MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 12-13/12

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 12-13/12.

Monopoli Team

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 12/12, 20:00 “Η Κόρη μου η Σοσιαλίστρια” στον ALPHA

Υπόθεση: Η Λίζα, μοναχοκόρη του εργοστασιάρχη Αντώνη Δέλβη, που χήρεψε πολύ νέος, επιστρέφει στην Αθήνα από το Λονδίνο, όπου σπούδασε. Η Λίζα, που ο πατέρας της θα προτιμούσε να ήταν αγόρι, προορίζεται να τον διαδεχτεί στη διαχείριση του εργοστασίου του, αλλά αυτή έχει νέες ιδέες, προοδευτικές, που συγκρούονται με τις ιδέες του συντηρητικού πατέρα της. Σε μια “πορεία ειρήνης”, που πήρε μέρος παρά τη ρητή απαγόρευσή του, τσακώνεται μ’ έναν ειρηνιστή, που δουλεύει στο εργοστάσιο του πατέρα της. Η Λίζα, όμως, δεν το ξέρει, όπως κι αυτός δεν ξέρει ότι το “τρελοκόριτσο” με το οποίο τσακώθηκε είναι η κόρη του αφεντικού του. Αλλά, όταν ο Δέλβης αποφασίζει να απολύσει όσους από τους εργάτες του πήραν μέρος στην πορεία, και οι υπόλοιποι εργάτες κατεβαίνουν σε απεργία, η Λίζα παίρνει το μέρος των εργατών.

Σάββατο 12/12, 21:00 “Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Μια πλούσια γυναίκα με απίστευτη ξενομανία, ταλαιπωρεί όλη της την οικογένεια, από τον άντρα της μέχρι και την μητέρα της. Όταν ο αδελφός της επιστρέφει στην Ελλάδα από τη Ιταλία, της παρουσιάζει την Ελληνίδα μνηστή του σαν Ιταλίδα, για να μην τον αποκληρώσει. Το ζευγάρι όμως, σε συνεργασία με τον ταλαιπωρημένο σύζυγο της αυστηρής αδελφής, θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη και να αποβάλλει την ξενομανία της.

Σάββατο 12/12, 21:00 “Brave” στο STAR

Υπόθεση: Η νεαρή, παρορμητική και ατίθαση πριγκίπισσα Μέριντα υποχρεώνεται από τους γονείς της, όπως είναι το έθιμο, να δεχτεί τους υποψήφιους μνηστήρες της. Για να αποφύγει τη δοκιμασία, θα παραγγείλει σε μια μάγισσα ένα ξόρκι, το οποίο όμως θα αναστατώσει όλο το βασίλειο και θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της μητέρας της.

Σάββατο 12/12, 22:15 “Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια” στον ALPHA

Υπόθεση: Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.

Κυριακή 13/12, 23:00 “Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ” στο STAR

Υπόθεση: Ο Άντι Ντιφρέν, ένας φιλήσυχος διευθυντής τράπεζας, συλλαμβάνεται για τους φόνους της άπιστης συζύγου του και του εραστή της. Αδυνατώντας να αποδείξει την αθωότητά του, καταδικάζεται σε ισόβια και μεταφέρεται στις φυλακές Σόσανκ. Εκεί, όμως, έχει ν’ ανταπεξέλθει απέναντι σε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις, αφού οι κρατούμενοι τον αντιμετωπίζουν με αντιπάθεια λόγω των λεπτών τρόπων του. Όμως, παρόλα αυτά, ο Άντι πρέπει να επιβιώσει. Σε πρώτη φάση, κερδίζει τη φιλία του Ρεντ, που είναι ο κρατούμενος που ελέγχει τα πάντα στη φυλακή. Μετά πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των δεσμοφυλάκων. Όμως, απώτερος στόχος του είναι η απόδραση…

Κυριακή 13/12, 21:00 “Μαλλιά Κουβάρια” στον ALPHA

Υπόθεση: Μια φορά κι έναν καιρό σε έναν πανύψηλο πύργο, κρυμμένο στην καρδιά ενός καταπράσινου δάσους, ζούσε η Ραπουνζέλ, ένα κορίτσι αλλιώτικο από τ’ άλλα. Η μοχθηρή Μητέρα Γκόθελ, η οποία, από την ημέρα που την έκλεψε – μωρό ακόμα – από τους βασιλείς γονείς της, φρόντιζε να μην της λείψει ποτέ τίποτα, επέμενε να την κρατά έγκλειστη για έναν και μόνο λόγο: οι αφύσικα μακριές, χρυσαφένιες πλεξούδες της είχαν τη μαγική δύναμη να χαρίζουν νιάτα και ομορφιά σε όποιον ερχόταν σε επαφή μαζί τους. Ο γοητευτικός Φλιν Ράιντερ, υπ’ αριθμόν 1 καταζητούμενος στo βασίλειο, θα έχει τη φαεινή ιδέα να αναζητήσει καταφύγιο στον πύργο της Ραπουνζέλ, χωρίς να φαντάζεται τι τον περιμένει εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ15 φορές που σκηνές γνωστών ταινιών εμπνεύστηκαν από δημοφιλή έργα τέχνης12.09.2018

