MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Η Ζωή Μετά, του Αρκά σε επιπλέον online streaming προβολές

Η παράσταση του Αρκά «Η Ζωή Μετά», σε σκηνοθεσία – διασκευή Δημήτρη Αγορά, θα είναι διαθέσιμη για επιπλέον online streaming προβολές.

Monopoli Team

Η θεατρική παράσταση του Αρκά «Η Ζωή Μετά» που παρουσιάζεται σε Online streaming – Worldwide, παίρνει διαδικτυακή παράταση, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού και για όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου 2021.

Η Ζωή Μετά

«Η Ζωή Μετά»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Η εταιρεία Μέθεξις παρουσιάζει μαγνητοσκοπημένη σε υψηλή ανάλυση και με χρήση πολλαπλών καμερών την παράσταση, για να την απολαύσει όλος ο κόσμος εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Παντελής Καναράκης, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ως σύγχρονοι ήρωες του Αρκά θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, για να φέρουν λυτρωτικά γέλιο στα χείλη όλων των θεατών που θα απολαύσουν την παράσταση.

«Ο Μπαμπάς  Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν».

Στην παράσταση «Η Ζωή Μετά», τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ και με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον Αρκά και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι φορείς που ανταποκρίθηκαν στον “κλειστό πολιτισμό”12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αρκάς
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς

Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου

Παίζουν: Γιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Παντελής Καναράκης ,Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς

Διάρκεια: 85’
Τιμές Εισιτηρίων: 9,90€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 9 έως 31 Ιανουαρίου 2021
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr | (Η είσοδος του κοινού στην σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης 18:00 έως τις 23:59. Από τις 00:00, το login στην παράσταση θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο)
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00
Διασκευή: Δημήτρης Αγοράς
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/arkas-i-zoi-meta/
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Hopeart: Ανοιχτό κάλεσμα για δωρεάν εκπαίδευση καλλιτεχνών βασισμένη στη μεθοδολογία MPAS
Εκδηλώσεις
Εκτός Ύλης – reloaded: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή θα παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Θεατρικά Νέα
Γιάννης Αγγελάκας και Γιώργος Γούσης φέρνουν «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» στη Στέγη
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
Θεατρικά Νέα
«Άδειος Χώρος»: Παράταση αιτήσεων συμμετοχής για το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Νέων Δημιουργών και Ομάδων
Εκδηλώσεις
Ο Κουρέας της Σεβίλλης: Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τις Απόκριες με ειδική προσφορά στα εισιτήρια
Εκδηλώσεις
Άσπρο Μαύρο: Φινάλε στο Επί Κολωνώ με ειδική προσφορά προπώλησης – Ακολουθεί περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μια ζωή: Ο μονόλογος με τη Νένα Μεντή σε καλοκαιρινή περιοδεία – Έναρξη προπώλησης
Επίκαιρα
Νέα 24ωρη απεργία στα θέατρα
Cine News
ΔΘΠ: Ανοιχτό κάλεσμα σε σχολεία για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ο Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός στη Σκηνή του Ψηφιακού μας Κόσμου»
Θεατρικά Νέα
«Σωσμένος»: Ο Βασίλης Μπισμπίκης συναντά τη Λένα Κιτσοπούλου στο Cartel
Θεατρικά Νέα
Ο Γιώργος Κουτλής αναμετράται με την «Αντιγόνη» του Ζαν Ανούιγ