MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Διασκευή

Το Τρίτο Στεφάνι, του Κώστα Ταχτσή σε δύο επιπλέον online streaming προβολές

Η παράσταση, «Το Τρίτο Στεφάνι», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή και σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, επιστρέφει για δύο online streaming προβολές, 15-16 Ιανουαρίου.

| Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

«Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή στο Θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφει και πάλι διαδικτυακά για 2 ακόμα προβολές, στις 15 και 16 Ιανουαρίου 2021, μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr.

Μαζί τους ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να προσφέρει στην ψυχή και στο πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο. Με την σκέψη αυτή και εν αναμονή της επαναλειτουργίας των θεάτρων, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση που ανέβηκε για 15 μόνο ημέρες και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με καθημερινά sold-out.

Το Τρίτο Στεφάνι

«Το Τρίτο Στεφάνι»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Σε μαγνητοσκόπηση υψηλής ανάλυσης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας.

Το μυθιστόρημα–σταθμός του Ταχτσή, από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού διαχρονικά, που στο παρελθόν έγινε σήριαλ από τον Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

Κι όπως λέει και ο Κώστας Ταχτσής στο Τρίτο Στεφάνι:

«Η ζωή είναι στρόβιλος. Ευτυχία είναι να αγαπάς το στρόβιλο».

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης
  • Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή του live stream, θα μεταφερθείτε στη σελίδα παραγγελίας, όπου θα φαίνεται ο κωδικός εισόδου σας και σε πορτοκαλί πλαίσιο το link για την προβολή.
  • Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα “Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ: – Τρίτο Στεφάνι – ONLINE Streaming”, όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικό εισόδου για το video. (Αν δεν βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενα σας παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα [spam] και Προσφορές.)
  • Ο κωδικός εισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από την παραπάνω σελίδα παραγγελίας.
  • Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην αγορά σας:
    Για την Παρασκευή 16/1 από τις 19:00: https://www.viva.gr/tickets/streaming/352333
    Για το Σάββατο 16/1 από τις 15:00: https://www.viva.gr/tickets/streaming/352332
  • Η προβολή θα είναι διαθέσιμη από την ώρα έναρξης της εκάστοτε προβολής έως και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.
  • Μετά την πραγματοποίηση του check-in με τον κωδικό σας, έχετε 5 ώρες στην διάθεσή σας να παρακολουθήσετε την παράσταση. Μετά το διάστημα των 5 ωρών, ο κωδικός σας απενεργοποιείται. Προσοχή: Σε περίπτωση αποσύνδεσης σας από την σελίδα μετά τις 00:00, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ξανά είσοδο με τον κωδικό σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΊδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη: Διαδυκτιακές διαλέξεις που ξεκινούν τον Ιανουάριο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Κώστας Ταχτσής
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Σκηνικά: Πάρις Μέξης
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Μουσική: Μίνως Μάτσας
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Χορογραφία: Κική Μπάκα

Παίζουν: Κώστας Ανταλόπουλος, Ειρήνη Βαλατσού, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Καβογιάννη, Δημήτρης Καραβιώτης, Σύρμω Κεκέ, Μαρία Κίτσου, Τάσος Λέκκας, Ορνέλα Λούτη, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Μανδρινός, Στάθης Μαντζώρος, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Γιώργος Νούσης, Ελευθερία Παγκάλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ελίζα Σκολίδη, Μενέλαος Χαζαράκης, Γιώργος Ψυχογυιός

Τιμές Εισιτηρίων: 12,99€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 15 Ιανουαρίου έως 16 Ιανουαρίου 2021
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: 15/1 από τις 19:00 και 16/1 από τις 15:00
Διασκευή: Κ. Μαρκουλάκης, Νίκος Μανουσάκης
Βοηθός Σκηνοθετη: Χριστίνα Ματθαίου
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/to-trito-stefani/
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b