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 12/12, 20:00 “Art Week” στην ΕΡΤ2

Η Λένα Αρώνη συναντάει αυτήν την εβδομάδα δύο σημαντικούς ανθρώπους-ρυθμιστές των Γραμμάτων και των Τεχνών. Με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών από το ξεκίνημα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το ΑRT WEEK επισκέπτεται αυτόν τον σπουδαίο φορέα πολιτισμού της χώρας και συνομιλεί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του, τον διεθνούς φήμης πιανίστα Γιάννη Βακαρέλη, αλλά και τον Πρόεδρό του, δικηγόρο και νομικό σύμβουλο, Νίκο Πιμπλή.

Σάββατο 12/12, 21:00 “Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά” στο ΣΚΑΙ

Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά… γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα είναι στον ΣΚΑΪ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας.

Κυριακή 13/12, 20:00 “Συν Γυναιξί” στην ΕΡΤ2

Ποια είναι τα εμπόδια που εξακολουθούν να φράζουν το δρόμο τους και ποιους τρόπους εφευρίσκουν οι σύγχρονες γυναίκες για να τα ξεπεράσουν; Η σειρά ντοκιμαντέρ «συν γυναιξί» είναι η πρώτη σειρά ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ αφιερωμένη αποκλειστικά σε γυναίκες. «Έδωσα το στίγμα μου. Ότι δεν είμαι απλώς ένα νόστιμο κορίτσι, που έβγαλε εύκολα τα ρούχα του και θα συνεχίσει να κάνει αυτό. Μπορώ να κάνω και πολλά άλλα πράγματα». Η Μυρτώ Αλικάκη μιλά για το πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία που της έφερε ο ρόλος της «Αναστασίας» σε ηλικία μόλις 21 έτους και πώς κατάφερε να μην εγκλωβιστεί στην εικόνα του «sex symbol».

Κυριακή 13/12, 21:00 “Συναντήσεις με Αξιοσημείωτους Ανθρώπους” στην ΕΡΤ2

Ένα μουσείο που πασχίζει να αποκτήσει μια μόνιμη στέγη, εκθέσεις και συλλογές όπου Έλληνες καλλιτέχνες «συνομιλούν» με έργα απ’ όλο τον κόσμο, μαθητές που ανακαλύπτουν και αποκωδικοποιούν τη σύγχρονη τέχνη (που επαναπροσδιορίζεται διεθνώς) είναι τα συστατικά μιας ιστορίας που διαδραματίζεται με φόντο την Αθήνα της κρίσης. Η Άννα Καφέτση, το ΕΜΣΤ, οι άνθρωποί του, το κοινό του, οι συλλογές του και οι καλλιτέχνες ανιχνεύουν την πολιτική μέσα στη σύγχρονη τέχνη, δηλαδή τον τρόπο που η τέχνη γίνεται αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς και αποτελεσματικό εφόδιο και «όπλο», για να επιμείνουμε κόντρα στις αντιξοότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΜΣΤ: Μουσείο ή Mall;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 12/12 , 19:15 “Τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου” στο COSMOTE TV HISTORY

Τα θαυμαστά δημιουργήματα της αρχαιότητας ζωντανεύουν! Εξερευνήστε την ιστορία και τη σημασία μνημείων όπως η Πυραμίδα της Γκίζας, ο Κολοσσός της Ρόδου, οι Κρεμαστοί Κήποι της Βαβυλώνας, ο ναός της Αρτέμιδος και το άγαλμα του Δία.

Κυριακή 13/12, 21:00 “Συλλέγοντας τον Χρόνο” στο COSMOTE TV HISTORY

Ο Δημήτρης Πιστιόλας είναι κάτοχος της μεγαλύτερης ιδιωτικής συλλογής κινηματογραφικών μηχανών παγκοσμίως, η οποία έχει αναγνωριστεί από τα ρεκόρ Γκίνες. 90 ετών πια, αφηγείται τις ιστορίες πίσω από τις μηχανές του.

Κυριακή 13/12, 22:00 “Η Ιστορία της Ανθρωπότητας: Οι ‘Σιδερένιοι’ Άνθρωποι” στο COSMOTE TV HISTORY

1200 π.Χ. Μια μυστηριώδης ομάδα πειρατών λεηλατεί τις ακτές της Μεσογείου. Αντιμέτωποι με την καταστροφή, οι άνθρωποι αναζητούν νέες πρώτες ύλες για να προστατευτούν πιο αποτελεσματικά. Κι έτσι, ανακαλύπτουν τον σίδηρο…

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b