MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η αγαπημένη ταινία Ratatouille ανεβαίνει σε μιούζικαλ, online

Νεαροί ηθοποιοί και λάτρεις του «Ratatouille» διασκευάζουν την κλασική ταινία της Pixar σε μιούζικαλ που θα προβληθεί online.

Ratatouille
Monopoli Team

Με τους χώρους του θεάματος κλειστούς για φέτος λόγω κορονοϊού, πολλοί λάτρεις του θεάματος διοχετεύουν την συσσωρευμένη τους ενέργεια διασκευάζοντας σε μιούζικαλ την αγαπημένη ταινία της Disney «Ratatouille» στο TikTok.

Η πολυαναμενόμενη παράσταση, ένα κολλάζ από κλιπ πολλών χρηστών του TikTok, θα προβληθεί online για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Έρανο Ηθοποιών. Πρόκειται για έναν οργανισμό που υποστηρίζει τους ερμηνευτές και τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τη σκηνή στον χώρο της τέχνης και της διασκέδασης. Η διαδικτυακή παράσταση θα προβάλλεται από τη 1 Ιανουαρίου για τρεις μέρες, με την ευγενική προσφορά της θεατρικής εταιρείας Seaview.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μεγάλη Χίμαιρα, του Μ. Καραγάτση σε ζωντανή μετάδοση από το Θέατρο Πορεία12.09.2018

Ο Γενικός Διευθυντής του Εράνου Ηθοποιών Joseph P. Benincasa δήλωσε για το έργο: «Η αγάπη για τις τέχνες του θεάματος λάμπει μέσα από τα TikToks εμπνευσμένα από το Ratatouille, χάρη στους λάτρεις του θεάτρου σε όλο τον κόσμο.»

Από τον Οκτώβρη, νεαροί δημιουργοί – κάποιοι μάλιστα με αυθεντικά πιστοποιητικά του Broadway – φτιάχνουν μια μουσική εκδοχή της γνωστής ταινίας της Pixar, σχετικά με έναν αρουραίο που προσπαθεί να γίνει κορυφαίος Γάλλος σεφ. Η αρχική ταινία της Disney ωστόσο δεν είναι μιούζικαλ, οπότε κάθε τραγούδι στη νέα εκδοχή του TikTok είναι μια πρωτότυπη δημιουργία, όπως και οι χορογραφίες, τα σκηνικά, το μακιγιάζ και οι μαριονέτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞυπόλυτοι στο Πάρκο: Το έργο του Νηλ Σάιμον σε online streaming για τρεις παραστάσεις12.09.2018

Η τοποθέτηση της Disney

Το «Ratatouille» του TikTok είναι μια ανεπίσημη δημιουργία, που μέχρι τώρα δεν έχει κάποια σύνδεση με την Disney Pixar. Ένας δικηγόρος της Disney όμως – οι oποίοι είναι περιβόητοι για την προστατευτικότητά τους όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματα – είπε σε μία δήλωση: «Αν και δεν έχουμε αναπτυξιακά σχέδια για τον τίτλο, λατρεύουμε όταν οι θαυμαστές μας σχετίζονται με ιστορίες της  Disney, το επικροτούμε και ευχαριστούμε όλους τους δημιουργούς του online θεάτρου που βοηθούν στο να ωφεληθεί ο Έρανος Ηθοποιών σε αυτή την πρωτοφανή ώρα ανάγκης.»

Οι πωλήσεις εισιτηρίων για το μιούζικαλ είναι ήδη διαθέσιμες εδώ. Μην χάσετε το απόλυτο θεατρικό γεγονός του Broadway για το 2021!

Πηγή: Dazed
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιώργος Σαμπάνης σε μια live streaming συναυλία από την Ακτή Πειραιώς12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b