MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 04 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 54

Επεισόδιο 54: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει τη σχέση του Παναγή με την Κατερίνα και θυμώνει με τον κολλητό του, ενώ το παιχνίδι Θοδωρή, Τζώρτζη και Χρύσας με τα μηνύματα συνεχίζεται. Η επίσκεψη του Παρασκευά στον Ηλία έχει αποτέλεσμα ο Παρασκευάς να απέχει από το συμβούλιο για πρώτη φορά και να αφιερώσει ολόκληρη την ημέρα στη γυναίκα και στο σπίτι του, γεγονός που κάνει τη Φιλιώ να πετάει από τη χαρά της. Ο παπα-Ανδρέας, με έξυπνο τρόπο, ηγείται του συμβουλίου και προτείνει τον ανοιχτό διαγωνισμό Πλατανιωτών και Αθηναίων, προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση στα πισώπλατα μαχαιρώματα. Θα δοθεί, άραγε, λύση ή τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα; Ο Λουκάς ξαφνιάζει την Κατερίνα, καθώς έχει επιστρέψει από την Αμερική για να κάνει Χριστούγεννα μαζί της. Η επιστροφή του, όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω, για ακόμα μια φορά, στη σχέση της με τον Παναγή.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ΗΛΙΟΣ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Επεισόδιο 71: Απογοητευμένη η Λήδα κατηγορεί τον Αντώνη και την Νεφέλη για το θάνατο της μητέρας της. Προβληματισμένος ο Δήμος όταν θα βρει στα πράγματα της Νίκης μία φωτογραφία με εκείνη πιο νέα, έναν άντρα αστυνομικό και ένα μικρό κορίτσι. Την ίδια φωτογραφία, όμως, κρατάει στα χέρια της και η Νίκη. Ο Δικηγόρος μαθαίνει πως ο Φίλιππος έβαλε να ψάξουν για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την επιταγή και τον προειδοποιεί πως αν δεν συμμορφωθεί θα χάσει την εταιρεία του. Η Αλίκη περπατάει μόνη στο δρόμο, όταν δέχεται μια φονική επίθεση και δεν φτάνει ποτέ στο ραντεβού που είχε κανονίσει με τον Αχιλλέα. Ο Φίλιππος σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί τι έκανε το βράδυ που τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 Λέξεις": Ο Οδυσσέας βλέπει τα πάντα γύρω του να διαλύονται | Hello Magazine

Επεισόδιο 139-140: Ο Άκης υποδέχεται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την Αποστολία που ξαναγύρισε στο σπίτι και όλα αυτά που λέγονται μεταξύ τους, δείχνουν τον βαθύ δεσμό που τους ενώνει. Στην Κέρκυρα, ο Φρίξος, η Ιφιγένεια και ο Σπύρος δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν το γεγονός ότι τους έκλεψαν τα κοσμήματα της Νόνας, ενώ ο Φρίξος ξαφνικά θυμάται κάτι και επιστρατεύοντας το αστυνομικό του δαιμόνιο, αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα, ο Οδυσσέας, απογοητευμένος από τα συχνά επεισόδια που παθαίνει με τα μάτια του, αποφασίζει να σταματήσει να ζωγραφίζει, απόφαση που βρίσκει σύμφωνη και την Έρση. Ο Σίμος παρασύρεται από το πάθος του για τη Σμαράγδα και δεν διστάζει να επιτεθεί στον Αντώνη.

Ο Σίμος κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στη Σμαράγδα αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει κι είναι ελεύθερη να συνεχίσει τη ζωή της. Ο Έκτορας αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη σχέση της Αλίκης και της Ευδοκίας και ζητάει τη γνώμη του Νικηφόρου. Ο Φρίξος υποψιάζεται πως ένα γκαρσόνι του κρύβεται πίσω από τη ληστεία στο ερειπωμένο χωριό κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο Άκης δίνει την πολυπόθητη συνέντευξη στον Σίμο και τα λέει έξω από τα δόντια. Η Σμαράγδα ενδίδει στην ερωτική πολιορκία του Αντώνη. Ο Αιμίλιος αποφασίζει να μιλήσει στη Μάγδα για διαζύγιο. Ο Φρίξος, σε μια προσπάθειά του να συνεφέρει την Έλλη, της ρίχνει ένα χαστούκι.

