MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO

Τα γεγονότα που καθόρισαν το 2020 μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο

Ένας μουσικός από την Ελβετία, ο Cee-Roo, συγκεντρώνει σε ένα βίντεο, διάρκειας τεσσάρων λεπτών, όλα όσα συνέβησαν μέσα στο 2020 και που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

Monopoli Team

Το 2020 φτάνει σε λίγες ημέρες στο τέλος του και πλέον μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως αναμφίβολα ήταν μία δύσκολη χρονιά, κατά την οποία έγιναν πολλά – και τα περισσότερα καθόλου ευχάριστα – που επηρέασαν την ανθρωπότητα στο μέγιστο.

Μέσα στη χρονιά αυτή ο πλανήτης βίωσε την τρομερή έκρηξη στη Βηρυτό, το κίνημα Black Lives Matter που πυροδότησε η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, πλημμύρες, το αεροπορικό δυστύχημα του θρύλου του μπάσκετ και του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, μέχρι και τον πιο πρόσφατο θάνατο του «θεού» της μπάλας Ντιέγκο Μαραντόνα και άλλα πολλά.

Φυσικά, πρωταγωνιστής της χρονιάς, ήταν η πανδημία του Covid-19 που ξεκίνησε από την Ουχάν της Κίνας και πολύ σύντομα εξαπλώθηκε από άκρη σε άκρη του πλανήτη, προκαλώντας τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι και σήμερα!

O Cee-Roo συγκέντρωσε τα σημαντικότερα γεγονότα που καθόρισαν το 2020, συνδύασε τα πλάνα με δικές του πρωτότυπες μουσικές και μας τα παρουσιάζει μέσα από ένα συγκλονιστικό, σύντομο βίντεο ανασκόπησης, που όλοι πρέπει να δούμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ11 κριτικοί κινηματογράφου επιλέγουν τις 10 καλύτερες ταινίες του 202012.09.2018

Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThrive: Ένα γιγάντιο γλυπτό κρύβει ένα καταπράσινο τούνελ και ένα σημαντικό μήνυμα για το 202012.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b