MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

2η Τηλεταινία: Όπως το γαλατικό χωριό του Αστερίξ αντιστέκεται στον κατακτητή έτσι και το δικό μας χωριουδάκι, ο Πλάτανος, αντιστέκεται στη.. λογική! Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η σφοδρή αντίδραση της σοφής, πλην όμως ξινής γερόντισσας Μάρμως, στην εύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγιάς της Πλατανιώτισσας; Εντωμεταξύ, το Φωτεινό, το γειτονικό παραθαλάσσιο χωριό, διεκδικεί και αυτό την Παναγιά και ο πόλεμος είναι προ των πυλών. Ο παπάς συνασπίζεται με τη Μάρμω και επιχειρεί να ξαναθάψει την εικόνα, πράγμα που επιφέρει την αποβολή του από το συμβούλιο. Στον πόλεμο όμως και στον έρωτα όλα επιτρέπονται και αυτό το ξέρει καλά και ο Λουκάς που δεν διστάζει να ξανακάνει πρόταση γάμου στην Κατερίνα.. για τρίτη φορά.. αλλά ποιος μετράει όταν μιλάμε για τρία εκατομμύρια; Ο παράξενος επισκέπτης του Πλατάνου είναι μια ανάσα μακριά από το ν’ ανακαλύψει την κρυφή πηγή εσόδων του μακαρίτη τους γκουρμέ μύκητες που ακούν στο όνομα, τρούφα!

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ΗΛΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 72: Ο Φίλιππος παίρνει την απόφαση πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παραδοθεί στην Αστυνομία. Η Αλίκη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την επίθεση που δέχτηκε, ενώ φοβάται για την ασφάλεια των παιδιών της. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά ότι αυτή που έκανε την παραγγελία στην κάβα και είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία του Αντρέα είναι η Δάφνη. Εκείνη, όμως, είναι δύσπιστη και του ζητάει αποδείξεις. Ο Δήμος φέρνει στον Δημήτρη τη φωτογραφία που βρήκε στα πράγματα της Νίκης.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 135-136: Ο διακινητής και οι συνεργοί του συλλαμβάνονται, τελευταία στιγμή όμως ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον Έκτορα ξεφεύγει από την αστυνομία. Στη συνέχεια, ο αστυνόμος Βρανάς ανακρίνει τον διακινητή και προσπαθεί να μάθει ποιος άλλος κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας μένει ξάγρυπνος από το άγχος για την όρασή του και η Έρση, που δεν ξέρει τι συμβαίνει, αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. O Σίμος ζητάει συγνώμη από τη Σμαράγδα για τα ψέματα που της είπε, αυτή όμως δεν τον συγχωρεί και θέλει να προχωρήσει μπροστά. Ο Αιμίλιος πάει από το γραφείο του Άκη και υπογράφει τα συμβόλαια για να αναλάβει ως διευθυντής του Ομίλου.

Ο Αιμίλιος αναγκάζεται να ενδώσει στον εκβιασμό του Έκτορα κι έχει διορία μια εβδομάδα να αλλάξει πλεύση στο κανάλι του Αρώνη. Η Αντριάνα δηλώνει στην Ιφιγένεια πως ερωτεύτηκε πολύ έναν τραγουδιστή όπερας και δεν σκοπεύει να γυρίσει στην Ελλάδα άμεσα. Η Ναυσικά ανησυχεί για τον Οδυσσέα και την κατάσταση των ματιών του, ενώ ο Οδυσσέας αντιμετωπίζει ένα ακόμα επεισόδιο και προσπαθεί να το κρύψει από την Έρση. Ο Αντώνης φλερτάρει τη Σμαράγδα και εκείνη μοιάζει να θέλει να προχωρήσει μαζί του δειλά – δειλά. Η Ηλιάνα μιλάει απότομα στον Δημήτρη κι ο Άκης δεν καταλαβαίνει τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα στα παιδιά του.

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 “Η Εκδίκηση Της Ξανθιάς 2” στο OPEN TV Φωτογραφίες για Η εκδίκηση της ξανθιάς 2 (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde) 2003 - iShow.gr

Υπόθεση: H Ελ εργάζεται ως δικηγόρος σε μια μεγάλη εταιρία, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για το γάμο της. Όταν ανακαλύπτει ότι μέλη της οικογένειας του πολυαγαπημένου της σκύλου Μπρούζερ, γίνονται πειραματόζωα σε εργαστήρια καλλυντικών από κάποιον πελάτη της εταιρίας, αρχίζει μια εκστρατεία υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους και τελικά… απολυεται. Η δεσποινίς Γουντς πηγαίνει στην Ουάσινγκτον για να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. Εκεί αντιμετωπίζει πολλές προκλησεις, η αποφασιστικότητά της όμως γίνεται σύμμαχος στις προσπάθειές της και τελικά φαίνεται να τα καταφέρνει.

