MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 53: Η Φιλιώ, σοκαρισμένη που πήγε να τη φιλήσει ο Ηλίας, προσπαθεί να το κρύψει από τον Παρασκευά. Ο Παρασκευάς, όμως, ψυχανεμίζεται ότι κάτι έγινε και πάει στο σπίτι του Ηλία να ζητήσει εξηγήσεις. Η κατάσταση ανάμεσα στους δύο άντρες είναι έκρυθμη. Η Κατερίνα με τον Παναγή προσπαθούν να κρύψουν την ευτυχία τους απ’ όλους και το παίζουν θυμωμένοι και τσακωμένοι μεταξύ τους, ενώ ο παπάς γίνεται ο κρυφός σύμμαχος του Παναγή στην προσπάθειά του ν’ ανακαλύψει ποιος έχει στείλει τα γράμματα στα εγγόνια. Την ίδια ώρα, η Μυρτώ με τον Στάθη στην Αθήνα τσακώνονται, για ακόμη μια φορά, ενώ ο Λουκάς είναι αποφασισμένος να κατέβει στον Πλάτανο έχοντας καταστρώσει ένα ακόμα σχέδιο, για να κερδίσει την Κατερίνα.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 70: Ο Δημήτρης ψάχνει απεγνωσμένα να βρει στοιχεία για να αποδείξει ότι είναι θύμα πλεκτάνης, αλλά και ότι η Νίκη είναι αθώα. Η Αθηνά, χωρίς να πιστεύει ότι κάποιος προσπαθεί να παγιδεύσει τον Δημήτρη, ενημερώνει τη Λήδα για την περίεργη συμπεριφορά του και της ζητάει να του μιλήσει. Η Αλίκη προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της και να προχωρήσει με τη ζωή της. Η Λήδα μαθαίνει από τον πατέρα της τι ήταν αυτό που αναστάτωσε τόσο τη Μαρία πριν πάθει το ατύχημα. Μια ακόμη παγίδα θα φέρει τον Δημήτρη αντιμέτωπο με όλους τους συναδέρφους του και, κυρίως, με τον Χρήστο.

21:00 «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 33: Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η αριστοκράτισσα μαμά του Άγγελου, η Μαριάντζελα (Ευαγγελία Μουμούρη) και η παραδοσιακή μητέρα της Βέλης, η Νανά (Ιωάννα Ζιάνη) γνωρίζονται επισήμως και γίνονται κατευθείαν κολλητές. Μέχρι που τις χωρίζει… ένα φόρεμα. Η Ξένια και ο Μπάμπης θέλουν να κάνουν Χριστούγεννα με την Σοφία. Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τους ξενοδόχους. Και ενώ Μηνάς και Βούλα ετοιμάζονται για πολύ ήσυχα Χριστούγεννα, η εμφάνιση της Νανάς (Σμαράγδα Καρύδη) θα τα αλλάξει όλα. Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, μια χριστουγεννιάτικη μελαγχολία πιάνει τη Μένη, η οποία μάλιστα απειλεί να αυτοκτονήσει όταν μαθαίνει πως ο πρώην της παντρεύεται άλλη. Ο Ηλίας και η Καίτη αναλαμβάνουν να την κάνουν να πιστέψει και πάλι στην αγάπη.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδια 131-132: Ο Δημήτρης αναγκάζεται να υποκύψει στον εκβιασμό του Αλέκου και δέχεται να του δώσει χρήματα για να εξαγοράσει τη σιωπή του, αλλά πλέον μέσα σ’ αυτό τον λαβύρινθο των εκβιασμών, κανένας τους δεν ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Στο μεταξύ, ο Άκης έχει πει στην Ηλιάνα πως ο ίδιος έχει στείλει τον Αλέκο στην Κέρκυρα για μια δουλειά. Ο Άκης ανακοινώνει στον Αιμίλιο ότι αναλαμβάνει διευθυντής του Ομίλου, αλλά παράλληλα τον πιέζει να διώξει την Ελεονώρα από το δελτίο ειδήσεων, απαίτηση που στριμώχνει τον Αιμίλιο. Ο Αλέκος ανακοινώνει στην Ηλιάνα ότι θα της δώσει το διαζύγιο, ενώ ο Μιλτιάδης μαθαίνει για τις επισκέψεις της Κατερίνας στις φυλακές και απαιτεί να μάθει την αλήθεια.

