση και την ψάχνει παντού. Η Αλίκη συνεχίζει την καθημερινότητά της στη φάρμα, όταν μία κίνηση θα της θυμίσει ότι η απειλή είναι πολύ κοντά.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 160: Η Έλλη είναι έξαλλη με το τρακάρισμα κι ο Φρίξος δεσμεύεται να της πληρώσει τη ζημιά. Ο Οδυσσέας ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα για να συνεχίσει με τη θεραπεία στα μάτια του. Η Αποστολία ξεκαθαρίζει στον Άκη πως δεν τον τιμά να την κοροϊδεύει σε σχέση με τα ερωτικά του. Ο Αιμίλιος ζητάει από τον Σίμο να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρεί με την Ελισάβετ, αλλά εκείνος αρνείται. Η Σμαράγδα δέχεται την οικονομική ενίσχυση από τον Άκη προκειμένου να συνεργαστεί με τον Αντώνη, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έχει μόνο εκείνη το γενικό πρόσταγμα. Ο Σπύρος εξομολογείται στον Οδυσσέα πως έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάζει την Αλκμήνη, ενώ ο Φρίξος τους βλέπει να τρώνε μαζί στο σουβλατζίδικο. Τον απειλεί ότι θα μιλήσει στην Ιφιγένεια, αλλά ο Σπύρος δεν του δίνει καμία σημασία.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 14: Ο Γιάννος στη Δημητσάνα προσπαθεί να πείσει την Κλαίρη να γυρίσει πίσω στο Ναύπλιο .Ο Κωστής ψάχνει δουλειά αλλά η Βάλια του βάζει τρικλοποδιές. Η Εβίτα ανακαλύπτει τη συνεργασία Ίριδας- Βάλιας. Ο Νικηφόρος συνεργάζεται με τη Μαρίνα στις έρευνες κατά του Τζώρτζη. Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Κωστή θέτει στην Εβίτα διλήμματα για το μέλλον της.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 47: Ο Άγγελος αποφασίζει να ασχοληθεί με τη φωτογραφία για να λάβει μέρος σ’ ένα διαγωνισμό και η Βέλη βρίσκει τον μπελά της, αφού την θέλει για μούσα του. Οι ενοικιαστές από το πατρικό σπίτι του Μπάμπη χρωστάνε τέσσερα νοίκια. Ο Μπάμπης δεν καταφέρνει να πάρει τα χρήματα και τότε αναλαμβάνει η Ξένια. Η Μένη προσπαθεί να κερδίσει πίσω την Καίτη μετά το ψέμα που της είπε για την εξαφάνισή της, αλλά δεν τα καταφέρνει μέχρι να αναλάβει δράση ο Ηλίας. Ο ΕΦΚΑ κάνει έλεγχο στη λαϊκή κι ο αδελφός της Βούλας τρώει πρόστιμο για την παρουσία του Μηνά πίσω από τον πάγκο. Η Βούλα όμως, είναι πολύ καχύποπτη σχετικά με το ποιος μπορεί να έστειλε τους ελεγκτές.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 85: Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης για όσα πέρασε στη φυλακή της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους. Ο Κωνσταντής θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της προς έκπληξη όλων. Η Ουρανία παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της. Ο Δούκας ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου θα βρεθεί μπροστά στο Θέμελη. Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρούνε κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 76: Η Δανάη απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι ο  πραγματικός λόγος της επίσκεψης του Φώτη είναι ότι θέλει να αγοράσει ναρκωτικά. Όταν ο Νικόλας ακούει την συζήτηση του Φώτη με την Δανάη, δέχεται να του πουλήσει μία μεγάλη ποσότητα. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Αγγελική αποφασίζει να εμπλακεί ώστε να μην ολοκληρωθούν τα σχέδια του Νικόλα. Η Κατερίνα αρνείται να δεχτεί την αλήθεια, όταν ο Μιχάλης στην προσπάθεια του να την απομακρύνει απ’ τον Δημήτρη, της λέει ότι οι Αργυροί βίασαν την Μαργαρίτα. Ο Τολέγας ζητάει εξηγήσεις από τον Παύλο, πιστεύοντας ότι αυτός έβαλε τον δημοσιογράφο να τον ψάξει. Ο Δημήτρης προσεγγίζει την Αθηνά, προσπαθώντας να βελτιώσει τις σχέσεις τους, λέγοντας της ότι η πιο σημαντική γυναίκα στον κόσμο γι’ αυτόν είναι εκείνη. Τέλος, μία μεγάλη αποκάλυψη για την παλιά ζωή της Αγγελικής βγαίνει στην επιφάνεια μέσα από έναν καβγά της με την Τζένη.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Το Κάλεσμα ” στο MEGA

Υπόθεση: Η αστυνοµική επιθεωρητής, Hazel Micallef ζει µια ήσυχη ζωή µε την µητέρα της, τα παυσίπονα και λίγο ποτό. Μια επίσκεψη στον άρρωστο γείτονά της όµως, θα της αποκαλύψει έναν φρικιαστικό φόνο και θα ταράξει την ήσυχη ζωή της. Μαζί µε δύο αστυνοµικούς θα ξεκινήσει την έρευνά της, που θα την οδηγήσει σε µια σειρά ανατριχιαστικών εγκληµάτων σε όλη τη χώρα. Κι όταν µε την καθοδήγηση ενός ιερέα, ανακαλύπτει ένα αρχαίο τελετουργικό, όλα δείχνουν πως ο δολοφόνος είναι ένας φανατικά θρησκευόµενος που εκτελεί τους φόνους του µε ευλάβεια και πίστη στην αιώνια ζωή.

23:00 “Στη Λήξη Του Χρόνου” στο OPEN TV

Υπόθεση:Ο σκληρός Αμερικανός ναυτικός Michael Knox, δεσμεύεται να πάρει την 14χρονη κόρη του νεκρού καλύτερου φίλου του στον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αγγλία. Αλλά όταν οι Ρώσοι μαχητές παίρνουν τον έλεγχο του σταδίου, ο Knox πρέπει να κάνει ό, τι μπορεί για να σώσει 35.000 αθώες ζωές και να γυρίσει την Ντάνι με ασφάλεια στη μητέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Nomadland μέχρι το Top Gun: Πότε θα κυκλοφορήσουν οι ταινίες που αναβλήθηκαν το 2020;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Αλφάβητος – Κοινός Κώδικας” στο COSMOTE TV HISTORY

Άλφα: Πρώτο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου, το άλφα συμβολίζει την αρχή, την αφετηρία. Από τη θεά Αθηνά και την Ακαδημία του Πλάτωνα μέχρι το Αιγαίο Πέλαγος και την άβυσσο, μια γνωριμία με το γράμμα από το οποίο ξεκίνησαν όλα.

23:00 “Απέραντο Γαλάζιο της Ελλάδας ” στο COSMOTE TV HISTORY

Πελοπόννησος: Ο φακός σάς ‘ταξιδεύει’ στην Πελοπόννησο. Απολαύστε τη θέα υπέροχων παραλιών, γραφικών κόλπων, αρχαίων μνημείων, μεσαιωνικών κάστρων, χωριών σπάνιας ομορφιάς και τοπίων που κόβουν την ανάσα, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b