MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΡΟΒΟΛΗ

Online προβολή για τη “Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς” του Γιάννη Οικονομίδη

Η γκανγκστερική μαύρη κωμωδία του Γιάννη Οικονομίδη θα προβληθεί για πρώτη φορά online σε προβολή 4Κ αυτά τα Χριστούγεννα.

Monopoli Team

Μπορείτε να απολαύστε την ταινία από την άνεση του σπιτιού σας και σε Ultra HD ποιότητα (4Κ) με δυνατότητα επιλογής αγγλικών υποτίτλων ή υποτίτλων για Κωφούς και Βαρήκοους στις 25/12, 26/12 και 27/12.

Μετά τη μεγάλη θεατρική επιτυχία του έργου του «Στέλλα Κοιμήσου», ο δημιουργός των ταινιών «Σπιρτόκουτο», «Η ψυχή στο στόμα», «Μαχαιροβγάλτης» και «Το μικρό ψάρι», ο Γιάννης Οικονομίδης επανέρχεται στον «φυσικό» του χώρο, τον κινηματογράφο, με την “Μπαλαντα της τρύπιας καρδιάς” μια ταινία στην οποία παρουσιάζει το γκροτέσκο της ανθρώπινης συμπεριφοράς με οργή αλλά και τρυφερότητα, πάντα με τη γνωστή «οικονομιδική» σκληρή γλώσσα, εμπλουτισμένη με κοφτερό χιούμορ.

Υπόθεση

Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας η γυναίκα ενός πλούσιου επιχειρηματία τον κερατώνει με ντόπιο λαϊκό τραγουδιστή. Όταν ο πρώτος ανακαλύψει την απιστία και τους απειλήσει μέσω του κινητού του, το ζευγάρι θα το σκάσει. Όμως η γυναίκα θα κάνει το μοιραίο λάθος αρπάζοντας ένα εκατομμύριο ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του άντρα της.

Κριτική για την ταινία

Ο χαρακτήρας που έχει το μεγαλύτερο εκτόπισμα και βάρος στην ταινία είναι εκείνος της άπιστης συζύγου (ρόλος ζωής για την Βίκυ Παπαδοπούλου που τον αξιοποιεί υποδειγματικά διατηρώντας όλο το μυστήριο και την αμφισημία της ηρωίδας της, που δεν μπορείς να καταλάβεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα της).

Η πρωταγωνίστρια και πηγή του σκανδάλου της ιστορίας εκφράζεται λιγότερο, κρατά χαμηλά τη φωνή της, βγάζει μια ηρεμία σχεδόν αφύσικη σε σχέση με τα όσα διακυβεύονται γύρω της. Αλλά δείχνει ότι δεν χάνει ποτέ τον έλεγχο σε αντίθεση με τους άντρες του φιλμ.

Φαφλατάδες, ψευτονταήδες, επικίνδυνοι όχι μόνο λόγω της κτηνώδους δύναμης αλλά κυρίως από την απύθμενη βλακεία τους, οι ματαιόδοξοι αρσενικοί της «Μπαλάντας» έχουν μόνο βρισίδια και απειλές να επιδείξουν απέναντι σε μια πραγματικότητα που φαίνεται να τους καταπίνει.

Και πάνω από όλα παραμένουν κολλημένοι στη φούστα των μανάδων τους (εκπληκτικές οι ερασιτέχνες ηθοποιοί). Όλα τα παραπάνω ο σκηνοθέτης τα διαχειρίζεται με τρομερή αφηγηματική άνεση. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» η τραγωδία και η κωμωδία έχουν ίσο μερίδιο και αλληλοσυμπληρώνονται υποδειγματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς: Σε βινύλιο κυκλοφορεί το soundtrack της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη12.09.2018

Πρωταγωνιστούν οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου, Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά

Σημείωση: Με την αγορά τουε εισιτηρίου (τιμή 7,90 ευρώ) παρέχεται η δυνατότητα εισόδου στην προβολή με τον μοναδικό κωδικό του εισιτηρίου σας έως και 5 ώρες μετά την έναρξη.

Πώς θα δείτε την ταινία

Καντε κλικ εδώ για να αγοράσετε εισιτήριο / κωδικό

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μόνο από χρήστες εντός Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Βαγγέλης Μουρίκης κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Φεστιβάλ του Σαράγεβο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b