MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Χριστούγεννα στα μπαλκόνια»: Το πρότζεκτ που βάζει τη Λιθουανία στο κλίμα των γιορτών εν μέσω πανδημίας

Δεδομένου ότι το lockdown έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα φέτος, η Βίλνα, η πρωτεύουσα της Λιθουανίας, κάλεσε τους κατοίκους της να συμμετάσχουν σε μια εορταστική – αλλά ασφαλή – χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία.

Monopoli Team

Στη Λιθουανία οι πολίτες, βρήκαν ένα τρόπο να διακοσμήσουν τα μπαλκόνια τους κάπως διαφορετικά για τα Χριστούγεννα. Λόγω της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων οι κάτοικοι της Βίλνα αποφάσισαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα…αλλιώς, αφήνοντας την φαντασία τους ελεύθερη!

Η πρωτοβουλία αυτή πήρε τη μορφή ενός πρότζεκτ με τίτλο «Χριστούγεννα στα μπαλκόνια», με τους Λιθουανούς να γίνονται φωτεινό παράδειγμα για το πώς μπορούμε να τονώσουμε την ψυχολογία μας, κατά τη διάρκεια αυτής της δεύτερης καραντίνας και πώς με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα μπορούμε να νιώσουμε καλά και εμείς οι ίδιοι αλλά και οι γείτονές μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρωτότυπες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με βάση το Αλεξανδρινό12.09.2018

Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να βάλουμε τα δυνατά μας και να στολίσουμε όμορφα και γιορτινά τα μπαλκόνια μας, όπως έκαναν οι κάτοικοι στη Βίλνα της Λιθουανίας για να γιορτάσουν με ασφάλεια τις γιορτές, αισθανόμενοι την ίδια στιγμή ο ένας πιο κοντά στον άλλο και διαδίδοντας το μήνυμα ότι τίποτα δεν θα εμποδίσει τη μαγεία των γιορτών να φτάσει στα σπίτια μας!

Ανάμεσα στους κατοίκους της Βίλνα κάποιοι ήταν καλλιτέχνες και εντυπωσίασαν ιδιαίτερα με τις δημιουργίες τους όπως θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Αστέρι της Βηθλεέμ θα φωτίσει και πάλι τα Χριστούγεννα μετά από 800 χρόνια12.09.2018

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

Πηγή: BoredPanda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b