MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 5 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 05 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 55

Επεισόδιο 55: Η πρόταση του παπα-Αντρέα να αγωνιστούν Πλατανιώτες εναντίον εγγονών, φέρνει ένταση στο συμβούλιο. Η Κατερίνα αντιμετωπίζει με αμηχανία τον ερχομό του Λουκά και προσπαθεί να του πει να χωρίσουν, αλλά ο Λουκάς, που λειτουργεί βάσει σχεδίου, δεν της δίνει ευκαιρία. Τελικά, ο Παναγής βλέπει κατά λάθος την Κατερίνα να τον φιλάει και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, με τον νεαρό δασονόμο να νιώθει προδομένος. Ο Σίμος, πιστεύοντας πως κάτι τρέχει μεταξύ Παναγή-Κικής, προσπαθεί να αποφύγει την Τούλα, για να μην αποκαλύψει το «μυστικό», ενώ τόσο στο χωριό όσο και στο σπίτι των εγγονών επικρατεί αναβρασμός για το αν οι δυο πλευρές θα δεχτούν να αγωνιστούν. Ο Παναγής, όμως, δεν συμμετέχει, καθώς έχει πάρει μια απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα! Την ίδια ώρα, ο Λουκάς βάζει σε εφαρμογή το Plan b.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ήλιος»: Τι θα δούμε στα επεισόδια της νέας εβδομάδας - YourTipster.gr

Επεισόδιο 72: Ο Φίλιππος αποφασίζει ότι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παραδοθεί στην Αστυνομία. Η Αλίκη είναι σοκαρισμένη και τρομαγμένη μετά την επίθεση που δέχτηκε, ενώ φοβάται για την ασφάλεια των παιδιών της. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά ότι αυτή που έκανε την παραγγελία στην κάβα και είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία του Αντρέα είναι η Δάφνη. Εκείνη, όμως, είναι δύσπιστη και του ζητάει αποδείξεις. Ο Δήμος φέρνει στον Δημήτρη τη φωτογραφία που βρήκε στα πράγματα της Νίκης.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8 Λέξεις: Η επόμενη μέρα της δολοφονίας της Φωτεινής είναι δύσκολη για όλους

Επεισόδιο 141-142: Η Έλλη ξεσπαθώνει κατά του Φρίξου που παρερμήνευσε τα λόγια της και την χαστούκισε, ενώ εκείνος προσπαθεί να απολογηθεί. Για ακόμη μια φορά, ο καυγάς καταλήγει σε χωρισμό, ενώ Σπύρος κι Ιφιγένεια προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση. Ο Οδυσσέας αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του καθώς τα συμπτώματα επιμένουν κι αποφασίζει να πάει στην Αθήνα μια ώρα αρχύτερα, προκειμένου να κάνει εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις. Η ζήλεια του Μιχαήλ αναγκάζει τη Βικτώρια να του τα πει έξω από τα δόντια. Ο Αιμίλιος ξεχνάει την επέτειο γάμου του και περνάει μια ακόμα ερωτική νύχτα με την Ελισάβετ, ενώ η Μάγδα τον περιμένει στο σπίτι. Ο Φρίξος εντοπίζει έναν από τους ληστές που τους άρπαξαν τα κοσμήματα.

Ο Φρίξος, μέσω της παρακολούθησης του γκαρσονιού του, καταφέρνει να εντοπίσει τον έναν από τους άντρες που τους έκλεψαν τα κοσμήματα και στη συνέχεια την υπόθεση αναλαμβάνει η αστυνομία που προχωράει σε συλλήψεις και τα κοσμήματα έρχονται πάλι στα χέρια τους. Ο Οδυσσέας, απογοητευμένος και τρομαγμένος με την κατάσταση των ματιών του, φεύγει για Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτεί για δεύτερη φορά τον οφθαλμίατρο. Ο Φρίξος, με μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει να πείσει την Έλλη ότι το χαστούκι που της έδωσε θα είναι το πρώτο και το τελευταίο, καθώς δεν είχε καταλάβει το πνεύμα της παραίνεσής της να την χαστουκίσουν αν καβαλήσει το καλάμι. Η Κατερίνα δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τη Βίκυ που της ζητάει να τη δει. Ο Αιμίλιος έχει αποφασίσει να ζητήσει από τη Μάγδα να χωρίσουν, όταν μια απρόσμενη ανακοίνωση από μέρους της, του κόβει τη φόρα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 11

Επεισόδιο 69: Ο Λάμπρος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τα βασανιστήρια που υπέστη η Ελένη από τον Βόσκαρη. Θα πάρει τον νόμο στα χέρια του; Ο Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Νικηφόρου, που είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη γυναίκα του, με κάθε τρόπο, ενώ η παρουσία του Δούκα στον γάμο της Πηνελόπης θα φέρει αναταράξεις. Το ίδιο βράδυ, το Διαφάνι υποδέχεται το 1966. Στο σπίτι του Τόλλια, ο Άγγελος θα ξεσπαθώσει εναντίον του Βόσκαρη, προκαλώντας προβλήματα στον επικείμενο γάμο του με τη Σοφούλα. Και ενώ ένας νέος παράνομος έρωτας κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί, προτού καν αρχίσει, κοντά στο Διαφάνι θα βρεθεί το πτώμα ενός άντρα, που θα βάλει σε καινούριες περιπέτειες το χωριό.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 “Η ζωή είναι στιγμές” στην ΕΡΤ2


Η εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» και για φέτος έχει στόχο να φιλοξενήσει προσωπικότητες απ’ τον χώρο του πολιτισμού, της τέχνης, της συγγραφής και της επιστήμης. «Το ταξίδι» είναι πάντα μια απλή και ανθρώπινη συζήτηση γύρω απ’ τις καθοριστικές στιγμές της ζωής τους. Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη, σε μια διαφορετική προσέγγιση της ζωής του, ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Η Διάσωση” στο STAR Η Διάσωση (The Martian) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός. Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

22:00 “Το Νησί Του Φόβου” στο OPEN TV Το Νησί του Φόβου – Tanweer

Υπόθεση: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, η ταινία θα ζωντανέψει τους χειρότερους φόβους σας. Ένα ζευγάρι το οποίο κάνει διακοπές σε ένα απομονωμένο νησί στις Μπαχάμες θα βρεθεί κυνηγημένο από μια ομάδα σύγχρονων πειρατών οι οποίοι θα διεκδικήσουν με άγριο τρόπο να κλέψουν την ταυτότητα, αλλά και την ίδια τους τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMUSEUM TV: Ένα 24ωρο κανάλι αφιερωμένο στην Τέχνη, διαθέσιμο στην COSMOTE TV12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Κάποτε σ’ ένα Νησί” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Στη μάχη της Κρήτης κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το 28o τάγμα των Νεοζηλανδών Μάορι πολέμησε με πάθος κι ηρωισμό στο πλευρό των Κρητών. Έκτοτε, ανάμεσα στους δυο μακρινούς λαούς υπάρχει μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης κι αγάπης.

23:00 “Απέραντο Γαλάζιο της Ελλάδας” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Ιόνιο Πέλαγος: Ένα εντυπωσιακό ταξίδι στα όμορφα Επτάνησα, το μαγευτικό νησιωτικό σύμπλεγμα που αγκαλιάζεται από το Ιόνιο πέλαγος. Υπέροχες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, σπάνιας ομορφιάς χωριά και γραφικά μοναστήρια, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b