MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Αντιδράσεις για το remake του “Μόνος στο Σπίτι” από το Disney+

Η νέα εκδοχή της αγαπημένης χριστουγεννιάτικης ταινίας «Μόνος στο Σπίτι» έρχεται στο Disney+ και ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας εκφράζει τις αμφιβολίες του.

Μόνος στο Σπίτι
Monopoli Team

Η κλασική οικογενειακή ταινία των 90’s «Μόνος στο Σπίτι» μας συντροφεύει εδώ και πολλές γενιές στις γιορτές των Χριστουγέννων. Δεν προκαλεί εντύπωση, λοιπόν, ότι το Disney+ θέλησε να μεταφέρει για ακόμη μια φορά την αγαπημένη μας ταινία στην οθόνη με ένα ριμέικ της ταινίας.

Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί πολλά για την ταινία, με φήμες να μιλούν για ένα “δυνατό” καστ, που περιλαμβάνει την Ellie Kemper (“Η Αχτύπητη Κίμι Σμιντ”) και τον Kenan Thompson.

Ο σκηνοθέτης των πρώτων ταινιών “Μόνος Στο Σπίτι” και “Μόνος Στο Σπίτι 2”, Κρις Κολόμπους, όμως, δηλώνει εναντίον της νέας εκδοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε 41: Πού χάθηκε ο μικρός Κέβιν από το “Μόνος στο Σπίτι”;12.09.2018

Τα σχόλια του Κρις Κολόμπους για την νέα εκδοχή της ταινίας

Ο Κρις Κολόμπους έχει σκηνοθετήσει πολλές επιτυχίες, όπως είναι οι ταινίες Harry Potter και το “Mrs. Doubtfire”. Και φυσικά οι ταινίες του «Μόνος στο Σπίτι» δεν αποτελούν εξαίρεση, καθώς όσες φορές και να τις έχουμε δει, κάθε Χριστούγεννα κάνουμε ένα διάλειμμα από ό, τι κάνουμε για να τις ξαναδούμε.

Γι’ αυτό και η υπηρεσία streaming του Disney+, όπου διατίθενται ήδη οι αρχικές ταινίες, θεώρησε επικερδή την ιδέα μιας ακόμα ταινίας.

Μόνος στο Σπίτι

Κρις Κολόμπους

Ο Κρις Κολόμπους, όμως, δεν είναι υπέρ ενός remake και τα σχόλια του ήταν ξεκάθαρα: «Όχι, κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου για αυτό, και κατά τη γνώμη μου είναι χάσιμο χρόνο. Ποιο το νόημα; Δε θεωρώ πως πρέπει να ξανακάνεις ταινίες που έχουν τη μακροβιότητα του Home Alone. Δε θα καταφέρεις πάλι το ίδιο επιτυχημένο αποτέλεσμα. Απλά δεν πρόκειται να συμβεί. Γιατί λοιπόν να το κάνεις; Είναι σα να κάνεις μία liveaction εκδοχή ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney. Ποιο το νόημα; Έχει ήδη γίνει. Κάνε κάτι δικό σου. Ακόμα κι αν αποτύχεις οικτρά, τουλάχιστον θα έχεις επινοήσει κάτι πρωτότυπο».

Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τη νέα ταινία

Άκρως ειλικρινής, λοιπόν, ο Κρις Κολόμπους φαίνεται πως δεν είναι υπέρ της αναδημιουργίας παλιών επιτυχιών στο πνεύμα της νοσταλγίας. Τα ωμά του σχόλια ειπώθηκαν σε συνέντευξή του με αφορμή την 30η επέτειο της πρώτης ταινίας του «Μόνος στο Σπίτι», που προβλήθηκε πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 1990.

Παρά την εορταστική διάθεση για την επέτειο των ταινιών, ο Κολόμπους δε φάνηκε καθόλου χαρούμενος για τη μυστηριώδη διασκευή, στην οποία αναφέρθηκε πως θα δούμε και μια σύντομη εμφάνιση του ίδιου του πρωταγωνιστή Μακόλεϊ Κάλκιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜακόλεϊ Κάλκιν: Φόρεσε την πιο αστεία μάσκα και έγινε viral12.09.2018

Αν και ο Κρις Κολόμπους δε θα συμμετέχει στην καινούργια εκδοχή, θα τιμηθεί η συμβολή του συγγραφέα Jonathan Hughes για το ξεκίνημα του franchise το 1990. Η πλοκή της ταινίας παραμένει άγνωστη, θα τη σκηνοθετήσει ωστόσο ο συχνός συνεργάτης του Σάσα Μπαρόν Κόεν, Dan Mazer. Το σενάριο αναλαμβάνουν οι διάσημοι κωμικοί του SNL, Mikey Day και Streeter Seidell.

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας «Μόνος στο Σπίτι» δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, την αναμένουμε όμως στο Disney+.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b