MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 62: Γεννητούρια, παντρολογήματα, προτάσεις γάμου κι ένας κρυφός έpωτας. Αυτά είναι μόνο ένα μέρος από το πλούσιο «μενού» που προσφέρει αυτό το μικρό ορεινό χωριουδάκι, στο οποίο οι εκπλήξεις δεν σταματάνε ποτέ. Έτσι, ο δασονόμος βρίσκεται αντιμέτωπος με το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας. Τα πάντα μέσα του ανατρέπονται και η απελπισία του από το αδιέξοδο που διαβλέπει στη σχέση του με την Κατερίνα μεγαλώνει! Αντίθετα ο Παρασκευάς και η Φιλιώ έχουν ξετρελαθεί και κάνουν σιέλ και ροζ όνειρα για το εγγόνι τους. Η Βαρβάρα έχει βάλει τα δυνατά της να συμπεθεριάσει με τον Μαργαρίτη. Ο Ηλίας είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για τη Μυρτώ. Η Κατερίνα συναντά τη Μαργαρίτα, η οποία κατορθώνει να την κάνει να αμφιβάλει για τη σχέση της με τον Παναγή.. Όταν όμως ο Παναγής θα επιστρέψει απροσδόκητα στο δασαρχείο θα βρει τη Μαργαρίτα να μιλάει με τον συνεργό της.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 79: Ο Δήμος βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς ο Αλέκος τον απειλεί πια ευθέως με τη Μυρτώ. Πρέπει με κάθε τρόπο να βρει τα χρήματα που χρωστάει. Ο Δημήτρης επιστρέφει δικαιωμένος στα καθήκοντα του, ενώ ο Χρήστος προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την προδοσία της Δάφνης. Η Σοφία προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Μάνος κάνει αισθητή την παρουσία του στη φάρμα, καθώς έχει βρει έναν τρόπο να επιστρέψει χωρίς να μπορεί να τον διώξει κανείς. Τόσο η Νέλλη, όσο και η Αλίκη φοβούνται για τα πραγματικά κίνητρά του. Ο Φίλιππος είναι διαλυμένος μετά τον χωρισμό του από τη Λήδα, ενώ έχει φτάσει η ώρα να υπογράψουν το διαζύγιό τους με την Αλίκη. Η Εύα γνωρίζει στο διαδίκτυο έναν γοητευτικό τριαντάρη που τον λένε Μάρκο και βγαίνει ραντεβού μαζί του.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 150: Η Ελισάβετ, μόλις ακούει από τη Σμαράγδα για την εγκυμοσύνη της Μάγδας, παθαίνει σοκ! Ο Αιμίλιος, από την πλευρά του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει απέναντί της και προτιμάει να εξαφανιστεί από το κανάλι, παρά να δώσει εξηγήσεις. Ο Έκτορας υπόσχεται στην Κατερίνα ότι θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να την βοηθήσει στο ξεσκέπασμα της εγκληματικής οργάνωσης που έδωσε εντολή για τη δολοφονία του Φοίβου, ενώ η Κατερίνα τον παρακαλεί να μην πει τίποτα στον Μιλτιάδη, ο οποίος έτσι και αλλιώς έχει πλήρη άγνοια για τις κινήσεις της Κατερίνας. Ο Οδυσσέας, καταρρακωμένος, κάνει την πρώτη γονιδιακή θεραπεία για το μάτι του, ενώ παράλληλα αρνείται σθεναρά να προχωρήσει σε χειρουργείο, παρά τις πιέσεις του Μάρκου και της Ναυσικάς.

21:00 “Σχεδόν Ενήλικες” στο MEGA

Επεισόδιο 2: Προβλήματα ενηλίκων, στους σχεδόν ενήλικες… Ο Αποστόλης, για να τον συγχωρέσει η Στέλλα, καταστρέφει το εμπόρευμα. Ο Αλέξης μετά από πισωγυρίσματα και ανορθόδοξες μεθόδους, γνωρίζει την καινούρια σχέση της Δάφνης, τον Χρήστο, τον εργοδότη του Θωμά. Στο σπίτι του Θωμά γίνεται διάρρηξη. Λίγες μέρες μετά, δύο αστυνομικοί με ένταλμα σύλληψης ψάχνουν τη Νικόλ, που με την βοήθεια όλων ξεφεύγει. Η Αναστασία ανακαλύπτει και άλλες απάτες του Δημοσθένη και μαζί με τη Νικόλ αναζητούν στοιχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την υπόθεσή και τη ζωή του. Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουν πως κάποιος τους παρακολουθεί.

