MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
01
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Η Ζωή Μετά, του Αρκά σε επιπλέον online streaming προβολές

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η παράσταση του Αρκά «Η Ζωή Μετά», σε σκηνοθεσία – διασκευή Δημήτρη Αγορά, θα είναι διαθέσιμη για επιπλέον online streaming προβολές.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Η θεατρική παράσταση του Αρκά «Η Ζωή Μετά» που παρουσιάζεται σε Online streaming – Worldwide, παίρνει διαδικτυακή παράταση, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού και για όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου 2021.

Η Ζωή Μετά

«Η Ζωή Μετά»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Η εταιρεία Μέθεξις παρουσιάζει μαγνητοσκοπημένη σε υψηλή ανάλυση και με χρήση πολλαπλών καμερών την παράσταση, για να την απολαύσει όλος ο κόσμος εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Παντελής Καναράκης, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ως σύγχρονοι ήρωες του Αρκά θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, για να φέρουν λυτρωτικά γέλιο στα χείλη όλων των θεατών που θα απολαύσουν την παράσταση.

«Ο Μπαμπάς  Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν».

Στην παράσταση «Η Ζωή Μετά», τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ και με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον Αρκά και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι φορείς που ανταποκρίθηκαν στον “κλειστό πολιτισμό”12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αρκάς
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς

Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου

Παίζουν: Γιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Παντελής Καναράκης ,Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς

Διάρκεια: 85’
Τιμές Εισιτηρίων: 9,90€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 9 έως 31 Ιανουαρίου 2021
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr | (Η είσοδος του κοινού στην σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης 18:00 έως τις 23:59. Από τις 00:00, το login στην παράσταση θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο)
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00
Διασκευή: Δημήτρης Αγοράς
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/arkas-i-zoi-meta/
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Η Στεφανία Γουλιώτη επιστρέφει ως «Ιζαμπέλα Μόλναρ» στην Πειραιώς 260
Εκδηλώσεις
Τώρα πια φυσάει μονάχα μες στις λέξεις: Το Εθνικό στο Μουσείο Αργυροτεχνίας με μια παράσταση για τον σπουδαίο Νίκο Χουλιαρά
Θεατρικά Νέα
Τα Ξύλινα Σπαθιά: Η παράσταση για όλη την οικογένεια ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη
Θεατρικά Νέα
Grand Ballet Gala στο Nasioutzik Mansion: Αστέρες των Bolshoi και Mariinsky σε μια μεγάλη βραδιά χορού
Art & Culture
Τι θα δούμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μέχρι το τέλος του 2026
Θεατρικά Νέα
Η Κουζίνα: Η μεγάλη θεατρική επιτυχία του Γιώργου Κουτλή για 2η σεζόν στο Θέατρο Κιβωτός
Θεατρικά Νέα
Ο έρωτας του Ανδρέα Εμπειρίκου με τη Μάτση Χατζηλαζάρου αναβιώνει στο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας
Θεατρικά Νέα
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Όλα όσα θα δούμε τον Σεπτέμβριο στις τρεις σκηνές του
Θεατρικά Νέα
Ειρήνη: Σε ποια θέατρα θα δούμε την παράσταση των Καραθάνου-Δεληβοριά τον Σεπτέμβριο
Θεατρικά Νέα
Το Φεστιβάλ Ρεματιάς υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με μουσική, θέατρο, κινηματογράφο
Θεατρικά Νέα
Ο «Ίων» ετοιμάζεται να κατακτήσει την Επίδαυρο – Φωτογραφίες από την πρόβα τζενεράλε
Θεατρικά Νέα
Ο Πίνακας: Μια αιχμηρή πολιτική κωμωδία στο Θέατρο Ψυρρή