MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

7 μαγαζιά που φέρνουν το καλύτερο κυριακάτικο brunch στην πόρτα σας

Μπορεί να μένουμε σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχαιρετίσουμε την αγαπημένη μας κυριακάτικη συνήθεια.

Το καλύτερο brunch έρχετα με delivery στην πόρτα μας
Το καλύτερο brunch έρχετα με delivery στην πόρτα μας
Monopoli Team

Μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες -που μας έλειψε περισσότερο σε αυτό το lockdown- είναι σίγουρα το κυριακάτικο brunch. Μετά από μία κουραστική εβδομάδα, το να μπορούμε να ξυπνήσουμε ό,τι ώρα θέλουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με το πιο νόστιμο γεύμα ήταν σίγουρα ό,τι έπρεπε για να αντιμετωπίσουμε την νέα εβδομάδα που ξεκινούσε.

Τώρα, μένουμε στο σπίτι και τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχαιρετίσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια, αφού τα αγαπημένα μας μαγαζιά συνεχίζουν να μας φτιάχνουν τη διάθεση μέσα από υπηρεσίες ντελίβερι και take away.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας brunch της πόλης και σας κάνουμε 7 ξεχωριστές προτάσεις για μια γευστική Κυριακή.

Στο κέντρο της πόλης…

Joshua Tree Cafe

Μία από τις νεότερες προσθήκες αυτής της λίστας, το Joshua Tree Café στο Μετς άνοιξε μόλις αυτό το καλοκαίρι και ακόμα δεν είχαμε προλάβει να το χορτάσουμε όταν άρχισε το δεύτερο lockdown. Από all-day brunch επιλογές, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ένα θεϊκό avocado toast και vegan Mac n’ Cheese, αλλά και απίστευτα αφράτα pancakes σε διάφορες παραλλαγές, οι επιλογές ήταν αμέτρητες. Τα κάλα νέα, όμως, είναι ότι το Joshua Tree Cafe παραμένει δίπλα μας μέσω των delivery εφαρμογών e-food και Wolt, για να μπορούμε να απολαύσουμε το brunch του από το σπίτι. Εμείς σας προτείνουμε τα παχουλά και αφράτα JT vegan pancakes με πραλίνα ή σιρόπι σφενδάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 εστιατόρια και cafe που σερβίρουν απίστευτες vegan λιχουδιές12.09.2018

Ρίζα Ρίζα

Ακόμα ένα αγαπημένο μας στέκι -η απουσία του οποίου πολύ μας κόστισε- είναι το Ρίζα Ρίζα στο Κουκάκι. Αν για εσάς το brunch σημαίνει καταπληκτικές συνταγές με αυγά (από ομελέτες, μέχρι scrambled eggs και croque madame/monsieur), αλλά και πεντανόστιμα pancakes πλούσια σε πραλίνα, τότε σίγουρα καταλαβαίνετε γιατί αγαπάμε τόσο το Ρίζα Ρίζα. Μέχρι, να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε στον πεζόδρομο της Δράκου για καφέ, brunch, (αλλά και απίστευτα cocktails), το Ρίζα Ρίζα θα έρχεται σε εμάς με delivery μέσα από το e-food και το Wolt.

The Underdog

Αν αγαπάτε τον καλό καφέ, όσο το καλό brunch, τότε το Underdog στο Θησείο είναι μονόδρομος. Εκτός από τα κλασικά pancakes, εκεί θα βρείτε τα συγκλονιστικά pancakes cheesecake και pancakes με κρέμα λεμόνι, αλλά και τα κλασικά, αγαπημένα μας αυγά σε κάθε τους μορφή (benedict με bacon, croque madame/monsieur, scrambled, πάνω σε αβοκάντο toast κλπ κλπ, όλα πεντανόστιμα). Την παράσταση, όμως, σίγουρα κλέβει το Picada, δηλαδή αυγά μάτια, πανω σε πατάτες τηγανητές με αυγά και φέτα. Και ναι είναι τόσο νόστιμο όσο ακούγεται! Όλα αυτά και πολλά παραπάνω μπορούν να έρθουν στον χώρο σας μέσα από το Wolt.

Στα νότια…

 Villa Grigio 46

Παρ’ όλο που τίποτα δεν συγκρίνεται με την πανέμορφη αυλή του Villa Grigio 46 στο Παλαιό Φάληρο, το καλό είναι πως τουλάχιστον δεν χρειάζεται να αποχωριστούμε το κυριακάτικο brunch του, αφού έρχεται κοντά μας μέσω του Wolt και του e-food. Οι γεύσεις είναι κυρίως ιταλικές (εμείς σας προτείνουμε το Mozzarella in Carrozza με τηγανητό ιταλικό ψωμί, μοτσαρέλα, αυγό και chutney ντομάτας μήλου), αλλά θα βρείτε και κλασικές επιλογές, όπως είναι το croque madame/monsieur και τα pancakes.

Rey Pablo
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rey Pablo (@rey_pablo)

Το Rey Pablo στη Βούλα έχει σίγουρα καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα brunch της πόλης και δικαίως, αφού εκεί θα δοκιμάσετε το πιο νόστιμο brunch με αυγά, αλλά και τα πιο αφράτα pancakes, γλυκά και αλμυρά. Οι αλμυρές επιλογές με αυγά είναι οι εντυπωσιακές -τέτοια αυγά benedict σε τόσες παραλλαγές δεν έχετε ξαναφάει. Μία μπουκιά φτάνει για να κάνει το lockdown λίγο πιο υποφερτό. Το Rey Pablo και το brunch του έρχεται κοντά σας με delivery από το e-food και το Wolt.

Στα βόρεια…

White Spoon

Το White Spoon στον Χολαργό προσφέρει καταπληκτικό φαγητό για όλες τις ώρες (δοκιμάστε οπωσδήποτε τα burger του), αλλά το brunch του είναι αυτό που ξεχωρίζει. Από ομελέτες σε πολλές παραλλαγές, καταπληκτικά pancakes (εμείς σας προτείνουμε αυτά με τα καραμελωμένα μήλα) και το φανταστικό croque madame waffle, το White Spoon σερβίρει brunch για όλα τα γούστα, με γεύσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο. Μία δοκιμή μόνο θα σας πείσει! Το brunch του White Spoon κοντά σας με delivery μέσω του Wolt.

Marley

Το Marley στο Μαρούσι είναι μεταξύ άλλων διάσημο για το συγκλονιστικό Ribeye του, ψημένο σε ξυλοκάρβουνο, αλλά και για τα burger του. Σήμερα, όμως, δεν θα μιλήσουμε για αυτά, αφού εξίσου εντυπωσιακό είναι και το brunch menu του, με pancakes σε διάφορες γεύσεις, και φυσικά αυγά με όποιο τρόπο μπορείτε να φανταστείτε -αυγά florentine, αυγά με avocado smash, αυγά benedict με σολωμό και η λίστα συνεχίζεται. Το Marley έρχεται κοντά σας μέσω Wolt και e-food.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 μπαρ στην Αθήνα για δροσερά κοκτέιλς με delivery ή take away12.09.2018

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b