22:00 “Τα καλύτερά μας Χρόνια” στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 21: Η Ελπίδα φέρνει νέες ιδέες από τα ταξίδια της με την Ολυμπιακή κι εξομολογείται στον αδελφό της ότι γνώρισε έναν μουσικό στο Λονδίνο. Ο Αντώνης έρχεται σε επαφή, μέσω της Μάρθας, με τον Αλέξανδρο, με τον οποίο και συνεργάζεται σε μια «δράση». Η Πελαγία φοβάται μην την κλείσουν στο γηροκομείο, ενώ ο Άγγελος πηγαίνει στο σπίτι έναν περίεργο επισκέπτη, που αναστατώνει τους Αντωνόπουλους και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και μνήμες από παλιά.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 75: Ο Λάμπρος και η Ελένη ανατρέπουν τα σχέδια του Νικηφόρου στην ψηφοφορία κι εκείνος θέτει θέμα αλλαγής καταστατικού και διάλυσης του συνεταιρισμού. Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα. Η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν το γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη αλλά ο Βόσκαρης ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδια τους. Ο Γραμματικός ξεκαθαρίζει με τον Δούκα πως δεν πρόκειται να μείνουν στο ίδιο σπίτι και αποφασίζει να δείξει στην Πηνελόπη τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα της. Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο ο οποίος καταρρακωμένος προσπαθεί να πάρει εξηγήσεις απ’ τη Σοφούλα. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για το φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούνε σε έναν μοναχό της μονής Εσταυρωμένου.

23:00 “Αγγελική” στον ALPHA

Επεισόδιο 66: Η Τζένη ετοιμάζεται να συναντήσει τον Σταυριανό για να του αλλάξει γνώμη για την συμφωνία με τους Αργυρούς. Όλοι είναι σύμφωνοι, εκτός από τον Παύλο. Τελικά, η Τζένη καταφέρνει να πείσει τον Σταυριανό να δώσει άλλη μία ευκαιρία στην συνεργασία τους, εξηγώντας του ότι ο Παύλος κατηγορήθηκε άδικα. Η Αθηνά, αποφασίζει να δώσει στον Μιχάλη άλλη μια ευκαιρία και να μην τον απολύσει. Ο Νικόλας προτείνει στην Ιωάννα να φύγουν μαζί, μη αντέχοντας άλλο να ζει εκεί. Προσπαθώντας να βρει τα χρήματα για να το κάνει αυτό δέχεται να δουλέψει για τον ντίλερ του. Η Κατερίνα δέχεται επίσκεψη απ’ τον Βασίλη, ο οποίος προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες για τον Δημήτρη. Η Σοφία, πιστεύοντας όσα της είπε ο Παύλος για την Τζένη, ξεσπάει πάνω της, κατηγορώντας την ότι συνεργάζεται με τον πατέρα της.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 «Η Εποχή των Εικόνων» στην ΕΡΤ2

Η Εποχή των Εικόνων συναντά τον Ηλία Παπαηλιάκη, ένας από τους πιο δραστήριους και καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, ο οποίος συνδιαλέγεται διαρκώς με την ιστορία της ελληνικής ζωγραφικής. Με αφορμή την έκθεσή του «Τα θεωρητικά αντικείμενα. Έργα 2017-2020» στην Δημοτική Πινακοθήκη της Αθήνας, η Κατερίνα Ζαχαροπούλου ξεκινά μαζί του μια αναδρομή στο έργο του. Μέσα από τις ενότητες της δουλειάς του προβάλλει ανάγλυφα το ενδιαφέρον για την ζωγραφική ως ανάγκη σύνδεσης με μορφές και θέματα της ιστορίας, της λαϊκής κουλτούρας και των δασκάλων των αρχών του 20ου αιώνα που καθόρισαν το βλέμμα στην ελληνική ζωγραφική παράδοση. Τριάντα χρόνια δουλειάς και ένα επίμονο χρονοδιάγραμμα εργασίας φέρνουν τον Ηλία Παπαηλιάκη σε μια ζωγραφική του ελάχιστου, που κορυφώνεται στην τελευταία του έκθεση.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Αντιρρησίας Συνείδησης ” στο STAR