Ο Αλέκος ανακοινώνει στην Ηλιάνα ότι της δίνει το πολυπόθητο διαζύγιο, αλλά πριν φύγει από το σπίτι τής αποκαλύπτει πως ο Δημήτρης ήταν αυτός που προσπάθησε να την τρελάνει και της λέει όλη την ίντριγκα του αδερφού της εις βάρος της. Η Ηλιάνα παθαίνει σοκ κι αντιμετωπίζει τον Δημήτρη, αλλά εκείνος της δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο χωρίς να διστάσει καθόλου. Η Ελισάβετ επιστρέφει στο βραδινό δελτίο και παράλληλα πιέζει τον Αιμίλιο να χωρίσει. Την ίδια ώρα, η Ελεονώρα αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Έκτορα για το παρελθόν του Αιμίλιου, αγνοώντας ότι την παρακολουθεί το κύκλωμα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 67: Ο Βόσκαρης δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο Τμήμα και το Διαφάνι θα δώσει με τον τρόπο του, την απάντησή του. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα. Θ’ αποφασίσει, αυτή τη φορά, η Ελένη να φύγει από τον τόπο της; Το ίδιο βράδυ, ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια από το παρελθόν, ενώ η παράνομη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από τον Νικηφόρο. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδηγήσει σε νέες αναταράξεις. Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα δεν θ’ αφήσουν τίποτα όρθιο, μετά από αυτήν τη νύχτα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Χριστούγεννα, Χριστούγεννα, ελάτε στην γιορτή μας, Χριστούγεννα, Χριστούγεννα στο Μουσικό Κουτί μας!
Τραγουδούν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη και ανοίγουν το Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ μαζί με τον Νίκο Ζιώγαλα και τον Θοδωρή Μαραντίνη, από τους ΟΝΙRAMA. Δύο διαφορετικές γενιές τραγουδοποιών συναντώνται στην εκπομπή, παραδοσιακοί και ροκ ήχοι παντρεύονται και ένα …αλλιώτικο Christmas party ξεκινά.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Μόνος Στο Σπίτι” στο STAR

Υπόθεση: Στο Σικάγο του Ιλινόι, η οικογένεια ΜακΚάλιστερ ετοιμάζεται για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της στο Παρίσι.Έπειτα από έναν καυγά με τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Μπαζ, η μητέρα τους, στέλνει τον Κέβιν στον τρίτο όροφο του σπιτιού για τιμωρία, όπου εύχεται να εξαφανιστεί η οικογένειά του. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, πολύ δυνατοί άνεμοι προκαλούν ζημιές στην ηλεκτροδότηση, κάτι που οδηγεί το ξυπνητήρι να μην κτυπήσει κανονικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η οικογένεια να αποκοιμηθεί και να αργήσει για το αεροδρόμιο. Μέσα στη σύγχυση και στη βιασύνη να φτάσουν στο αεροδρόμιο έγκαιρα για να μην χάσουν την πτήση τους, ο Κέβιν μένει πίσω κατά λάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Alone: Η σειρά ταινιών που έγινε η αγαπημένη μας Χριστουγεννιάτικη συνήθεια12.09.2018

22:00 “Ψάχνοντας Τον Νέμο” στον ALPHA

Υπόθεση: Το πανέμορφο animation της Pixar, που τιμήθηκε με Όσκαρ, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την οπτική πανδαισία, το χιούμορ, τη γοητευτική για το παιδικό κοινό περιπέτεια και τις έξυπνες αναφορές που θα κάνουν τους ενήλικες να γελάσουν. Μαγευτικό και τεχνικά άψογο, δίνει στη θάλασσα όλη την «υφή» της: αντανακλάσεις και διαθλάσεις, κύματα και ροή, σκιάσεις στο βυθό, συν όλο το ζωικό και το φυτικό βασίλειο το οποίο απεικονίζεται με τέτοιο ρεαλισμό ώστε κάποιες στιγμές νομίζεις ότι βλέπεις ντοκιμαντέρ.

23:00 “Μια Νύχτα Στο Μουσείο” στο ΣΚΑΙ

Υπόθεση: Έχοντας μείνει εδώ και πολύ καιρό δίχως εργασία, γεγονός που τον κάνει να ντρέπεται στο πρόσωπο του δεκάχρονου γιου του, ο ονειροπόλος Λάρι Ντέιλι, περιφέρεται ολημερίς στα γραφεία ανεργίας αναζητώντας απεγνωσμένα δουλειά. Οι προσπάθειες του θα καρποφορήσουν, όταν θα προσληφθεί ως νυχτοφύλακας, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στην βάρδια του θα αντιληφθεί πως πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο αχανές κτίριο. Κατάσταση που θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη όταν καταλάβει πως τα εκθέματα, μόλις πέσει η νύχτα, αποκτούν οντότητα, ζωντανεύουν και φτιάχνουν την δικής τους φανταστική πραγματικότητα μέσα στους χώρους του μουσείου.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Τοπόσημα” στο COSMOTE TV HISTORY

Στα τέλη του 20ού και τις αρχές του 21ου αιώνα, μεγάλες αρχιτεκτονικές συνθέσεις δίνουν νέα πνοή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ολυμπιακό Στάδιο, νέο μουσείο της Ακρόπολης και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μεταξύ των πιο εμβληματικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b