22:00 “Άγριες Μέλισσες” στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 68: Ήρθε η ώρα ο Βόσκαρης να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Δούκα και να τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη; Θα καταφέρει η Ελένη να ξεφύγει από τα χέρια του; Ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να την βρουν αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στον Βόσκαρη. Ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει, παρά τις αντιρρήσεις της. Θα δεχτεί, όμως, μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα ενώ η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες. Ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του, αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γραμματικό. Όλοι θα είναι δίπλα της εκτός από τον πατέρα της. Τελικά, θα αλλάξει γνώμη ο Δούκας;

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 “Born To Race: Πιο Γρήγοροι Από Ποτέ” στο OPEN TV Born To Race: Πιο Γρηγοροι Απο Ποτε Array - Born To Race: Fast Track (dvd) - Περιπετεια (DVD.10046)

Υπόθεση: ταχύτητας που παίζει με τους δικούς του κανόνες. Έχοντας κερδίσει μια υποτροφία στην αναγνωρισμένη Ακαδημία Αγώνων Ταχύτητας, ο Ντάνι θα βρεθεί ξαφνικά να αγωνίζεται εναντίον μερικών από τους πιο αδίστακτους και σκληρούς νεαρούς οδηγούς του κόσμου. Η ένταση αυξάνεται εντός και εκτός πίστας και ένα τραγικό απρόσμενο γεγονός αφήνει τον Ντάνι μόνο του χωρίς τον συνεργάτη του. Έχοντας να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο αποβολής του από την Ακαδημία, ο Ντάνι θα αναγκαστεί να ενώσει τις δυνάμεις του με έναν παλιό του αντίπαλο. Το δίδυμο θα πρέπει τώρα να μάθει να αφήνει στην άκρη τις διαφορές του καθώς καλούνται να αποτινάξουν από πάνω τους τον τίτλο του πρωτάρη σε αυτόν τον κρίσιμο επαγγελματικό αγώνα ταχύτητας.

21:00 “Η Ληστεία Του Αιώνα” στο STAR Η ληστεία του αιώνα (Den of Thieves) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: Οι σκληροί συμμορίτες την πέφτουν μέσα στην άγρια νύχτα σε θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής. Ο οδηγός του κάνει σαν να θέλει να πιάσει το όπλο του, οπότε ένας εκ των ληστών που τον βλέπει, προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα, ξεκινά ομοβροντία πυροβολισμών. Περιπολικά αρχίζουν να καταφθάνουν στο σημείο εκείνο, οι κάννες όμως έχουν ζεσταθεί για τα καλά ώστε να σταματήσουν. Μια επίλεκτη ομάδα της αστυνομίας του Λος Άντζελες προσπαθεί να συλλάβει μια συμμορία ληστών τραπεζών, η οποία ετοιμάζεται να χτυπήσει την απόρθητη Ομοσπονδιακή Τράπεζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈτερος Εγώ – Κάθαρσις: Με κορυφαίο καστ ξεκινά η νέα παραγωγή της COSMOTE TV (trailer)12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Ιωάννης Καποδίστριας – Η Zωή και το Έργο του” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Τα πρώτα χρόνια: Μέσα από δραματοποιημένες σκηνές και αφηγήσεις ιστορικών, βλέπουμε πώς ο νεαρός Ιωάννης Καποδίστριας αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, αρχικά στη γενέτειρά του, την Κέρκυρα, κι έπειτα ως διπλωμάτης στην Αγία Πετρούπολη.

23:00 “Λυρική Σκηνή: Η Ιστορία της Όπερας στην Ελλάδα” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Στιγμές ορόσημα και νέοι ορίζοντες: Παρακολουθήστε πώς τη δεκαετία του ’60 το ‘φαινόμενο’ Μαρία Κάλλας ανανέωσε την εικόνα της Λυρικής Σκηνής και πώς η μετεγκατάσταση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σήμανε την αρχή μιας νέας εποχής για τον θεσμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b