MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Billie Eilish, The Weeknd και άλλοι καλλιτέχνες, φτιάχνουν μάσκες για καλό σκοπό!

Πολλοί είναι εκείνοι οι καλλιτέχνες που πήραν αυτή την πρωτοβουλία με σκοπό να βοηθήσουν, με τον δικό τους τρόπο, στις δύσκολες συνθήκες που προκάλεσε η εξάπλωση του covid-19.

Monopoli Team

Μια ωραία πρωτοβουλία από δημοφιλείς καλλιτέχνες!

Η Ariana Grande, η Billie Eilish, ο The Weeknd και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες δημιούργησαν τις δικές τους μάσκες για να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο στην εποχή του κορονοϊού. Οι μάσκες αυτές είναι φτιαγμένες από ύφασμα, πλένονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά, ενώ το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

XO face masks are back to raise money and I’ll be matching every dollar that comes in to aid communities afflicted by Covid-19 with 100% of the proceeds going to Musicares .(donate link in bio)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Weeknd (@theweeknd) στις

Η πρωτοβουλία «We Got You Covered»

Η συλλογή με τις μάσκες αποτελεί μέρος μιας γενικότερης πρωτοβουλίας που ονομάζεται «We Got You Covered». Όλες οι μάσκες πωλούνται στα $15 και το 100% των εσόδων από αυτές πηγαίνουν στο MusiCares, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει βοήθεια σε όλους όσους εργάζονται σε οποιονδήποτε τομέα της μουσικής βιομηχανίας, σε περιόδους ανάγκης όπως αυτή που βιώνουμε αυτή την στιγμή!

Οι μάσκες αυτές είναι υφασμάτινες, μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν, ωστόσο τονίζεται ότι δεν πρόκειται για ιατρικές μάσκες και ότι δεν εξασφαλίζουν προστασία από τον κορονοϊό!

Τέλος, η πρωτοβουλία «We Got You Covered» πρόκειται να δωρίσει 50,000 μάσκες σε διάφορους παρόχους κοινωνικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε αγοράζοντας τις υφασμάτινες μάσκες εδώ.

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Connect your City»: Γίνε κι εσύ εθελοντής και στήριξε τις ευπαθείς ομάδες!12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b