MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ: Θα είναι ο πρωταγωνιστής του «Bridgerton» ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Φήμες θέλουν τον ηθοποιό Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ, που υποδύεται τον γοητευτικό και σκανδαλώδη Δούκα της πετυχημένης σειράς του Netflix, «Bridgerton», να ετοιμάζεται για τον νέο του ρόλο.

Monopoli Team

Το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να γίνονται διαδικτυακές συζητήσεις για το ότι ο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ θα ήταν η ιδανική επιλογή για τον απόλυτο ρόλο που θα ήθελε κάθε άνδρας ηθοποιός, τον Τζέιμς Μποντ. Έτσι, λοιπόν, μιας και ο τελευταίος Τζέιμς Μποντ, ο Ντάνιελ Κρεγκ, θα αποχωρήσει και θα χρειαστεί αντικαταστάτη, το όνομα του Πέιτζ προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους για τον ρόλο του Μποντ, για τις επόμενες ταινίες.

Τι απαντά όμως σε αυτές τις φήμες ο ίδιος ο 30χρονος ηθοποιός που αυτή την περίοδο βιώνει την επιτυχία της σειράς «Bridgerton» στον ρόλο του Simon Basset, του Δούκα του Hastings; Θα είναι αυτός ο νέος πράκτορας 007;

O Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ παραχώρησε μία συνέντευξη στον Τζίμι Φάλον κι εκεί δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα και να δώσει τις δικές του απαντήσεις. Μεταξύ άλλων δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και είπε πως το θεωρεί μεγάλη τιμή που ο κόσμος θα ήθελε να τον δει στον ρόλο του Μποντ μετά τον Κρεγκ, αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, σύμφωνα με τον ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBridgerton: 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη δημοφιλή σειρά του Netflix12.09.2018

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη στον Τζίμι Φάλον:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡάμι Μάλεκ: Ήταν εύκολο για τον ηθοποιό να ενσαρκώσει τον κακό στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b