21:00 “Η εποχή Των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης” στο STAR

Υπόθεση: Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

22:00 “Εξολοθρευτής: Η Σωτηρία” στον ΑΝΤ1 Terminator Salvation (2009) directed by McG • Reviews, film + cast • Letterboxd

Υπόθεση: Η Ημέρα της Κρίσης είναι πια παρελθόν και ο στρατός των Εξολοθρευτών, καθοδηγούμενος από το δίκτυο Skynet, έχει τον πλήρη έλεγχο, σκοτώνοντας ή συλλαμβάνοντας ανθρώπους από τις ερημωμένες πολιτείες. Ο μοναδικός άνθρωπος που πίστευε στη Ημέρα της Κρίσης, ο Τζον Κόνορ, καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του για τη σωτηρία του ανθρώπινου γένους. Κι ενώ μέχρι τώρα είχε ελπίδες ότι η ανθρωπότητα μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο, ένα νέο στοιχείο κλονίζει την πίστη του: ένας άγνωστος από το παρελθόν, ο Μάρκους Ράιτ, εμφανίζεται ξαφνικά, με μοναδική τελευταία ανάμνηση τη θανατική του καταδίκη. Ο Κόνορ θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να εμπιστευτεί τον Μάρκους. Αλλά καθώς το Skynet εφαρμόζει νέες μεθόδους για να κατατροπώσει την Αντίσταση, ο Κόνορ και ο Μάρκους θα πρέπει να υιοθετήσουν μια κοινή στάση για να εισχωρήσουν στο δίκτυο και να αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο τον εχθρό.

23:00 “Η Πρόταση” στον ALPHA

Η πρόταση – The Proposal (2009) – TheCinema

Υπόθεση: Η Μάργκαρετ, ακριβοπληρωμένο στέλεχος σε εκδοτικό οίκο, έρχεται αντιμέτωπη μ΄ ένα τρομακτικό ενδεχόμενο: να χάσει την άδεια παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες και ν΄ αναγκαστεί να “επαναπατριστεί” στον Καναδά. Η λύση βρίσκεται μπροστά στα μάτια της: δηλώνει αρραβωνιασμένη με τον Άντριου, τον ανυποψίαστο βοηθό της που ταλαιπωρεί καθημερινά για χρόνια. Ο Άντριου δέχεται να συμμετάσχει στην απάτη, αλλά με τους δικούς του όρους. Το αταίριαστο ζευγάρι κατευθύνεται προς την Αλάσκα, όπου η Μάργκαρετ θα γνωρίσει τα αντισυμβατικά “πεθερικά” της. Το κορίτσι της πόλης θα βρεθεί έξω απ΄τα νερά του με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 “Η ζωή είναι στιγμές” στην ΕΡΤ2

Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Πάριος. Αποχαιρετάμε το δύσκολο 2020 με αισιοδοξία, με τον εθνικό μας τραγουδιστή, σε μια διαφορετική, εκτός τετριμμένων, συνέντευξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγαρο Μουσικής: Εορταστικό γκαλά με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20:00 “Εξερευνώντας την Ιστορία: Η πόλη της Τροίας” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Το 1873, ο Ερρίκος Σλήμαν ανέσκαψε τα ερείπια μίας οχυρωμένης πόλης στο Χισαρλίκ της Τουρκίας. Ωστόσο, στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ύπαρξη της Τροίας κι αποκατέστησαν την αξιοπιστία του Ομήρου ήρθαν στο φως μόλις τη δεκαετία του 1990.

22:00 “Κάθε Μέρα στην Αρχαία Ελλάδα” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Καλλωπισμός: Ο καλλωπισμός απασχολούσε ιδιαίτερα τις Αρχαίες Ελληνίδες. Από την αποτρίχωση και το μακιγιάζ έως τις κομμώσεις, τα αρώματα και τη λεύκανση δοντιών, ανακαλύψτε πώς μια κομψή γυναίκα της αρχαιότητας περιποιόταν τον εαυτό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b