MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Aachoo!!»: Νέα τοιχογραφία του Banksy εμφανίζεται στο Μπρίστολ και είναι εμπνευσμένη από την πανδημία

Ο Banksy εμφανίζεται ξανά με μια νέα, χιουμοριστική τοιχογραφία που απεικονίζει μία γυναίκα να φτερνίζεται και να της φεύγουν η τσάντα, το μπαστούνι και…τα ψεύτικά δόντια της.

Monopoli Team

Η νέα χιουμοριστική τοιχογραφία, με τίτλο «Aachoo!!», του διάσημου καλλιτέχνη δρόμου με έδρα την Αγγλία, Banksy, απεικονίζει μια ηλικιωμένη γυναίκα με ένα μαντήλι στα χέρι να φτερνίζεται τόσο δυνατά που της φεύγει η τσάντα, το μπαστούνι και τα δόντια της!

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δρόμου αποκάλυψε με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως ο ίδιος κρύβεται πίσω από την χιουμοριστική αυτή τοιχογραφία, που φαίνεται να είναι εμπνευσμένη από την πανδημία του Covid-19. Μάλιστα, στην φωτογραφία, απέναντι από την γυναίκα της τοιχογραφίας στέκεται ένας άντρας, ο οποίος τινάζεται προς τα πίσω από τη δύναμη του φτερνίσματος, ενώ διαλύεται η ομπρέλα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι πιο διάσημες τοιχογραφίες στην ιστορία της Νέας Υόρκης12.09.2018

Η τοιχογραφία εμφανίστηκε χθες Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στον απότομο και ανηφορικό δρόμο στην οδό Vale στο Μπρίστολ και από την ώρα της αποκάλυψής του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGeco: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του «Ιταλού Banksy»12.09.2018

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b