Υπόθεση: Mία ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Μελ Γκίμπσον, βασισμένη στην πραγματική ιστορία του ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Ντέσμοντ Τ. Ντος. Ο Ντος κατά την διάρκεια της μάχης Okinawa , μίας από τις πιο αιματηρές του Β’ παγκοσμίου πολέμου, έσωσε πάνω από 75 άντρες χωρίς να ανοίξει πυρ ή έστω να φέρει όπλο. Ήταν ο μόνος Αμερικανός στρατιώτης του Β παγκοσμίου πολέμου που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των μαχών και πρόσφερε τα μέγιστα χωρίς να φέρει οπλικό εξοπλισμό αφού είχε την πεποίθηση ότι ακόμα και ο πόλεμος δεν δικαιολογεί τους σκοτωμούς. Πρόσφερε ιατρικές υπηρεσίες στον στρατό μεταφέροντας τους τραυματισμένους από τις γραμμές του εχθρού ενώ βρέθηκε πολλές φορές αντιμέτωπος με πυρά και τραυματίστηκε σοβαρά από χειροβομβίδα. Ο Ντος ήταν ο πρώτος αντιρρησίας συνείδησης στην ιστορία των ΗΠΑ που έλαβε  Μετάλλιο Τιμής.

21:00 “Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ ” στο OPEN TV

Υπόθεση: «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» ακολουθεί τον επίδοξο συγγραφέα Νικ Κάραγουεϊ (στα πρότυπα του ίδιου του Φιτζέραλντ), που φεύγει από τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για να πάει στην Νέα Υόρκη της άνοιξης του 1922, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και της ακμής του χρηματιστηρίου. Κυνηγώντας το δικό του Αμερικανικό Ονειρο, ο Νικ θα βρεθεί δίπλα στον μυστηριώδη και κοσμικό εκατομμυριούχο Τζέι Γκάτσμπυ, και κοντά στην ξαδέρφη του Ντέζι και τον ερωτύλο γαλαζοαίματο σύζυγό της, Τομ Μπιουκάναν. Κάπως έτσι ο Νικ θα χαθεί στον ελκυστικό κόσμο των κροίσων, της ψευδαίσθησης, του έρωτα και της απάτης τους. Καθώς ο Νικ βιώνει τα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τον κόσμο στον οποίο πλέον ζει, καταγράφει την ιστορία του ατελέσφορου έρωτα, των αδιάφθορων ονείρων που αποτελούν σημεία αναφοράς για τη σύγχρονη εποχή.

22:00 “Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης” στο ΣΚΑΙ

Υπόθεση: Οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Όπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη. Έτσι, η σωτηρία του κόσμου φαίνεται να εξαρτάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιέγκερ , τον Μπάμπλμπι, έναν Άγγλο λόρδο και μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή του καθενός μας που καλούμαστε να κάνουμε τη διαφορά και τότε οι κυνηγημένοι γίνονται ήρωες, οι ήρωες κακοί και το μοναδικό ερώτημα που απαιτεί απάντηση να είναι: Ποιος από τους δύο κόσμους θα επιβιώσει, ο δικός τους ή ο δικός μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιες ταινίες θα δούμε στο Netflix το 2021;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Η Ελλάδα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ” στο COSMOTE TV HISTORY

Ιερός Λόχος (Μέρος Β’): Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ιερός Λόχος υπερασπίστηκε με γενναιότητα την Ελλάδα. Επιζώντες Ιερολοχίτες, ιστορικοί και στρατιωτικοί αφηγούνται την ιστορία του στρατιωτικού αυτού θρύλου.

23:00 “Μυστηριώδεις Πόλεις της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας” στο COSMOTE TV HISTORY

Ένα ταξίδι στις σπουδαιότερες πόλεις που έχτισαν οι Ρωμαίοι καθώς κατακτούσαν τον κόσμο! Πώς χρησιμοποίησαν την τεχνογνωσία των Ελλήνων και των Ετρούσκων; Και πώς κατάφεραν να διατηρήσουν τον έλεγχο της αχανούς αυτοκρατορίας τους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b