MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» για το περιοδικό TIME

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η εκλεγμένη αντιπρόεδρός του Κάμαλα Χάρις είναι το δίδυμο που επελέγη από το περιοδικό TIME, ανάμεσα σε τέσσερις υποψηφιότητες, ως οι «προσωπικότητες της χρονιάς».

Monopoli Team

Ο 78χρονος 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και η 56χρονη Κάμαλα Χάρις από την Καλιφόρνια που έγινε η πρώτη γυναίκα και μάλιστα μαύρη, που εξελέγη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, θα εμφανιστούν δίπλα-δίπλα σε ένα πορτρέτο για το εξώφυλλο του περιοδικού TIME στις 21 Δεκεμβρίου.

«Για την αλλαγή της αμερικανικής ιστορίας, για να δείξουμε ότι οι δυνάμεις της ενσυναίσθησης είναι πιο δυνατές από τις μανία της διαίρεσης. Ο Τζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις μοιράζονται ένα κοινό όραμα σε έναν θλιβερό κόσμο», έγραψε ο διευθυντής του Time, Έντουαρντ Φελσενθαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGitanjali Rao: Η Αντζελίνα Τζολί παίρνει συνέντευξη από το “Παιδί της Χρονιάς” του περιοδικού TIME12.09.2018

Οι υπόλοιπες τρεις υποψηφιότητες για «Πρόσωπο της Χρονιάς» ήταν αυτή του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αυτή του κινήματος εναντίον των φυλετικών διακρίσεων και των ανισοτήτων που πυροδότησε η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στα τέλη Μαΐου στη Μινεάπολη και αυτή του Δρ. Άντονι Φάουτσι μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το 2019 είχε αναδειχθεί η 17χρονη σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες του 2020 σύμφωνα με το περιοδικό Time12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b